Mislim da sam ga vidio u Voli ali me nemoj vjerovat'
Viđi u ove prodavnice pića, ima jedna kod opštine i jedna na početak Dalmatinske. A u Ideu na Gintaš ima fin izbor, imaju neki od 3 iljade, ne znam odgovara li ti.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Mislim da sam ga vidio u Voli ali me nemoj vjerovat'
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Hvala na lokacijama. Inače ovo je moj omiljeni. Ima jako interesantnu aromu za mene možda najinteresantniju od svija viskija.
Kad sam bio u Škotskoj prije dvije godine vodili nas tada iz RBS kod nekog erla njihovog na degustaciju viskija i sireva. Svirao sam i gajde tada. Imam snimak al sam debilno ispao. Tada sam probao taj viski ali mnogo stariji neku ograničenu seriju. To je bilo ko da ti je neko sipao ugalj iz peći u viski. Nisam ga kupio tada jer je bio nekolike stotine funata al sam uzeo ovi jeftiniji koji ima tu aromu u tragovima doduše al isto doooobar. Nisam ga ovdje uzimao niti gledao al probaću da ga nađem po ovim prodavnicama.
γνῶθι σαὐτόν
Evo ga u NTC
http://ntcshop.me/LAPHROAIG-10YO-0-7L-GB-40.php
38 eura.
Kontakt:
Veselina Masleše 13
81400 Nikšić, Crna Gora
Kontakt telefoni:
+382 68 88 90 50
+382 40 21 86 20
Ima li dje da se kupi energetsko pice Shark?
Zna li ko kakav sajt, fb stranicu ili nesto za neke ideje za krecenje?
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Ima li đe zasebno da se kupe one debele kese/cegeri sa patentom i ručkama, kao one u kojima ćebad dođu kad se kupe? Ili nešto slično tome?
Ima li ljud dje jos jastuka sa onom memorijskom pjenom ili to i dalje samo dormeo prodaje?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Hvala momci
Koji momci? :lolblue::lolblue::lolblue:
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Mexiko izjasni se
![]()
Bio sa sam momak prije 20 godina![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
I dalje se drzimo
![]()
Dje cu da nadjem kontakt za mljevenu piletinu za pse ? Zna li neko ?
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Interesuje me je li ko dobio telefon preko ove Magente 1 ovih dana uz produženje ugovora na 2 god.? I koji telefon?
Last edited by aLaPaCha; 20-11-17 at 21:36.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Samo da napišem kratki utisak
Put do tamo je dobar (lični utisak), nema rupa kao da je bombradovanje, nema izbočina i čuda. Od skretanja sa magistrale do kraja puta ima samo jedan kratki dio koji nije pod asfaltom i to maltene na samom početku (tamo đe dižu ona čuda za autoput), s tim što je i to utabano dobro (barem je danas bilo). Kad se prođe ovaj dio, put je meni bio sasvim ok i dovoljno širok, dokse ne dođe na posljednja 3km, to je klasični seoski put širine jednog auta. Ali kako smo odlučili da pođemo danas nije bilo žive kukavice, pa je vožnja bila laganica.
Primjetio sam da su na solidan broj mjesta širili put da se može malo mimoilaziti, ali realno kad udari vikend (a ljeto da ne pominjemo) to sigurno nije dosta i na tome bi valjalo da se poradi koliko se može.
Što se parkinga tiče, od ulaza u prihvatilište se ide desno uzbrdo, i onda ponovo desno ima dva, da kažem proplanaka koji su prošireni i očišćeni za parkiranje. Ja sam sa prvog parkinga vidio table "Parking 1" (gdje sam ostavio auto) i "Parking 2", da li poviše toga ima još mjesta ne znam. Opet kažem danas niđe nikoga nije bilo, bukvalno smo bili jedini, tako da su i put do tamo i parking bili okej. Kakvo je kad navale svi nisam iskusio, tako da ne mogu da pričam iz te perspektive
Što se samog prihvatilišta tiče, sve je super i bilo nam je baš ljepo. Volimo prirodu i životinje, tako da smo baš uživali. Dočekao nas je momak koji je vlasnik prihvatilišta, sproveo nas je kroz cijelo imanje, nismo preskočili da vidimo niti jednu beštiju. Sat ipo, koliko smo se zadržali, nam je prošlo neosjetno.
Od životinja mladi međed je bio najinteresantniji, mada ga nismo čačkali, međed je međed, dok je vuk baš pitom i da se da se mazi, ostale životinje su baš pitome i same prilaze, pogotovo kad im se daje hrana, zapravo se ne može pobjeći od njih, a naročito od lame koja nas je, nakon hranjenja, pratila u stopu skoro svo vrijeme hahah
. Životinje djeluju, barem mom nestručnom oku
, kao da se baš dobro brinu o njima i svaka čast na tome, kao i na cijelom ovom projektu. Rečeno nam je da će medo sledeće godine da dobije svoj ograđeni šumarak, a isto to čeka i vuka. A možda uspiju da završe i jedno omanje jezerce. Tako da, ponovo kažem, svaka čast.
PS: odužih ovaj "kratki" utisak, čisto jedan savjet za buduće posjetioce, ako želite mir dok obilazite prihvatilište pođite radnim danima, danas smo bili samo mi i ovaj momak, tako da je bilo baš uživancija. Mada možda bolje prije polaska da ga kontaktirate čisto da potvrdite da će neko biti tu kada dođete, mi smo se danas mislili vratiti nazad kad ga slučajno ugledasmo preko livade
![]()
Last edited by Shadow'91; 20-11-17 at 23:32.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Jedno pitanje.
Ves masina kad opere bijelu robu sve ok bude. Kad opere sarenu ima neki smek ne znam kako da vam objasnim. Kao na ustajalu krpu najblize objasnjeno. Je li imao ko sta slicno? Filter opran ostalo ne znam sta moze biti
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Teta Zvončice,
Je li samo Y6 ili Y6II ili Y6compact?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks