Meni radi ali izbaca cesto greske tipa nema signala, ali opet kliknem i radi![]()
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Koje ******. Ni jedan kanal ne radi. Kaze niste pretplaceni. D3 radi bez greske.
Meni radi ali izbaca cesto greske tipa nema signala, ali opet kliknem i radi![]()
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sredice se uskoro, ista situacija je i kod mene da ne rade kanali, cim mi naprave poslacu vam uputstvo.
Sent from my LG-D858HK using Cafe Del Montenegro mobile app
Meni srecom sve radi. Ali slika na tv koji je direktno kablom od antene je katastrofa na vecini kanala
![]()
nemam resiver vec samo karticu.hiljadu puta slozim kanale po svojoj zelji oni ih svaki put poramete.postoji li neka caka da se ta sopstvena lista kanala ne mjenja.
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
Može li mi neko reći je li samo meni nema slike na RTCG1 (ima samo ton) ili je to svima slučaj? Ne na EON, nego uopšte, preko risivera...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Do tebe je, već bi se frka ođe napravila žešća da ne radi s obzirom da košarku sad na RTCG gledamo![]()
Ok, tnx, probaću danas kad budem kući...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ja sam napravio svoje kategorije Domaci/Sport/Filmovi/Zabava/Ostalo pa neka rade sto oce![]()
Da li je neko instalirao EON na smart tv-u ?
A što makoše Hustler i slične kanale ? Taman sam umeračio prvi dan.![]()
Love, peace and respect.
Meni sada rade svi kanali sa 4g telekoma, do ponedeljka ce sve biti rijeseno.
Ps, na drugoj mrezi od sportskih ne radi samo sportklub 1, uglavnom sve radi, nisam skoro sve provjerio.
Last edited by straus; 07-09-17 at 17:55.
Aj sa srećom, evo mi je proradilo na sve uređaje!
Samo bi morali riješiti ovo sa spiskom registrovanih uređaja. Meni se jedan isti telefon od 2 logovanja prikazao kao 2 zasebna uređaja. Ista stvar je i sa PC-em ako se proba na više browsera.
If you could reason with religious people, there would be no religious people
Do ponedeljka ce sve biti sredjeno, mozes pozvati call centar da ti izbrisu svaki nalog i ponovo se registruj.
Evo i meni proradi. Pu pu.
Dajte aplikaciju za LG Smart. Kad ima HBO GO CG vala imaće i EON.![]()
Love, peace and respect.
Meni prijavljuje da nisam pretplaćen na kanal...rade samo cinemax...ima li ko predlog što da radim?
Sent from my iPhone
Last edited by Iceman; 07-09-17 at 20:21.
Odradi ažuriranje aplikacije, izbrisi u podešavanjima kes memoriju za tu aplikaciju i ponovo se loguj. Ukoliko nece sacekaj da se sve sredi u ova dva dana jer rade na tome. Polako se sređuje, nekome ce proraditi sada nekome u ova dva dana. Bitno je da se kanali mogu gledati i na drugim mrezama bez zabrane.
Ima li i dalje ogranicenje na samo 3 uredjaja.
moze li ko da mi objasni ovo sa telemach sajta....
EON JE UKLJUČEN U TRIO I DUO PAKETE
a onda ispod toga prva 4 mjeseca po 1€ u duo i trio paketima
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks