1. Whatever
2. Pitanje je za razvijene i nerazvijene(u razvoju) zemlje... ima istine da je za zemlje u razvoju euro dobro resenje ali mislis li zaista da je EURO toliko dobar da ga Britanci, stare kuke ne bi imali...
Zaboravih reci, u prethodnom postu da je najveca korist sopstvene valute emisiona dobit...
Pogrijesio sam u vezi inflacije, imao sam pogresan izvor... pri tom, ni jednog momenta nisam rekao da ti nemas veze s mozgom, vec informacija... Medjutim, ocigledno je da moja informacija nema veze s mozgomOdnosila se na mesec a ne na godisnji nivo... izvinjavam se...
Sto se tice kriterijuma, moras biti precizan... inflacija nije kriterijum za ulazak u EU vec za ulazak u Monetarni sistem Eu odnosno uvodjenje Eura...
3. Bedno piskaralo Oli Ren... on je nebitan tip, on samo prenosi ono sto mu se kaze... a za Mladica cemo vidjeti sta ce biti... nije tako lako politicarima iz Srbija da ga izruce... nema te vlade koja bi to prezivjela... jedini je za to muda imao pokojni premijer... a moras priznati da za takvo nesto trebaju bas velika muda![]()
4. Bogatstva Srbije i CG sam uporedjivao u smislu ekonomskih potencijala dvije zemlje, bivse clanice jedne drzave i dvije zemlje koje su u istim/slicnim govnima i teze istom cilju, odnosno ulasku u EU... A porediti Japan i CG je porediti nebo i zemlju...![]()

Odnosila se na mesec a ne na godisnji nivo... izvinjavam se...

Bookmarks