JUNIOR DOS SANTOS VS STIPE MIOČIĆ
Sta prognozirate? U prvom njihovom okrsaju, cista i ubjedljiva pobjeda dos santosa.....
Moze li Stipe sacuvati pojas?
Borba je 13-tog maja.
umijesace se hrgovic hrvat![]()
JUNIOR DOS SANTOS VS STIPE MIOČIĆ
Sta prognozirate? U prvom njihovom okrsaju, cista i ubjedljiva pobjeda dos santosa.....
Moze li Stipe sacuvati pojas?
Borba je 13-tog maja.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
ja sam gleda ponovo borbu i bolji mi je bio stipe u prvu njihovu borbu, da sam sudija dao bi njemu pobjeu, ne znam mozda zbog toga sto mi je on mio lik, pa imam taj bias kad gledam njegove borbe.
biće zjbno, Stipe je u malo bolju formu trenutno
She is only here to annoy herself!
oko 4,5 ujutro canelo chavez jr
ovo je veceras ,zajeba sam se fino
Last edited by Poker_Sindrom; 06-05-17 at 12:46.
Cowboy-Lawler UFC 213 ... uhhh
Nocas bitka za Meksiko. Nadam se da ce ***** od Kanela da popije poraz.
Dominacija Canela Saul Alvareza ... GENNADY GENNADYEVICH GOLOVKIN vs CANELO ALVAREZ 16.septembar ... let's go..
Chavez nije ni probao.
Dana rekao da su izgubili datum (16ti septembar) za Floyd-McGregor zbog Canelo-GGG...
Sramota je da sin sampiona kakav je bio Chavez onako odboksuje mec. Da ga se otac odrekne odmah. Jos Kanelo sijedao nije, nego izmedju rundi na nogama..kao sparing da radi
Ne gledah mec nego rek'o ajde da vidim kako je taj Canelo boksovao protiv Floyda kad je vec toliko dobar. Naspram Floyda je bio smijesan, eto koliko je Floyd dobar.
mnogo je bolji bio flojd ,jedan od boljih meceva koje je odboksovao ,ali canelu je prerano taj mec dosao ,sa 21,22 god ja mislim da je radio mec sa njim . ne kazem ni danas sa ovim iskustvom da bi dobio ,ali sigurno bi pruzio veci otpor.
odlican je to borac,dosta dobar tehnicki,fizicki mnogo jak za tu kategoriju,bice interesantno protiv ggg.
moja prognoza pobjeda ggg![]()
Junior Dos Santos vs Stipe Miocic
Kako su se cijepali...
Od te borbe, Miočić je nanizao Hanta, Arlovskog, Verduma i Overema.Dos Santos izgubio od Overema i pobijedio Rotvela.
trebalo bi da bude baš dobar meč
svaki meč za titulu baddest man on the planet mora bit dobar![]()
She is only here to annoy herself!
Miocic ako dobije se pridruzuje elitnom drustvu HW boraca koji su branili pojas barem 2 puta u UFC.. Lesnar, Sylvia,Velasquez i Couture..
Mislim da JDS dobija..ovo mu je prakticno zadnji voz za titulu jer ne bi bio u ovoj situaciji da se Velasquez i Werdum nisu ispovredjivali, a je 1-1 u zadnje dvije borbe i to u 2015-17..znaci da nije aktivan bio..
Najveće rivalstvo trenutno dobija novo poglavlje..
Jones - Cormier II 29.jula (ufc 214)
U koliko je mec Miocic - JDS?
Kolko mrznje na pres konferenciji..nisu pustili Jones i DC-a na faceoff.. Ovaj ga gadjao bocom prije toga hahah..
U 4 su glavne nocas.. Tako da JDS-Miocic pada izmedju 5-6.. sve zavisi od ishoda drugih borbi..
Ljudi kako Edgar unakazi favorizovanog Rodrigeza, pakao.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Rano je jos Yairu na Edgara.. razlika u iskustvu se jasno vidjela..
Kako je los Dos Santos uz kavez, skroz otvoren i samo je primio bombu.. Svaka cast Miocicu to sto je iskoristio da se borba ne oduzi jer mu je JDS nogu nagrdio sa 2-3 udarca..
Izjednacio rekord po broju odbrana titula u HW..Ne vidim ko bi ga mogao skinut trenutno, cak ni Velasquez.. Nokautirao je Werduma,Overeema i sad JDS - sve u prvoj rundi, zaredom ! bas je masina..
ja da sam na mjesto dene vajta nikad, ali NIKAD ne bih dao mec za titulu onom ruksaku od demian maje. covjeku je stand up u minusu. treba mu opet dati andersona silvu da se sprda covjek sa njim. pi.
Ali to je mma a ne samo stand up, tako da je covjek posteno porazio sve svoje leorivnuke i zasluzuje borbu za pojas. Drugi jednostavno treba da znaju bolje jiu jitsu da bi se mogli odbranit od njega.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks