ne gledam meč ali ne znam kako dozvolismo ovo. mada ako budemo 3 u ovoj grupi ja mislim da izbjegavamo Norvešku u eventualnom 1/4, pa s te strane možda su malo kalkulisale..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ove kontre su im ocaj sve nedje trce ali se ne zna dje.
Pogotovo kad prime gol pa idu u brzi napad.
ne gledam meč ali ne znam kako dozvolismo ovo. mada ako budemo 3 u ovoj grupi ja mislim da izbjegavamo Norvešku u eventualnom 1/4, pa s te strane možda su malo kalkulisale..
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Auf , probudim se i imam šta viđeti i trljam oči da vidim sanjam li. Ipak ne , jbt Japan vodi.
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
Spasavaju bod protiv Japana, 30 golova od njih primamo
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pogledah zadnja 3 minuta samo, mi smo ih puštali u odbrani, o čemu se radi? Da se nije štelovalo šta za dalje?
Cujes li ovome pricu na rtcg kazi druze da pojma nisu imale > uehara je namjerno vratila golmanu loptu on kao da je ostalo 40min do kraja a ne par sekundi.
Ma igrale za kladioniceSad treba dobiti neugodne Tunizanke
![]()
Jel ikad koja nasa repka dobila koga u ovim jutarnjim terminima?
Sa Brazilom direktno za prolaz.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
e pa čudo....na Brazi će da se vade?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Nema potrebe za paniku - ako se slusa ovaj strucnjak na rtcg.
pita ga voditelj > ovo nije bilo pozrtvovanost > greska trenera u taktici > itd a ovaj odgovara ovo je umor.![]()
Da nije baksuz Nikola Petrović bio stručni konsultant? Ako jes, nismo onda imali rašta gledat![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Adžo je poznavao ove đevojke u bobu! Znao je bukvalno kako dišu! Ne mislim da je mogao postići iko više nego on sa njima, kao što ne vjerujem da će sad odjednom one postat svjetski prvaci posle onakvih promjena, od sjaja do zvijezda...ako si šampion, šampion si ili barem pri vrhu ko god da te trenira![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kratkofitiljaš
http://www.vijesti.me/sport/johanson...odavola-966158
Neka, neka, takav nam i treba, da barem zna progovorit! Btw jeste vracena lopta bila a to u rukometu ne smije, mada manje bitno sad...
Sent from my P10+ using Tapatalk
Nema Branka Vujovica na siri spisak, povratak Mladena Rakčevića
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ovako hladne glave, mislim da je ključni razlog današnjeg poraza katastrofalno izdanje golmana. Samo pogledajte ovu statistiku: http://ihf.info/files/CompetitionDat.../pdf/27FTR.PDF
Ukupni procenat odbrana od 22% protiv jednog Japana je bruka. Sa krila od 14 šuteva, ušlo je čak 12?! Ako se tome doda izvrstan naš procenat šuta (64%), onda je jasno đe je utakmica izgubljena.
U svakom slučaju, sad je na treneru da radi na mentalnoj snazi igračica, jer ova je ova ekipa dosad često gubila konce pod pritiskom.
Red bi bio da ove Tunižanke odradimo sa 10+ razlike
Ne valja ovo ništa , baš loše igramo.
Ubi ih tunis.
Sto rece onaj juce na rtcg umorne su..
4min gol nisu dale tunisu ovo je očaj.
11:9
kako loša igra. ovo baš ne smije da se dešava. golmanke nam nisu ništa odbranile.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Komentator na rtcg kao da vode protiv holandjanki.
Takva mu je prica.
Za nas bi najbolje bilo da je Adzic ostao i uz Kacu i Jovanku probao nesto jer deset dana malo za bilo kojeg trenera. Ovaj pokusava u toku takmicenja nesto da mijenja i uigrava plus sto su mu veca nepoznanica nase igracice od protivnickih. Ukoliko bi prosle grupu potpuno ce druga prica biti 1/8 finala jer bi vec do tada mogao neke takticke zamisli da sprovede do kraja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks