Palacinkarnica (kad neko omalovazava naziv)
Najbolja hrana u pg a ti ne znas jer samo vidis naziv kad stanes na semafor.
Nešto se ne krećeš dalje od Zabjela ako je tu najbolja hrana u PG... To je ĆUMEZ sa jednim stolom i to pored ovih rešetki sa pogledom na ulicu.
Nego da ne palamudimo sad o hrani jer to nije tema ovog topica. Tema su degenerici pa da ne idemo u off evo jedna slika:
![]()
Bronx tebi je sve oprosteno..
Zar nije oprosteno diplomatama i radnicima ambasada?
TAKUMI
TAKUMI
Upaljena 4zmigavca. Posao da alpe bara.
f6
Do apoteke, grdno je ovo vrijeme ne umije se covjek obuc pa lako prehladi.
Ne vjerujem da je to istina.
TAKUMI
istina i samo istina zao mi je sto se ne vide migavci ispred mene je izasao ..ostala je zena u auto. znaci samo 2ipo metra desno da je skrenuo moze da stane onamo nikome da ne smeta.
f6
Ako se bas u tom momentu upalilo crveno pa je istrca iz kola do trafike obliznje da uzme cigare, ne znam...jedino mi to pada na pamet...
Zasluzuje da mu se zapali auto, na licu mjesta.
TAKUMI
Ne postoji odvratnije ponašanje od ovog sa posljednje slike. Za ovakve stvari trebaš da budeš baš debil ili bezobrazan na kvadrat da na ovom mjestu ostaviš auto.
Je li neko pominjao da je djevojka bila na mjesto suvozaca.
Ja sam odma pomisljao da uskocim na mjesto vozaca ali predpostavljam da nije lijepa logicno ne bi je ovako ostavljao u kolima.![]()
Dok si pomisljao da uskocis kod njega on ti je vec izgrebao prednji blatobran, zadnja vrata i zadnji blatobran na golfa. Veli zadnji blatobran ga najvise boli pa cu njega malo dublje urezat...
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
Ja sam prije neki dan odradio nešto slično na semafore kod Milenijuma iz pravca gimnazije. Upalio se crveno na semafor, izaša sam iz kola da bih bacio smeće iz kola u kantu za smeće pored i vratio se odmah dok je jos crveno još bilo, pa reko da je slicno i lik sa slike uradio. Ali s obzirom da acs veli da je otisa do Alpe-a, Stojanka Radovic bi ođe posla imala...
Last edited by BiTrAtE; 05-12-16 at 11:11.
To je trajalo sve 7-8 sekundi i jesam, poželio sam smeće da bačim jer mi se na sunce istopila neka čokolada pa sam je se htio što prije trsit. Nisam smetao nikom, crveno je trajalo i kad sam se vratio u auto...
Sent From My S7 using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 05-12-16 at 11:41.
Pa dobro kada su neki takvi slučajevi u pitanju ALI smo svi svjedoci da ljudi izlaze da plaćaju račune, kupuju u prodavnice, neki čak piju i kafe to sam vidio xy puta. Ono što nisam nikada vidio jeste da se tim likovima napiše kazna.
Radio je pauk jedno vrijeme dobro dok se nije proglasio "neustavnim" i vise ga i nema ja mislim...
Sent From My S7 using Tapatalk
Nema pauka ali se kazna može napisati. Kod mene na stari a su počeli uveliko da pišu kazne onim koji u nedostatku parking mjesta parkiraju na trotoar.
Dje to nema pauka?
Od kad to?
kad sam ga vidjeo kako nosi kola ima 10/15dana plafon.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks