Moja podrska:
![]()
Nemaju svi isti pristup sportu, Kimi da nije takav kakav je, ne bi ga ni sreća pogledala za titulu. Luis je de*il ali ima brzinu. Alonso je lazov, Fetel opportunista... Za svakoga možeš naći nešto loše.
U svemu što Rozberg kaže vidi se da se potrošio, a tih 6-7 godina koje pominješ su samo pretpostavka. Meni sad liči da bi se možda povukao i da nije osvojio titulu, svakako je ovako ljepse. Ako pod maksimumom koji Rozberg uvijek daje misliš na pobjede od starta do cilja a ako nije prvi na startu nista, biću drugi i to je ok - onda on stvarno daje maksimum. Nego da se ne ponavljam, neka mu je sa srećom, mislim da je napravio super gest. Ne mogu da zamislim da mu se pravi ispraćaj kao za Masu ili Batona. A vidjećeš kad Kimi podje u penziju, votka na sve strane!![]()
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Moja podrska:
![]()
TAKUMI
Smiješi li se ovo šansa za Pascala Wehrleina?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Mn je ovo sto Fabia rece kukavicki, valjda je red da se ispostuje ta sezona jer si aktuelni sampion. A ovo napusavanje Hamiltona cisto iz zavisti. Ne volim ga, nadmen je, ali opet on i Rozberg nebo i zemlja sto se tice vozackih sposobnosti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne postaje se sampion Formule 1 time sto si bolji covjek nego vozackim sposobnostima.
TAKUMI
Još kad bi Luis isto pošao u penziju![]()
naravno.... ali nisu uvijek najbolji vozaci osvajali titule... ima tu raznih cinilaca....
Ne, naravno, sampion si ako:
imas superioran bolid
ako si superioran vozac a vozis drugi bolid.
TAKUMI
Sve to stoji, ali ja na kraju trke u Abu Dabi sam se osjecao prevareno.
Iz razloga sto premotam film i znam da je ovaj tip u svaku trku bio stari svat za Luisom i dosao je do titule opet sa druge pozicije. Pokazi bar ta muda pretekni ga kad imas priliku. I dodje neko ko prati F1 ko zna koliko i dize u nebesa ono sa Max-om. A je li mu red bio za 3 godine malo da ih je skupio?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Niko Rozberg je dokazao ono sto pricam evo tri godine, da je najveca kukavica od svih vozaca, ovaj potez je sraman, kao dijete kad pobijedi slucajno pa nece vise da igra, pih pih pih, jedno veliko pih. Kukavica je uvijek bio na stazi, bez hrabrosti, a o sebi kao osobi je najbolje rekao kada je udario Hamiltona u Austriji ove godine. Covjek je hodajuci kompleks koji ne smije da brani titulu koju mu je tim poklonio preko Hamiltonovih crkavanja i kvarova. Srecna mu bila, njegov odlazak je dobar za F1, da bude vise trkaca, a manje kukavica.
To je to.
TAKUMI
Nemate pojma.
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Aj, prosvijetli nas. Ti ga inace obozavas.
TAKUMI
Bila bi senzacija da je Hamilton osvojio pored ovoliko kvarova, pogotovu VN Malezije.
Stvarno poredis Sumija sa Hamiltonom? Stvarno poredis ovaj Mercedes sa onim Ferarijem. Hamilton tri godine ne da ima najdominatniji bolid, nego ima najdominantniji bolid svih vremena. Sumaher je mozda dvije sezone ima najdominatniji bolid, ali nikad ovako dominantan i uvijek je konkurencija mogla nesto, ovo kao da se Zastave trkaju sa Mercedesom. Znas kad bi Hamilton osvojio titulu kao Sumi one sezone kad je imao Montoju, Raikonena i Ralfa, kad je imao za konkurente Meklaren i Vilijams? Nikad. Znas kad bi bio bolji od Hakinena? Nikad. Imao je i Fetel dominantan bolid, ali ovako nesto niko nikad.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
dominantnost bolida se ne ogleda samo u brzini već je i pouzdanost u pitanju, jedne godine je meklaren bio brži od ferarija ali je crkavao svaku drugu trku, plus je meklaren u timu uvijek imao dvojicu koji su se borili međusobno dok je ferari imao prvoga vozača dakle neuporedivo
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks