Auuuh kad se sjetim
TT
Piletina bianco u Formu, topic...
sent using tapatalk
#fakenews
Auuuh kad se sjetim
TT
Јео сам је прије неки дан, ништа посебно....
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Kacamak u Scenu u profesorskoj kod Delte. Iako ja vise volim kukuruzni ovaj je bio psenicni ali odlican. Rade po porudzbini a cicvare ima svaki dan.
Da nema bitrate-a na ovu temu mogli bi je zakljucat slobodno ...samo pratim dje ides i jedes 😆 lol
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Pasulj u kvart, ja ga nisam mogao cijelog pojesti
Kobasica mi se nije nesto svidjela al on je top![]()
Ni meni se nije sviđela. Ka' i u Pod volat, đe je vrhunski pasulj, stavljaju te kobasice sa roštilja a nekako ne ide.
Govedja je.
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
jel vi bas nemate dje kuvanje izjes lise kafane? ozb pitam
p9lite
Kuvano je najace na vece kolicine kad se kuva...
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
A kakva je kobasica sto je ovo hahaha
rado bih je eliminisao
Najjači su mi ovi "doktori" po foruma, ne valja ti ovo, ne valja ti ono...
Evo ja zadnjih barem godinu dana, skoro svaki dan jedem jaja, što za doručak, što za večeru poslije treninga... Nedavno sam vadio detaljne nalaze, sve je top... U prevodu, jaja su nevjerovatno dobar izvor proteina (bjelance) i vitamina (žumance)... Takođe, holesterol iz žumanceta se ne absorbuje u organizmu kako je to ranije bilo mišljenje... Tako da, što se tiče jaja, samo bucajte, pogotovo ko je aktivan fizički, najbolji odnos protein/cijena...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Makar na ovAj topic se ne prica o tome sto je zdravo sto ne![]()
f6
I ja nesto vise od godinu dana jedem jaja za dorucak, spremljena na razne nacine (mada, bolje reci u tri varijante), iako ne kopam niti orem, a i cak nisam ni drvosjeca. Prijaju mi, drze me sitom do rucka i za mene bitno, drze mi koncentraciju na nivou. Takodje, od kad uzimam takav dorucak, poboljsao mi se kvalitet kose.
U zadnje vrijeme me jedna meni bliska osoba kritikuje zato sto svakodnevno konzumiram jaja jer to kao nije zdravo (sto mozda i moze biti), i cak sam se malo uplasila da mozda ne pretjerujem...Sa druge strane, ja ne mogu da se hranim zobenim pahuljicama.
On topic - ako vas put nanese u Bar, obavezno posjetite Restoran Savoia. Hrana je vrhunska, konobari ljubazni, ambijent je odlican i fizicki izdijeljen u vise prostorija tako da mozete da imate slobodu da pricate, a da nema oko vas 10 prisluskivaca. Posle rucka obavezno probajte tortu Savoia, sa pecenim ljesnicima sa strane. Njam njam :love_heart::love_heart::love_heart::love_heart:
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Bucka mala.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Najsramniji wafle u zivotu kunem vam se da dok sam gledao dok mi ga daje mislio sam da je unutra napunjen nekako...
f6
To onaj pravi belgijski je li?
hahahahahaha vidji ovo hleb goli
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
e da je makar ljebac...
Ovo ono opcija milion daj reko klasika nutel plazma reko bice kilo pa ce mi se smucit da ne precerujem- e ovo je blam
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks