To sad za najjaceg gitaristu,svako ima svoje misljenje,ali metal je tako dobio ime,to je provjereno.
Don't fight a battle if you don't gain anything by winning
Cao svima! Ne bih volio da se ovaj moj post nastavi u bezgranicnu diskusiju o tome ko je najbolji gitarista, ali Hendrix stvarno nije najjaci gitarista, pa cak ni u rock-u. Prije ce to, makar po meni, biti Blackmore. Anyway, svako ima svoje misljenje... recimo za Blitzkrieg-a sam siguran da misli da je to David Gilmour :-) poz!
Sto se tice imena heavy-metal, kliknite na link ispod, pa procitajte...
http://en.wikipedia.org/wiki/Heavy_m...heavy_metal.22
...
Dvije najjache stvari sy Metallica - Master of puppets i Slayer - Seasons of the Abyss
da, bice da su te dvije stvari nesto najbolje u domenu metal muzike :trashcom:
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Nisam cuo toga Slayera, ovo od Metalike je vrh stvar, jedna od rijetkih metal pjesama koje mogu da slusam.
She is only here to annoy herself!
dobro velish, svako danas slusha metal... ipak, nije to za svakoga
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
Nijesam neki fan Metallice ali priznajem da je Master najjaca metal pjesma...Sto jes jes!
Ima mnogo boljih pjesama od Metallice, da ih sad ne nabrajam, Master of puppets je najjachi ALBUM posle Slayer-ovog Reign in Blood [ne citiram sad Metal Hammer (koji je samo pogodio mozhda prvih 5 albuma) nego govorim da su to poznavaoci i strucnjaci metal muzike josh ranije to objavili nego MH, sa chim se ja slazhem] ali da je najjacha metal pjesma ne bih se slozhio...
Slayer je krljanje i krkljanje, na prste bi mogli nabrojati pjesme u kojima se nazire melodičnost. U doba kad su počinjali da sviraju bio si glavna faca u metal krugovima ako si krljao striktno trash rifove sa palm muteom bez naznaka da možeš da složiš par taktova melodične svirke. Mogli su da se potrude i urade nešto drugačije, ovako su ostali idoli ultra underground metal poklonika.
'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'
Ja ne znam kako neko moze da kaze da je neka stvar najjaca stvar u metal muzici..Pa na osnovu cega vi to zakljucujete?Zato sto vam se svidjela ta stvar?
THC=TNT for your brain
Najjaca stvar za njih, ukusi su razliciti...
She is only here to annoy herself!
metal rulez! vrace se zvuk elektricne gitare ja vam kazem...
Ima li ikoga ko slusa sve od metala bez ostatka, ili ste izbirljivi?
Conditioning is what makes us feel ignorant, and our apathy feeds our hate.
inace slusam elektroniku i njene podzanrove, ali power metal je zakon za svaki tip muzike dje se rostilja po gitari. Makar ima melodiju!
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ja pretezhno sve slusham, shto je metal i rock...
ako ko voli doom metal,preporuchio bih mu grupu "my dying bride" prejaki su...
E, ja prosto ne mogu da vjerujem da sam prochitala sve shto ste ovjde napisali, josh 2004 godine...
a bash i nemam toliko slobodnog vremena da bih to chinjela i sad mi je po malo krivo, e se ne osjecam nishta pametnije poslije chitanja... mozda je do mene, ili me vara osjecaj...
htjedoh reci da sam ja pochela da rushim predrasude prema metalu slushajuci Iron Maiden koji me odushevio, a pochela sam da ga volim poslije kada sam otkrila Jester's Dance by In Flames [extrrra] za koji sam jedno vrijeme govorila, mislila i osjecala da je najbolji instrumental ikada...
a prodje mnogo vremena od tada...
eto, htjedoh i ja da se javim na ovaj ubudjali topic, i taaako..![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks