Quote Originally Posted by DJuzla View Post
Ja ovakav dorucak mogu pojest jedino pred skijanje il pred kakvo golemo fizikalisanje.
A inace, volim osoljeno, al termicki obradjeno suvomesnato je preslano cak i za moj ukus.
Przena prsuta mi je npr totalni pakao i nesto najgore sto covjek moze da stavi u usta.
A bubrezi slajfuju 4x4 vvrrrrrrrrrrrmmmmm!!!
alo, bre, nemo' da huliš oli????!!! Pršuta, koja je osoljena umjereno, pa onda teke prosušena, a onda samo okrenuta na vrelom tiganju u malo ulja....onda na to ulje sprcaš tri jaja....alo, bre, da li ti znaš koliko je to lijepo?! Čuš pršuta pržena najgore nešto što mećemo u usta...makse oli

Quote Originally Posted by aleksa111111 View Post
Kuvano je najace na vece kolicine kad se kuva...

poslato sa 7 edge
jeste brate ali ja kad kuvam pasulj za dva tri dana ne može biti veće količine od te

Inače, sad čitam kako alta marea veli da ima pojačan apetit a ja sama sa sobom ponosna konstatujem kako ja baš nemam, kako nešto ne mogu ništa da izijem....neću da večeram jer nemam apetit...ovo mislim sve jedući plazme i varenike...a onda se sjetih da sam prije sat vremena izjela koru od ljeba domaćega koja je djetetu ostala i tri četiri parčeta buđole....eeeee, sreća te nemam apetita :lolblue:
prase, ono ugojeno, domaće