Valjaće mu neđe stari grad u cjelosti kad ga bude kupovao. Pa da mu sin ima đe na selo da ode. Na očevinu. Malo da izađe iz grada do na selo, do starog grada.
... ali kvadrat moga sela, Crna Gora ceeeelaaa...
Last edited by NHM; 27-12-16 at 12:35.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Osjecam se kao gost u sopstvenoj drzavi. Jos cu poceti da pitam treba li da se izujem prije nego sto izadjem negdje.
Ništa grđe no poperit visoku zgradu tik iza plaže.
To narušava cjelokupan ambijent kupališta, iz koje god perspektive da pogledaš.
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Postoji nesto sto se zove Mediteranski stil gradnje, ispravice me kolege koje se bolje razumiju, ali mislim da je prizemlje i 3 sprata maximum do par kilometara od plaze.
I do u neku se to i postovalo, i u vecini primorskih gradova, osim par velikih hotela (koji su ako su visoki uvijek bili nekako zabaceni) moglo se more vidjeti odakle god.
E onda su pusteni gradjevinci sa veza, i bezumni rusi kojima je samo betona i cinka da se da i oni srecni i dobili smo Budvu - Becice - dio zaliva, koji lici na ghetto.
Da smo nastavili sa tim mediteranskim stilom, danas bi CG bila prepoznata kao Lux destinacija, i ne bismo imali milion ipo gostiju vec 500 000 ali visokoplateznih zapadnjaka koji bi dosli da traze mir i tisinu, a ne Trokadero i zgrade od 15 spratova
Daj stakla, daj bezukusa, daj eloksirane bravarije i daj toga cinka da ne FALIIIii
One Ring to Rule them all...
Planovi su postojali, no su ,,bačeni u vodu'', no, ajde i to što su bačeni u vodu, ceh ćemo mi da platimo (i novčano i narušavanjem životnog prostora). Primjer, davno je postojao plan da se od pošte do kružnog toka napravi još jedan put, odnosno da tu bude bulevar. Na osnovu budućeg bulevara Ivanovićima je ekspropreisana zemlja. Tada se privremeno radi na tom području parking (dok se bulevar ne napravi) no jednoga dana vlasnici te opštinske zemlje postade Boro Lazović i gradi, onako, skladne, mediteranske nebodere. Bulevar? Tužba Ivanovića zbog zemlje? Zaboga miloga, ti koji pominju te trivijalnosti ne shvaćaju šta je to valorizacija.
P. S. podizanjem nivoa podzemnih voda (a to se upravo dešava u Budvi ovom vrstom gradnje) povećava se tzv. sezmiološka osjetljivost.
P. P. S. Ko ne shvata o kojoj lokaciji govorim evo sa telefona skinuta mapa...
Sent from my Motorola 8400
Ovo je stvarno jad što se čini i što se činjelo.
Opština Budva samo za avio-karte dužna 160.000 eura
Nacionalna avio-kompanija Montenegro airlines blokiraće račun Opštine Budva, zbog 160.000 eura dugovanja za putne karte od prije više od sedam godina.
Dug od 160.000 eura datira iz 2009. i 2010. godine, na ime neplaćenih avio-karata za brojne sportske ekipe, umjetnike koji su dolazili na festival Grad tetar i putovanja opštinskih službenika.
http://www.vijesti.me/vijesti/opstina-budva-samo-za-avio-karte-duzna-160000-eura-918197
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ovo je poznata DPS taktika da čim preuzme vlast u nekoj opštini nabije dugove da posle sve i ako izgube vlast na lokalu mogu blokirat razvoj grada i za sve to optuživat opoziciju kao u Kolašin !!! Njima je važno da imaju dovoljan broj onih koji samo gledaju da im se uspe u korito i zoblju a tu je biračko tijelo konstantno evo 20 god. na 37-42 % izašlih glasača pa drže vlast na republičkom nivou preko kojeg se i blokiraju računi !!! Kad bi se tu stvari promijenile neko bi odgovarao zašto uopšte postoji dug kad bi sve trebalo da funkcioniše po tržišnim zakonima koji su prilično jasni !!!
deuscroix
Vještaci tvrde: Djevojčica naletjela na zaustavljeni automobil Ivanovića
Djevojčica A. B. koja je prije šest godina zadobila lakše tjelesne povrede, povrijeđena je kada je udarila u zaustavljeno vozilo bivšeg ministra poljoprivrede Petra Ivanovića, utvrdili su vještaci Mašinskog fakulteta, prenosi Pobjeda.
Tim vještaka utvrdio je da je djevojčica A.B. “naletjela” na automobil bivšeg ministra poljoprivrede Petra Ivanovića prije šest godina.
Ivanović se tereti da je 2010. godine na pješačkom prelazu udario djevojčicu čime joj je nanio laku tjelesnu povredu.
Sudi mu se zbog krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja iz nehata.
Vještaci Mašinskog fakulteta Sreten Simović, Zoran Miljanić i Tijana Ivanišević utvrdili su da je auto bilo zaustavljeno.
Kako su kazali, da je bilo drugačije, morao bi ostati trag kontakta sa vozilom.
Zastupnica optužbe, tužiteljka Biljana Pavličić prigovorila je nalazu vještaka, dodajući da je nelogičan.
Da zivimo u postapokalipticnom vremenu dje po ulica setaju djevojcice-zombiji, pa ajd da povjerujem.Cus, nabola mu djevojcica auto.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Neka je IN4S, al ovo je odlicno!
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
http://cdm.me/svijet/sad/sta-moze-da...klearnu-bombu/
Je li moguce ovo? Neka zdrava logika namece da o nuklearnom napadu ne moze/ne smije odlucivati jedan covjek vec senat.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
odlučuje ako se defcon (stepen pripravnosti) podigne na najviši nivo, tj. u slučaju vrlo zaebane nategnutosti sa nekom drugom nuklearnom silom
inače je procedura dosta komplikovanija od "aj da bacimo jednu na ISIS"
She is only here to annoy herself!
Gledali smo ''24'' tako da znamo procedure.
Dno:
http://www.in4s.net/brano-brana-od-srpstva/
Ali ništa se više ne može očekivati od in4s i oca onog klinca.
Eo mislim da su i TBOK napravili spracinu.
Imao sam slučaj hit and run prije neku godinu, u pitanju je bio moj mlađi sin, dijete tek. Udari ga na ulici lik i odveze se. Sa svojom ekipom otkrijem o kome se radi, nađem ga preslišam malo i prijavim policiji. Pojavim se kod državnog tužioca koja me ubijedi da će sve bit po zakonu. Baš neđe u ovo vrijeme pred praznike zovne me da je saobraćajni vještak iz Pg, dakle drugi grad, procijenio da je moj mali udario u auto. Naravno lik je podmazao đe treba, nego ja još dobijem opomenu da sam ga malo više pipnuo on bi mene tužio, ali eto oprostio mi je. Toliko na tu temu.
Elem, mrzim da se ponavljam ali
http://portalanalitika.me/clanak/255...njacke-stranke
Nije lako, ali je jako rođaci.
Znam ja za to, napraviš problem da bi ga poslije kao rješavao, ali odustati ili se strateški povući kada je u pitanju autentičnost kullturnog i istorijskog naslijeđa zbog neke političke partije... to ipak govori o nečem drugom; i još nijesam vidio da se neko izvukao što je koketirao i pravio trgovački kompromis sa ovakvim stvarima a da nije doživio preobražaj na gore.
Nije lako, ali je jako rođaci.
kakvi debili setaju zemljom
Francuski satirični nedjeljnik „Šarli ebdo“ objavio je karikaturu o padu aviona Ministarstva odbrane Rusije Tu-154 kod Sočija.
Na slici se vidi avion koji pada, a vojnik u njemu izgovara: „A-a-a-a“. „Repertoar vojnog hora se širi“, piše ispod karikature.
Karikaturu su kritikovali korisnici društvenih mreža.
![]()
[/quote]
To nije humor, vec sprdanje sa nesrecom drugih ljudi. Francuska nacija je inace poznata kao nacija operisana od humora. Ko je bio u Francuskoj, ili kontaktira sa Francuzima, onda se uvjerio da od njih nema neduhovitijih i krmastijih ljudi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks