1994 sa TCom, 2000 najbrzi ili bar jednako brz + prvi vozac 2003 pouzdaniji masu 2008 glavni konkurent masa ne zajebavaj![]()
1994 sa TCom, 2000 najbrzi ili bar jednako brz + prvi vozac 2003 pouzdaniji masu 2008 glavni konkurent masa ne zajebavaj![]()
She is only here to annoy herself!
Nemas pojma.
TAKUMI
pa aj za koju god. nisam u pravu![]()
Za 1994u. Nisu imali TC i nikad nije dokazano jer da je dokazano ugasili bi ih za tu godinu. Dalje, te godine su ih diskvalifikovali par puta, sto je otezavalo osvajanja sampionata.
2000-e su bili prespori. Nikakvi. O 2003 necemo da pricamo. Zadnja trka u Japanu je bila toliko teska da je jedva osvojio bod.
TAKUMI
ada očigledno je bilo da su imali a dokazat se nije moglo, čuš prespori 2000e a dobio 4 zadnje trke, 2003 su bili daleko pouzdaniji
1994. je sramna godina za Formulu 1.
Onako providno da se završi, sramota.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ali cujes pricu za Nika, pobjegao jer zna da ne moze odbraniti tituluPa od njega to niko zivi i ne ocekuje, sanse da ovo ponovi su minimalne. Sto se mene tice, covjek je sa ovim potezom dokazao da je kraljina i sasvim normalniji tip u odnosu na ove hijene koje ni od cega ne prezaju da dodju do titula.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Call Jos je LOL
TAKUMI
Mislim da je sve zavrseno, Bottas ce u Benz.
TAKUMI
"He kept saying that his wife had to deal with the child alone. He seemed to have a bad conscience against his wife. There was not such a thing in my time at all." and "No sooner has it happened, Nico says, he goes home to his wife."
Pussy.
TAKUMI
Mercedes je u problemu, mislim da se vidjelo da ih Luis ne šljivi 5%, ne sluša naređenja sa vrha... Toto je najavio kaznu ali sad od toga neće biti ništa a time će faktički potvrditi da su Luisov tim.
Koga god da dovedu taj treba da bude jak timski igrač i da može da se nosi sa Luisom i njegovim smicalicama. Ako dovedu nekog klinca rizikuju konstruktorsku titulu i rasipanje bodova. Mislim da će ići na neko poznato ime, pitanje je samo ko može da raskine ugovor...
Lauda drugim rijecima kaze da nas je Britni zajebao a mi smo bili tu uz njega i favorizovali ga.
TAKUMI
Kvota na Maldonada 100![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bih igrao ovo, stavio bih 100 eura na Bottasa.
TAKUMI
Nije Niko jedini bez m*da, potpuno očekivano nakon odluke o penziji Luis će proći nekažnjeno za prekršena timska naređenja. Umjesto da pokažu Luisu ko je gazda, izgleda da Luis postaje gazda, vidim da je Totň pomenuo priču o prvom i drugom vozaču ali Lauda nije baš za to da dođe vozač kome je Totň menadžer...
... Mercedes will not punish triple world champion Lewis Hamilton for defying orders at the season-ending Abu Dhabi Formula One Grand Prix, the team’s non-executive chairman Niki Lauda has said.
In the wake of team mate Nico Rosberg’s dramatic retirement five days after winning the title, the Austrian recognised the situation had changed.
“There is no need to say anything to Lewis,” he told the Mail on Sunday. “We have no problem about how he raced in Abu Dhabi. We have drawn a line under it."...
Kako vjetar dune..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Možda je Niko ovo uradio da zaje#e Luisa..Zna Niko da mu ne može opet titulu uzet, pa sad očekuje da Mečka dovede nekog iskusnog da pospremi Luisa..
Šalu na stranu, moraju imati dobrog vozača, nova pravila, nepoznanice, ako razmišljaju da pariraju VET-RAI ili RIC-VES, treba im žestoko dobar vozač..
Biće problem u novoj sezoni za sve, tako da je svaki bod važan za konstruktorsku titulu.
Može li Buton biti iznenađenje?
Cus Button. Ne nego ce Stirlinga Mosa angazovat.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks