https://vid.me/dMFh
Neka ga ođe dok neko od drugih sajtova ne objavi da vidimo što će i kako se kvalifikovat ovo.
Nema potrebe za tim.
Kad se napravi ulica samo da se semafori nasteluju da nije kod sicilije zeleno a kod zgrade slijepih crveno - nego treba da je i tu zeleno da se ne bi stvarala kolona.
Recu to migu u subotu.
https://vid.me/dMFh
Neka ga ođe dok neko od drugih sajtova ne objavi da vidimo što će i kako se kvalifikovat ovo.
Vala stvarno...
Sent from my D5803 using Tapatalk
Sto ste ga pustili?
TAKUMI
Kakav je ovaj narod blesav - mislim nista novo.
Idem bulevarom i kod tcom-a oce covjek sa novom mazdom 6 da se ubaci ispred mene dok je prije toga pretekao kolona ja ga ne pusta i ne znam kako me nije udario staje pored mene dijete ono izmedju sjedista dok zena cacka telefon i veli mi ajde dako me pustis.
Ja mu rekoh sto da te pustim kad nisi zasluzio i on posle ide 30 na sat.
Kod sahat kule - tacnije preko puta mtela kombi strane tablice tek uvezen kolona i pretice iza dvoje kola da bi se ubacio ispred mene i oce da me izgura ja mu se ne pomjeram i staje i gledam me - morao sam mu reci kako ne.
Ja radim i gore stvari u saobracaj preticao sam bulevarom kontra stranom i sto god oces ali brate ne ugrozavam druge izvidim teren sto bi se reklo a ovi oce silu na sramotu da se ubace.
Sad je vec jasnije
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Eeee, tako se to radi.
Poslato sa Huawei P8 lite
Rožajac sa PG tablicama
Govedo je mislio predamnom da udje pa sam usao u branik ovome PT i bilo je Poyyy. Na kraju ga PT pusti da se ubaci i ode lik desno prema ct semaforima preko svega kruznog.
Đ'oj čoldo? Nej vala da se zavreš u prkno
E šta rade podgoričani, divni i pristojni vozači...
ovo sto se vidi na fotografiji je sve zbog vozila parkiranih duz desne trake koja je tako skoro uvijek blokirana, i to skoro sve do ulaza u kruzni, a onda u neko doba kad je spic saobracaja stvara se kolona. pa onda i oni koji oce da se ukljuce od profesorskih zgrada nemaju dje da uskoce...i tako sve u krug....
sve ima svoj razlog...samo je pitanje dokle cemo se ponasat tako u saobracaju...
U kakvom si to kavezu?
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Kucni pritvor![]()
Pjeske ili autom, svakako ti nista ne moze promaci.
Atos palačinkarnica
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks