Kako bi se pocinulo od 8-21![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Glupace s Facebooka, barem 5x sam juce pomislila da je neka od njih mrtva!
Sell the Vatican, Feed the World!
Roditelji koji se useru u dijete po principu: zaboli grlo TRK U BOLNICU/HITNU, posiječe se na papir TRK U BOLNICU/HITNU
Gonite se debili jedni, pravite umišljene bolesnike od đece..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
"Hvala na dodavanju" Malo sto retardirano moze da se napise na FB kao ovo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
To se piše kad te doda neka zgodna đevojka. Vele da se žene pale na to.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Sledece nedelje svi stavite narandzastu profilnu sliku na fb, nas UDG slavi mali ali vrijedan jubilej![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ti si već stavio narandžasti avatar, ja moram nać narandžastog Pepea, možda i onog s Trampovom kosom.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Promijenih ga posle skoro deset godina i ne kajem se, uvijek cu stati na stranu UDG u borbi protiv internet fotelja hejtera. Jer znam koliko je to ozbiljan projekat i koliko se paznje poklanja studentima i konstantom i kontinuiranom razvoju i napretku.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Dje nabavljas i daj broj?
Sva sam se ubažđela na luk...dinstanje... ručak koji sam spremala kod mojih...jedva čekam doma pod tuš...
Sell the Vatican, Feed the World!
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Ovaj vuk je bio bolji čovjek od ovoga što ga je ubio.
A na sve ovo, službene tablice na vozilu...
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Može im se...![]()
Auto koje najbolje ide po makadamu je sluzbeni auto.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne slažem se. To što su vukovi poklali ovce nijesu krivi vukovi. Prije nego se počneš smijati, treba da znaš da je čovjek najveća prijetnja prirodi i životinjama. Stanište vukova je ugroženo, šuma je ugrožena.. vukovi, lisice, medvjedi... znaju da se spušte po sela najčešće zbog hrane.. a zašto nemaju hrane? Opet zbog "ljudi", jer ubijaju divljač bez kontrole, njima je hobi ubiti životinju! Ubiti život radi sporta!? Nemojte molim vas, još privezat na haubu.. tačno zamišljam scenu krezubih maloumnika koji nose smb od vojske Jugoslavije, prepričavaju lovačke priče dok su već dobro popili..
Ovako vezati životinju je klasično iživljavanje/ zlostavljanje od bolesnih ljudi kojima je ovo vid trofeja.
Ako su morali da ubiju životinju iz bezbjednosnih razloga, to im ne daje za pravo da se iživljavaju nad njom.
Kod životinja postoji prirodni lanac ishrane i one ubijaju da bi se prehranile ili zaštile, a samo čovjek je sposaban da ubije zato što uživa u zlostavljanju.
Ono kad ti djeca poskidaju sve kapice sa guma... A sto da radis djeci!?
Da je kakvo magare pa da se naguta tih kapica a ovako bas nista...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ubijanje i zlostavljanje su dvije razlicite stvari. Zakon o lovu zabranjuje svaku vrstu lova koja moze dovesti do toga da se zivotinja muci. Smrt mora da nastupi trenutno. Vuk se tretira kao stetocina. Zakolje 10 ili 20 ovaca, a pojede pola jedne. Obicaj lovaca je da se pohvale trofejom i to treba tako gledati. Cak i macku ako imas, kad ulovi pticu, donese je kuci i ako je ne pojede.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks