Nikola Petrović u studiju ubo suštinu. Smjena selektora niti je urađena sa stilom , niti je urađena u pravo vrijeme.
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
Vidji supaka u studio, nikad nisu adza niti ikog pokusali da kritikuju a sad su nasli.
Proce nase i uzet medalju
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Imamo vrhunske mlade pivote. Znate li kad bi kod bi Brnović i Klikovac imale ovoliku minutažu kod Adžeića? Nikad, nego bi vazda drvio u napadu sa Ramusović ili čak Lazović.
Ema jeste realno naša najbolja odbrambena igračica, ali Tatjana i Bobana moraju imati prednost u napadu u odnosu na nju.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Na kraju još i ispade lagana pobjeda
Radije bi i da ispanemo odmah probajući nešto novo, novi sistem sa svim raspoloživim snagama, pa će rezultati doći, nego biti deveti sa Draganom Adžićem i njegovom davno pročitanom igrom i šarenim sastavom.
Sent from my P10+ using Tapatalk
Inače Rusija dobila Japan 1 razlike, nijesu Japanke zalutale pa da se onaj poraz od juče doživljava kao smak svijeta...
P.S. Nemam nikakve inside info, pa ako neko ima neka me ispravi, ali meni se čini po svim izjavama van terena da su Bojana i Adžo u izuzetnim odnosima, tako da je moguće da je lično njegova odluka bila da je vodi na takmičenje i da su mu ostale igračice to zamjerile...
#fakenews
Kako dobro igra Brnovic, i to bez i malo straha u napadu, bas svaka cast. Ali ona lagana iskljucenja zbog drzanja za dres, uf.
Meni se jako svidja Grbic, ali mi se cini da je potpuno poremeti to sto joj stalno mijenja poziciju cas krilo cas bek.
E pa u petak da se vidi od cega su napravljene.![]()
Sa druge strane straha su sve najbolje stvari u životu.
Možda i bi, pošto ne možemo pouzdano sve znati samo na osnovu toga ''šta bi bilo kad bi bilo...''.
Ne branim ga nego ja lično mislim da se igračice super kvaliteta, prije ili kasnije, ipak iskristališu.
Ako se to ne bi desilo ovdje, u nekom našem timu, onda bi se to desilo negdje u inostranstvu.
''...probao nesto jer deset dana malo za bilo kojeg trenera.''..Potpuno se slažem sa tobom.
Suviše je malo vremena za neku bolju pripremu, iako s druge strane smatram i da nam je
naišla ta smjena generacije i bolje je da se mlađe igračice već uključe na većim takmičenjima.
Njihovo iskustvo će nam trebati za kasnije. Katarina i Jovanka ipak još uvek mogu dosta da doprinesu.
I ne pamtim da nam je ikada odbrana bila ovakva, da se skoro svaka protivnička igračica tako
lako probija kroz našu odbranu i daje gol
Ana Radovic aoooo, dje je taj stari alkoholicar? :mrgreen:
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
I kad mi veli stručnjak Nikola Petrović kako su naše mlade igračice uspjele da nadvise Vipers u Morači vrhunskom odbranom, a zaboravlja ko stoji na golu Budućnosti. Nevjerovatno što skida Zoqbi večeras.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Japan - Tunis 31:13
#daevjecna hahahahhaha kako ga zapjevase. Salu na stranu, AJMO DJEVOJKEEEEE
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
fakineli, roća... kad bi šofro naučio imena igračica bilo bi dobro... :crushed:
Sudije nas jebu od starta
Ovo je nase nocas. Nako Amorim one nemaju igracicu, a mi razigrani fino. Samo jako!
Raičević igra za Brazil...
Sto je sa Radicevic , poslije prve utakmice nestala. A Marinu bi trebao odmoriti malo
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Milena nije normalna , zasra 3 , 4 napada
Ne valja ovo , loše igramo , bljesnemo pomalo , pa se ugasimo.
Kako one izgubise ovo poluvrijeme?
Milenu treba stavit da izvodi sedmerce i to je to.
uf, loše loše. milena opet loša i tim trpi zbog toga. moramo bolje u nastavku ako mislimo dalje ići..
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks