I što sada da radimo mi sadomazohisti?
Sent from my C6603 using Tapatalk
imas naslage kamenca i tlaka(budj i stari deterdzent)...
Ja sam imao problema sa tim, operem posteljinu za goste ona ne mirise nego najbolje receno ima neutralni miris a ja ukrkam najskuplji omeksivac + ariel.
Evo kako ces rijesiti problem.
Uzmes pakovanje sode bikarbone 500g i bocu sirceta.
Uspes dje se sipa prasak za pranje pola kese sode i pola boce sirceta. Pustis masinu sa jednom krpom unutra na odkuvavanje i poslije jedno 30-40 minuta dospes ostatak sircrta i sode. To skroz makne kamenac i naslage budjavog deterdzenta. Ja preventivno to odradim jednom u 2-3 mjeseca.
Od kad sam provalio ovu kombinaciju sve cistim, kuvalo za caj, kamenac u kupatilu, rernu, auto...
Last edited by Gandalf_White; 21-11-17 at 12:41.
One Ring to Rule them all...
Moracu probati ovo
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Za čišćenje kamenca može i da se rastopi limuntus... To je otprilike ta hemijska reakcija koja je potrebna, a koja se može i sa sirćetom dobiti, ali je varijanta sa sirćetom nešto skuplja.![]()
Neravno, preventiva je uvijek bolja, pa ko ima mogućnosti neka instalira omekšivač vode.
Sent from my 5025D using Tapatalk
Najbolji nutricionisti u Cg? Pg prvenstveno. Bila je tema davno ali nema nekih podataka.
Kako funkcionise ovo car:go?
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
ja sam pola godine, možda i više, imala taj problem i probala sve moguće i nemoguće i sa sodom i sa sirćetom i sa limunom...u početku je to mali problem, tj tako kao tebi sad se dešavalo ponekad, a ponekad ne, dok nije počelo stalno i sve gore i gore dok konačno nijesam pozvala majstora...70 euriča...crko ti grijač majstore...
a zašto ti ponekad opere relativno dobro da to ne osjetiš? Zato što na onim dužim programima malo više izvrti, malo više vode iskoristi i tako to a na kratke ne stigne...eto tako je meni bilo pa isprobaj sve mogućnosti...prvi test ti je da je odmah koliko sjutra staviš na kuvanje i naiđi u kupatilo za jedno pola sata, ako ne bude vrela, tj ako bude hladna, slobodno je isključi, ispušti vodu i zovi majstora
piše samo huawei Y6 2017 16GB grey (nijesam ga otvarala jer mi ne treba, sivi je izčeda i to je to![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Da mi neko objasni zakljucavanje, tj.sifrovanje toaleta u t.c.Gintas!?
Hoces da operes ruke, nema, duso, no pljuni u sake, pa istrljaj u o majicu, stisne besika, oci ti plivaju, prikenja ti se, pukne carapa...i dje cemo?
Koja je svrha cenefa na svakom spratu, ako je sifrovan?
Sell the Vatican, Feed the World!
A dje da je trazimo?
Sell the Vatican, Feed the World!
Vjerovatno dođe na račun u neki od kafića...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Treba im ubačit virus u brave!
Sent from Shever
James Tiberius Kirk
E oca im bezobraznoga....kakav fukarluk! E ocu i ja taj bolji! Idem da reklamiram pa će drugi put pazit što rade.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ti si pozurila, ni dobro ti ne valja![]()
Nijesam ja požurila nego su me oni spopali i zvali.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Treba mi info sa cime da uzmem otisak jedne metalne znacke i kod koga da je poslije ponesem sa tim negativom da mi to izlije u metalu?
Taj kod toga ko bih izlivao znacku u metalu sa tog otiska (valjda se zovu livari) ne mogu da ponesem znacku direktno, jer ne mogu da je iznosim odatle dje stoji, dozvoljeno mi je samo da uzmem otisak.
Last edited by DJuzla; 22-11-17 at 17:04.
U gips ti je najlakše. Ali pojma nemam ko bi ti to u Crnu Goru umio napravit.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks