Quote Originally Posted by wulfy View Post
Po XY put da ponovim, u habajućem sloju asvalta treba da je kamen vulkanskog porijekla i mora imati određenu granulaciju. Ukoliko se to ne ispoštuje onda sitni kamenčići (neodgovarajuća granulacija) prilikom prolaska vibro-valjka dolaze na vrh i stvaraju površinu bez dovoljno gripa ili se (kamen krečnjak) asvalt vrlo brzo izliže pa postaje klizav.

Kamen vulkanskog porijekla ima u okolini Andrijevice (bila nekada ogromna asvaltna baza), no jeftinije je uzet kamion tu iz okoline Budve (a u predračun si napisao kao da je svaki kamion išao do Andrijevice). Tu bi, da se hoće, bilo posla za tužioca, od toga gdje ode taj novac do toga da se savjesno ugrađivao lošiji materijal (u SFRJ bi to okarakterisali kao diverziju). Inače, tehnički prijem bulevara nikada nije urađen (niti će, bez rekonstrukcije) jer nema tog standarda po kojem je rađen... Ček, zar i tu ne bi mogao tužioc...

Sent from my Motorola 8400
kad smo vec kod recenog bulevara - ima li jos ko utisak da su one trake klaustofobicne? Obraza mi imam utisak da je traka uza od ostalih bulevara u CG

Sto se kamena tice, jeste, problem je pogresan kamen, cesto krecnjackog porijekla koji se pojede zajedno sa ostatkom i "uglaca"...
Medjutim, asfaltnu bazu Stitarica kod Mojkova ima nekrecnjacki kamen - na zalost, materijalno je neisplativo da se on doprema u ostatak CG za potrebe asfaltiranja - mozda kad bi imala dje blizu pruga pa jeftinije da se primakne... hmmm a okle drugovi moji, mora se sklapat i privid se pravit.

A rodjace, da je SFRJ standarda, za 98% napravljenog i asfaltiranog u CG bi neko tuco kamen na Goli otok... urade u PG cio bulevar, a treberi auto na njega, sve brda i doline preko njega...