Koliiko sam bio talentovan za likovno, bolji su mi radovi bili kad se blok skvasi. U današnje vrijeme bih mogao da tvrdim da sam apstraktni umjetnik, eventualno postmodernistički.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne znam jesam li vec napisao odje, kad smo pravili kucu 89te puna tri bloka sam napunio igracaka iz kinder jaja, pink panteri tada i sl i to je sve uzidano u kucu![]()
A u skoli sam bio prvak u skoku u vis, potom drugi u cg..![]()
Tu es mon héro!
Ne znam koja je godina bila, ali je ovaj "Guslar" Petra Lubarde bio na korici citanke.. Smatrao sam ga totalno neprikladnim, jer je cisti horor..
Pretpostavljam da je neko vec postavio čuvene šegice za tehnicko, koje smo "podmazivali" sapunom, kako ne bi lako pucale.![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ništa se od opreme nije moglo ostaviti u školu da te čeka. Posmatrali su nas kao stoku. Bukvalno, nosi to i gubi se.
U prvim razredima osnovne skole, kod nas je kisna kabanica bila standard u kisnim danima. Niko kisobran nije nosio. Uglavnom neke plave ili zute kabanice.. a ako neko dodje u nekoj sa nekim šarama, odma "uuuuu, vidji bogatasa!"![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Zutu kabanicu/ceradu sam ja imao za kišu, ono je banja bila. Sad bih je opet nosio no bi me gledali ka ludaka. Kisobran nikad nijesam nosio sa sobom, ni tada ni sad.
A ovaj guslar kao iz The walking dead da je došao...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
pošto me je kao dijete zanimala tehnika i prčkanje oko mašina itd. računao sam ih na OTO ima dobro da se pokažem ali avaj, i tad sam bio prevelika sirovina za one nesrećne šegice pa sam ih lomio ne zna im se broj, + one šper ploče su pucale ako ih malo jače uhvatiš
evo jedne moje "kreacije" nađoh je neđe zaturenu u fioku, od tad ima preko 20 god...
![]()
She is only here to annoy herself!
Mi smo umjesto kišobrana imali one providne pelerine
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nama su uvijek uzimali pare za one komplete iz tehnickog ali ih nikad nismo vidjeli
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Taj što pominješ je jedini album koji sam ikad do kraja popunio... Poslednju sličicu sam tražio mjesec dana i u isti dan dvije nađem...Bio je Rađa iz 4 dijela čini mi se, Jordan-a je bilo par sličica iz 2 i 4 dijela... Najbolji album ikad uz Francusku 98'...
Sent from Tapatalk
#fakenews
France 98 najjaci ikadmene je ostalo bilo jedno 20-ak do kraja...
![]()
Tu es mon héro!
A sjecate li se nagradne igre sa albuma
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Sestra je bila talentovana za likovno. Zaključno sa drugim srednje sam imao taj predmet, od petog osnovne pa sve do kraja drugog srednje nosio sam njene radove iz petog razreda. Njeni radovi kao jedanaestogodišnjakinje prolazili su kao dobri radovi šesnaestogodišnjaka. Ni tehničko mi nije išlo bolje. Ali baš nimalo smisla nisam imao. Tako ja i danas. Ne bih umio kutiju najobičniju napravit da mi život od toga zavisi.
Sa druge strane ja sam taj blok koristio u kesu za na vrh glave kada pada kiša...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
e jes bio je teget sa vazda nekim brojkama na kraj tipa izvoz banana ruda itd. i nastavnica je baš tražil da znamo te brojke napamet iz nekoga razloga
She is only here to annoy herself!
Da ne davim više
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Jes da 15-16 godina nije baš odraslo, ali si ga ti odužio sa djetinjstvom.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks