To sto pise prva 4 mjeseca po 1 euro znači da je akcija za nove korisnike ko uzme duo ili trio paket dobija tu akciju, nema veze sa eon-om. Ne brinite, nece se naplacivati eon.
Sent from my LG-D858HK using Cafe Del Montenegro mobile app
Hahah, tačno će bit da nam ga prikače na račun.![]()
To sto pise prva 4 mjeseca po 1 euro znači da je akcija za nove korisnike ko uzme duo ili trio paket dobija tu akciju, nema veze sa eon-om. Ne brinite, nece se naplacivati eon.
malo je to konfuzno napravljeno....
da ne znas kakve su sanse za sirenje telemach-a prema Tolosima i Vranicima?
Upravo se pilot projekat radi u gornjoj gorici i tamo je pustena optika, vec ima korisnika, da se prvo vidi kako ce to ici pa ce vidjeti za dalje
Last edited by straus; 08-09-17 at 08:17.
Ima li sta od sirenja po BP, Rasovo?
Trenutno imam Magentu 1XL i sve je OK, ali uzeo bih Telemach.
Last edited by Escobar_BP; 08-09-17 at 08:46.
Za sada ne
koja je poenta ovoga kad ga ne mogu koristiti normalno van Cg? Za pola kanala mi sad pise da su nedostupni na mojoj teritoriji(Slo) ? Cemu onda placanje IPTV-a?
E pa sad, najace da niko ne plaća kablovsku nego svi ovo koristimo![]()
pa ako neko plaća EON, logicno bi bilo da mu radi sve, valjda. Drugo je ovo gratis uz kablovsku, ali ako plaćaš baš EON, valjda treba da radi to što plaćaš...
Pozdrav ... Prastajte ako je glupo pitanje, no ne znam nisam navika da mi neko nesto `daje dzabe` ... Sto se tice 3dGO varijante prvi put sam cuo sad skoro kad su mi donosili vajrles momci iz Telemacha, da imam na tri uredjaja i da je to besplatno, ja nisam ni znao da postoji ta opcija.... Probao sam par dana kasnije, vidjeh da je na komp malo komplikovano zbog pretrazivaca, treba onaj plugin pa mi nije htjelo itd itd ali nebitno to... Sad mi stize poruka za ovaj `EON` prije dva dana da je to novo nesto, evo ga probah na moj komp i vidim radi mi sve kako treba sto jes jes...
E sad pitanje STRAUS, ja imam Telemach internet i kablovsku, kablovska onaj najobicniji paket, a internet valjda 10 .... Reci mi, ovo sad sto koristim na moj kompjuter to se ne placa nista dodatno, vec imam besplatno ovaj EON na tri uredjaja jel dobro ja to shvatih ? I reci mi npr kad ga ukljucim na telefon, nema veze dje sam, mogu da koristim sa kojeg god vajrlesa da se dovatim ? To je sve dzabe ?
Pridružujem se kritikama koje su na mjestu. Ja sam gorisnik extra duo gold paketa i nemam na telefonu ni sve kanale na EON-u a nemam ni mogućnost gledanja svih kanala van telemach mreže pa ne kapiram koji će mi matrak onda EON jer TV kući svakako gledam na televizoru, ne na telefonu. Takođe, sve je to besmisleno dokle god nemamo mogućnost gledanja sadržaja unazad na samom TV-u i dokle god imamo ovakve posrane risivere
Cekaj malo, pustis nedje kod sebe na telefon SK, na primjer kod nekog ko ima t-com paket, I sherujes na smart TV I gledate na TVu SK. I eto ljepote, ne morate se dizat I ici nedje drugo da gledate utakmicu koje nema ni na jednom kanalu smrdljivog extra tv-a
To moze, jel tako
Kratko, ne plaća se nista, moze da se koristi na svim mrežama i na 3 odnosno 5 uređaja zavisno od paketa. Ako imate problema da vam ne rade kanali na drugoj mrezi pozivite call centar, meni rade svi osim sportklub 1.
Korisnici smart televizora tj modela 2017 su u prednosti u odnosu na druge korisnike koji imaju smart bez androida. Mogli ste da nabavite risivere sa mogućnošću premotavanja jer to i jeste poenta unapredjenja.
Osim ako nemate LG sa webos-om kao ja pa vam je džaba što je smart TV iz 2017 :mrgreen:
P.s. ja mogu da gledam sve kanale sa liste uključujući kanale koje ne mogu da gledam u svom paketu - vjerovatno do prvog narednog update-a
Još čekam odgovor na moje (očigledno retoričko) pitanje oko planova za povećanje brzine...
TT
@straus Meni je prije 2 dana cio dan iskakalo obavjestenje za EON. Da li ja kao korisnik Start tv paketa imam neke mogucnosti po osnovu ovoga i koje su to mogucnosti?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Do nove godine je sve otvoreno za sve korisnike, posle koji paket imas ti kanali su otvoreni.
Koliko znam nema jos ali mislim da ce biti.
Jesu pustili kome promotivno CineStar TV Premiere HD 1 i 2? Piše na sajtu da će biti čitav ovaj mjesec.
Pusteni su svima. Bice jos novosti, tek se telemach zagrijava![]()
Super, sto mi je id korisnika (mogu samo cifre da se unesu) priliko registracije? Mislim, kad se vec zagrijavate...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks