Nije se ođe narod još navikao na gužve, strpljenja treba imat, više je to problem no pare.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
opet ok prica, ok prica, pa lupis par nebuloza! :livid:
ako se šta do sad stimulisalo, to je veliki broj taxija. Da ne pominjem muljanje kojim se bave, koliko čuh šema je sljedeća: dobiješ dozvolu za 1 taxi vozilo, kasnije prijaviš da je pretrpjelo totalnu štetu, nabaviš drugo, izdaju ti novu dozvolu, a onaj "uništeni" i dalje vozaš sa starom licencom.
Ako misliš da je biti taxista unosno zanimanje, pitaj naše taxiste kolika im je plata! Unosna je za taxi firme, za Barovića... Kad bi se smanjio broj vozila, ne bi svi prešli na gradski prevoz, nego na taxije, kao i uvijek što su. I to ti kaže neko ko se 15ak godina vozao gradskim prevozom, jer nije imao para ni za divlje taksiste, a dnevno sam u busevima (npr. od kuće do autobuske, od autobuske do faxa u NK i sve to nazad, 5 dana nedjeljno) provodio i po 4 sata dnevno (a đe je čekanje autobusa, pješačenje do stanice, itd).
OKE je uvesti neke mjere, ali mjere koje ti predlažeš veze s vezom nemaju, takve mjere se niđe u svijetu ne uvode.
ako đe taxi nije luksuz, nije u PG. Srednjoškolci idu u školu i vraćaju se taksijem. Studenti svi redom. Ako je to luksuz, onda zaista... :barbershop_quartet_
(nečitko)
1. Ja tu po kazaljci najvise sto vidim je 242 km/h, pri 3400 rpm;
2. Neka bude da je 250/3500, sto znaci da je real speed oko 237.
3. Ovaj vrti do 4500 a moj, benzinac, do 6500.
4. Ja sam po navigaciji isao 252, na 4200;
5. Kad bi mi auto pravio ovoliko buke zapalio bih ga;
6. Edukuj se.
poyyyy
TAKUMI
ovo je dizel ako ne vidis,snimi ti zvuk auta pri brzini od 250km/h da cujemo tu tisinu...
Da ne znam drugacije zakleo bi se da skodilak ima tri godine
neka vi snimanja na te brzine,pogled pravo i drzte ga u ruke.:star:
Ode cijena na gore
http://www.vijesti.me/vijesti/gorivo...-bozica-918555
Evo vec zovem sve sto su glasali za DPS...
TAKUMI
Je*i Dule...
sent using tapatalk
#fakenews
ali samo jako nemoj ga galiti...
Dobro prskanje. Sta nam rade, marva smo obicna
Tu es mon héro!
Piski po sirotanima malenim.
7og uvece 11c dizel pa onda još 3-4 centa 9og hdhehehehehehehh
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Voze bogomi, podji na auto diler pa vidi koliko auta ima od 500-1000eur da se prodaju pa onda izadji na ulicu bilo koju. Garantujem ti da ćeš za 2 minuta prebrojati više golova 2i3, Reno Klio stari, starih pasata i Opela nego svih ostalih auta zajedno
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
abrakadabra 4,5e sto je prakticno dzaba...pise na 20galona, nece skodit da mu roknem sve na 60 l?
p9lite
Last edited by radza-madza; 30-12-16 at 15:58.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks