^ Pjesak ti je slomio sofersajbnu i retrovizor?
Ne znam koje bi pitanje sledece postavio...
^ Pjesak ti je slomio sofersajbnu i retrovizor?
Ne znam koje bi pitanje sledece postavio...
--------------------------
Do Not Disturb.
Pjesaci na pjesacki ulaze u dvokorak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Sto je sa ovom temom danas?
![]()
![]()
![]()
![]()
Level ona djevojcica sto je nalecela na ministrov parkirani auto na pjesacki, sram da je bude...
Evo radjeno je neko istrazivanje valjda 99 posto nezgoda sa pjesacima su tatini sinovi i glasaci dps-a... e da i imaju vezu kod vjestaka. Uglavnom parasi
f6
ispred tunjela cini mi se ... onda je samo ozronio teretnjak...kakva agonija nedo bog nikom
P9lite
Pa sto onda ovaj nije i to napisao?
TAKUMI
Ne uklapa mu se u ovu budalastu pisanciju za portale gladne tudje patnje.
Mislim da niko ne može biti podlozan nepromisljenih postupcima do ranjenog covjeka, pogotovo roditelja.
Nista gluplje procitao nisam ni ja, ali opet morate shvatiti ko to piše, i u s kakvom burom u glavi. Pf, dim.
poslato s Jadrana
vidji, ranjen čovjek bi isto morao da bude realan pa da ima dvije rane, velike, jednu od svoga mrtvoga djetetu, a drugu što mu je to dijete još jedno povelo u smrt! Izvini, imam dva sina ne znam da li bih kao majka mogla da sažvaćem da nekoga u smrt povedu....u svakom slučaju mislim da ne bih mogla da imam "kohones" da po novina pišem tekstove i ne pomenem krivicu svoga djeteta...mada je meni moje dijete već više puta reklo da sam mimo drugih majki jer uvijek kritikujem i nikad ne opravdavam....e pa neka! slažem se taman tako! Vozi nedozvoljenom brzinom, pretiče preko pune ispred tunela i u tunelu se zabija u kamion! Makse, bre, treba u rupu da se sakriju od sramote i kajanja da ne izaze! A ne da još hvali svoje dijete, bogomi ka da je u najmanju ruku žrtvovao život da spase dvoje troje mladih!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Jes ali da je imao A5 vjerovatno bi mu to preticanje uspjelo ne znam mozda je to poenta teksta?
Gori vozilo u Beran Selo.
Kakve veze ima sad taj mali Mandic? Za mene su i jedna i druga strana teska go.vna, api pravdat ovo sto rade ove svastocinje sa Mandicevim sinom. Nemam rijeci.
Last edited by technus; 20-11-16 at 21:44.
Forever young, i want to be forever young
Morace Mandicev sin da spršti nekoga da se terazije pravde i istine konačno malo prevagnu na stranu vlastodržaca i vlastoljubaca. Jer ovo je neviđena nepravda što im čine Vijesti i Dan. Džaba Pink, Atlas, 777, CDM, Pobjeda, Anal itika, Dnevne novine, RTCG, Prva... djaba.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Saobracaj = ubistvo u pokusaju. Bice da je...
f6
mandićev sin je govedo (ka i otac mu) ali baš nikako ne vidim kako si to uspio da povežeš sa ovim
She is only here to annoy herself!
Ja ovo ne vjerujem zdravlja mi.
Forever young, i want to be forever young
Skalajte malo...
Do Not Disturb.
Koliko li ce dobit kad ga osude da mi je znat...lakse povrede, nema alkohola, nema prekoracenja... Ihaa
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
otvoren je pjesacki izmedju hiltona i kraljevog parka pazite
P9lite
Dignut pjesak kod T coma, Bulevar/Moskovska.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks