Nijesam ekspert ni za ekonomiju ni za turizam samo me zanima kome je u interesu da ti hoteli ne rade?! Godinama sam zimovala u hotelu Jezera i ja sam ga smatrala najljepšim hotelom i koliko mi je bilo žao što ga zatvaraju toliko sam vjerovala da će taj hotel kad se renovira i poboljša svoju uslugu, biti broj jedan....onakvoga okruženja ima samo u bajkama...kad šipak....kome to može biti u interesu??? Ona zgrada nije ništa starija od Planinke i Planinka svih ovih godina radi pa vala je pod istim uslovima mogao i hotel jezera da radi...kome je BOLJE što on nr radi i zašto? Kome je bolje da se zatvori Inex zlatna obala, da ne nabrajam sad sve hotele koji su uništeni sve pod izgovorom da će da se renoviraju....a nikad...prvo sam mislila da zbog nekoga namještaju pa kad mu to namjeste srediće se hotel renovirati ali ništa...evo 20 godina....zašto ko će mi objasnit? Stvarno ne razumijem tu logiku zašto to neko radi i pravo je pitanje što je državi u interesu da propadaju hoteli i da ih niko ne kupi, jer da joj nije u interesu onda ne bi moglo ovo da se dešava?!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks