kao što rekoh Stipe u boljoj formi i tačno se vidi...
She is only here to annoy herself!
katastrofa je bio, ali se silva posprdao sa njim. pokazao je koliko je maja ogranicen borac. sinoc nije zavrsio masvidala, nije ni jednom bio blizu. svaku situaciju je kontrolisao masvidal. nerviraju me onakvi ograniceni borci.
jedino bi onaj afrikanac moga da nokautira miocica trenutno ja mislim..![]()
A nije ni cudo ipak je to teska kategorija, da je dos santos plasirao jos jedan low kick miocicu u donji dio cjevanice bio bi kraj za miocica. Teski su to udarci, za razliku od ovih laksih kategorija dje na jedna mec znaju po 30, 40 low kickova da zadaju peotivniku, i nista..
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Pobjednik Werdum-Overeem na Miocica.. To je realno, s'obzirom da se ne zna u kakvoj je spremi Velasquez..
Realno je da bude Velasquez sledeci,jedino sa njim nije radio mec,ove dvojicu je naslozio kao metar drva
ada za 2 sekunde..što se čini
Miocic ce vec dostigao Velasquezov nivo, tako da Caina ne treba gledat kao boga u hw vise..
Tu borbu bih sastavio ali ne znam koliko Dana vjeruje da Velasquez moze biti zdrav i da nece event propast.. znamo istoriju AKA i njenih boraca..
odma pare stavljam na velasqueza,bez problema ce da rijesi miocica,pazite sto vam kazem
poslusajte avetnog Sonnena sta kaze za Miocica,koliko god mi gadan bio za neke stvari je u pravu
to ti je isto kao da si rekao poslušajte igrača iz albasetea šta ima da kaže za mesija...
nije isto jer su oni prijatelji,makar tako sonnen kaze
Ovaj sonnen sto god da je reka, suprotno se desilo, tako da ima smisla vjerovat njemu, ako rece ovo je crno, znaj da je to sigurno bijelo.
Ne stavljam pare na nijednog protiv Miocica.. Konstanto presira, jaka brada, a sad vec motivisan jos vise jer je na pragu istorije..
pa nije ga testirao odlican rvac, kao sto je velasquez, tako da bi to bio zanimljiv mec za gledati, a kad pogledas kakav je stav miocica nekako je visoko u gardu i primice se protivniku kako bi bio u sto boljoj poziciji za udarce, mislim da je tu mnogo ranjiv sto se tice takedown-a.
Meni se Stipe ne svidja. I ovo njegovo vise gledam kao splet srecnih okolnosti..i ako to ludost reci. I u ovom mecu je imao srece.. JDS je pretrpio mnogo stete u mecevima sa Velaskezom..on sad prekide ima posle prvog malo jaceg udarca.
Ali svaka cast, Miocic je sebe zabetonirao u istoriji hw.
za miocica pricaju da ima masu jake treninge, i trudi se covjek maksimalno, ne mozes reci za tako nekoga da je imao srece ovaj put, to mozes da kazes za nekog ko se ne trudi mnogo a dobro prodje.
Ne treniram sa njim da bih znao, a i ne pratim ufc toliko da bih u te stvari ulazio. To za boks mozemo da pricamo![]()
Ako trenira krvnicki..onda je ta sreca, koju ja vidim, zasluzena. Svaka njemu cast. On je meni gotivan samim tim sto ima veze sa ovim prostorima.. Ali samo mi to sto on dominira djeluje kao splet nekih odredjenih srecnih okolnosti. Ne znaci da ja to dobro vidim..
Takodje vjerujem da bi Kejn dosta lako izasao na kraj sa njim.
MMA a pogotovo HW je mnogo komplikovaniji nego što izgleda![]()
Znas li ko je bio srecan i imao tako neke dobre okolnosti da postane sampion? Onaj nas bokser, zlaticanin. On nije los borac ali da se citav zivot spremas i posvetis se tom sportu da bi u borbi protiv borca visoke klase izgubio na taj nacin da ne zadas nijedan jedini udarac, jos se radi o kategoriji koja je daleko od teske, to je stvarno sreca. Dejan moze da se zahvali bogu sto ga je doveo u poziciju da osvoji tu titulu i postane prvi crnogorac koji je to uradio, iako po meni nije svetska klasa.
Ne pricaj svasta. Dobio je Redkaca, dobio je Barnsa u njegovo dvoriste. To los borac ne moze. Majki je prosto klasa..i to je to. Odje ljudi ne znaju ko je Majki Garsija jer ne prate boks. Meni je Pedja Radosevic rekao da je Majki gurac od boksera. E sad..momak koji zivi od boksa ne zna za Garsiju...kako da ocekujem da ovi drugi znaju nesto vise. Tog Majkija sad uparuju sa Lomacenkom. Treba bit ozbiljan..
U svemu treba srec...al Zlaticanin je zasluzio da uzme tu titulu. Da je pametan bio i da je imao pametnog covjeka da mu karijeru vodi jos bi sampion bio. Ne bi se uopste borio sa ovom zvijeri.
Splet srecnih okolnosti je Bispingova titula u MW..ali Miocic koji je naslozio 3 HW (koji su vjerovatno u top10-15 svih vremena) u prvoj rundi se ne moze nazvati srecom..
Ja sam se ogradio, ne tvrdim da je srecno...vec mislim da je splet okolnosti. Uostalom hw je obicno jedan udarac.
Nebitno zapravo. Dabogda branio jos 5puta..sto se mene tice. Najdrazi mi je tu u hw posle Kejna.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks