http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvat...ivali/6394184/
kako mogu ? Grehota
:lolblue:
Plazni bar Budva 2011 godine (i to " elitni" bar) i dosli neki srbi 2 popodne, bŕcili po peskir podno lezaljki da ne plate a 10 metara odatle 100m plaze slobodno, no oni hoce da su bas tu... Silaze neki gosti iz hotela, i reko da ne gledaju morzhove kako se peku na suncu da ih otjeram. Dolazim tamo oni po kashiku i chvarke gule iz neke sherpe... Na 40+ najtopliji dio dana...
Grehota
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvat...ivali/6394184/
kako mogu ? Grehota
:lolblue:
A vala da se ponese lubenica i nekako... Ali slanine i luka, chvaraka i zatopa... Ne znam... Moras biti specijalna rasa da bi to jeo na 40 stepeni.
Oh wait...
E kakve su ovo krmaace, ne zbog debljine. Nego bolje jedu na 40 stepeni, nego ja zimi na -10Nikad mi nijesu bili jasni ti ljudi. Ja mogu nista da ne pojedem cijeli dan, kad sam na plazi. Prosto nijesi u elementu da jedes
![]()
Ne zezaj. Zivjeli
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Kad pomenuste postere, za dane državnosti je pjevao izvjesni Zlatko svaku noć, isto markerom napisano... :fat:
A unutra poluprazno, e ako su imali 200 eura pazara tu noć, nema šansi.
Kad sam spomenuo društvu da mi je Žabljak tuga, imali su me progutati s pričom "a što mu fali".
A ono spisak da ne znaš odakle da počneš - fali mu prvo hotela kad onoliko stranaca boravi, fali mu ugostiteljskih objekata.
Imaš par restorana po gradu, koji deru sa cijenama a hrana i usluga bzv. A narod čeka ispred da se oslobodi sto, da bi sjeli da ručaju... :crushed:
Jedino mogu reći za Lupo D'Argento da je hrana ok.
Plivanje nevjerovatno otvara apetit. Bas mi je cudno da niko na ovom forumu ne zna za to. Moze bit i 1000 stepeni, ali ladno posle svakog kupanja mogu ponovo da jedem. Vepar!
E sad, sto ljudi donose svakakve hrane, salate, prave svedski sto na sred plaze.. to je neka druga rabota. Ali ja kad bih se hranio samo u restoranu, 50 eura bi me za dan okrpilo. Donesemo fino onaj frizider, napunim ga sendvicima i udri! Grok!![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Šokiraću sad moje obožavatelje priznanjem da apsolutno podržavam plažni piknik i da vrlo rado uživam u tome.![]()
![]()
Poyy
The more things change, the more they stay the same.
kolko Srba odje, jebeeentii![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Moci cete to jos ove sezoneSpremila je Vlada iznenadjenje za paradajz turiste za sledecu godinu
![]()
Samo 20% CG plaza nece se placati ulaz i bice dozvoljeno unosenje hrane i pica. Ostalih 80% placace se ulaz, morace plaze da se standardizuju (tusevi, sektori za presvlacenje itd) i bice zabranjeno unosenje hrane i pica![]()
hihihhihihih
Prskaj po narodu
u potpisu DPS![]()
Vele da su one godine kad su uveli da se oduzima hrana na granicu toliko paradajiza oduzeli da su pojedini Zećani bankrotirali.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Grci su prosle godine aktivirali zakon koji su imali ali nijesu primjenjivalili... Moze da se prenese tacno tipa litar soka, pola kila hrane ili nesto tako. Plac je bio prosle godine kad su srbima bacali pilad i sarme na granicu
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/odz...ranici/neslr3t
Vise no prosle god u ovo vrijeme
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovih dana obilazim Istru i dio Kvarnera. Stvarno smo još uvijek daleeeeeko iza njih.
Uzgred, cijene nisu ni izbliza tako visoke kao što bi se po napisima u štampi dalo reći.
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hr...kih-rekvizita/
Ovako ponekad uvece kad se vracamo iz izlaska i mi asure pokupimo i u kontejner. Uveče zauzimaju plaze za sjutri dan. Kako da ne.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ide li ko na ovaj festival Tri Kanjona u Pivu?
Dolaze fina imena.
Uloženo je dosta u marketing, sponzori su zvučni.
Ima li interesovanja?
www.trikanjona.me
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Rekoše biće org prevoz al eo nema nikakvih obavještenja... Mora da je prodaja karata slabo išla... Ja ću poć ako bude org prevoz, nema šansi da vozim tamo i ločem...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Najbolje da pitate na fb stranicu...
Bio sam danas do gore, bjehu u žurbi oko priprema, ali i sad, dva dana prije početka, i dalje je jedna pusta poljana...
Pitao sam prije neđelju dana, rekoše obavijestiće čim budu znali, a obavještenja nema dan pred fest... Bar iz Žb i Plužina treba da organizuju...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Kolega Gandalfe, ti si u blizinijesi li upoznat sa ovim?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks