Last edited by McS; 28-10-17 at 07:01.
Moj je bio neki skroz sivi, grdni![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
A prvi koji sam imao je AKAI
![]()
ja sam imao SHARP
She is only here to annoy herself!
Ne zaboravite player-e, nijesu svi imali VCR...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
a čini mi se da se to kod nas omasovilo kad su već VCR uveliko bili većina, ne sjećam se da sam vidio ukupno možda jedan ili 2 playera
Prvi film koji sam gledao na videu je bio plavi grom iz 1983 godine. I to ne na nasem plejeru vec ga je donio jedana nas prijatelj da se pohvali kupovinom i tu vece je prvi put na nasem kolor televizoru prikazano nesto sto nije bilo TV program.
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
A olimpijski sport je bio probit slamčicom označeno mjesto.
![]()
Nije lako, ali je jako rođaci.
jel realno da si ovo sačuvao![]()
A nisam ja.![]()
Nije lako, ali je jako rođaci.
Okrenes naopacke, pa probijes na dno. A sok od narance u casama od jogurta. Skoro smo mijenjali krov na kucu, postavicu sto se sve naslo pi krov😁
Sent from my U FEEL using Cafe Del Montenegro mobile app
One casice sa poklopcem od folije? Jaooooo
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Last edited by NHM; 29-10-17 at 07:54.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da momci, bas ti sokovi haha. A bocica sa slovima, aaa, do skoro smo ih imali kuci, "moze nekad trebati"
A imala sam svih 12 Pink Pantera iz kinder jaja i bila je prica ako dobihes žabu, u tom jaju adresa na koju salhes Pink Pantere i svasta dobijes. Dobila sam žabu, ali nista od adrese
A Titov pionir, Vesela Sveska, Dječihe novine, Modra Lasta?
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Zbilja, ko je bio titov pionir od vas? Ja mislim da sam bio zadnja ili prdzadnja generacija koja je davala zakletvu. Ah, te svecanosti![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
'82. i '83. su poslednje generacije.
nisu, bgm
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
godiste mislim, dakle 89.
evo http://www.telegraf.rs/vesti/1546905...-polozili-foto
meni je sestra 83. i pocela je sa 6 godina u prvi razred. ja sledece godine nisam polagala.
Pionir koji se i danas pridrzava sustine.. Polozio '83...
Last edited by Ben Dover; 29-10-17 at 14:37.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Da, zadnja generacija je 82 godište, i oni 83 koji su pošli ranije. Ja još imam doma kapu, maramu, zakletvu i značkuJa sam još prije toga polagala haha.
Neko je pominjao knjige iz Engleskog, mi smo učili iz ovog hrvatskog izdanja. Na donjoj slici se vidi knjiga za 4. razred, za 5. i 6. su bile iste smao druga boja. Prva je sedmi razred, već malo ozbiljnije.
Na drugoj fotki su kajdanka za muzičko, blok za skiciranje (ako se sjećam čemu je služio ubijte me haha), zatim sveske koje sam dobila na nagradnoj igri iz Dječijih novina i jedna čuvena marka svesaka Lipa Mill.
![]()
Last edited by karamazov; 29-10-17 at 22:38.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks