Dje ufati u 20metara ovoliki zalet
Danas Ford Transit PG CGxxx udari u auto ispred sebe iznad Svetog Stefana na magistralnom putu.
Sent from my Motorola 8400
Dje ufati u 20metara ovoliki zalet
f6
Svojevremeno je i jedan ministar turizma izazvao udes sa smrtnim ishodom. No to je narod zaboravio....
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Nije izazvao, naletio na izlazu iz tunela na pješake...
Sent from my Motorola 8400
Koliko se sjecam, udario je u pjesaka, na prosirenju.Taj mucenik, je tada bio "spasen" , iz provalije u koju je bio sletio.
Koliko se sjecam toga, ljudi su sletjeli u provaliju, pa je kombi sa nekoliko ljudi koji su bili odmah iza stao da pomogne. Pa je Nenezic naletio na njih i gurnuo ih niz stranu. Sad koliko je ljudi tacno bilo u toj prici ne znam, ali ne manje od 5 sigurno
Isto sto bi ti rekla da je tvoj muz otac...
Bi li nezgode u cg da vam nije namjestena, da nije dps umijesan i tatini sinovi... Prva si pjenila da onog iz donje gorice sto je navodno pobjegao, znamo ko je, krije ga mocni otac, pa sto bi?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
E, dje je taj? Dje je Milic sto je ubio mladu curicu kod Mase? Gdje je inspektor sto je ubio staru zenu na pjesacki?
TAKUMI
bole ih djoke sve redom
P9lite
Ovaj zakon se izgleda, kao i svi ostali kod nas selektivno primjenjuje.
Ove ubice za volanom, sto su nekoga ili ubili ili unesrecili za citav zivot, su makar meni, mozda i gore od ovih da kazem klasicnih ubica.
Ubili su nekoga zbog sopstvene bahatosti i izivljavanja, nekoga koga nikad u zivotu nijesu vidjeli.
E sad odje ima pravnika, koji sigurno poznaju zakon i norme koje se primjenjuju,pa bi vjerovatno bolje objasnili ove dvostruke arsine.
Meni je bio da kazem zanimljiv jedan slucaj prije xy godina iz Pljevalja.
Covjek, koga poznajem, je ostavio traktor na svom ogradjenom imanju, na nekoj livadi oko Pljevalja.Dodju djeca iz komsiluka,oko traktora, i on se pokrene i jedno dijete nastrada.Doticni se oglusio o zakon, nije propisno obezbijedio traktor, sta li mu je vec pisalo u presudi, ipak oglusio se o zakon, dobio je 18 mjeseci, ne znam koliko je proveo u zatvoru, ali jeste vise od 12 mjeseci.
Da me neko ne bi pogresno razumio, i neka je dobio kaznu, i neka je odlezao, ne pada mi naped da ikoga branim, ali koliko onda trebaju da dobiju ove guzonje sto nekoga javno likvidiraju, kolika je primjerena kazna.A dobro znamo da vecina od njih nije ni dana provela u zatvoru.
Da su bahati, jesu. Pa sjetite se onog momka sto poginu kod NK, pa pratnja sto se pokucala ispred tunela u Ko, pa nasi ministri kad jure svojim kolima iako nema potrebe za tim jer su sisli do Tivta ili Budve na kafu.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/pi...apraviti-pakao
Mogao je vala liše A5 pomenuti i da mu je sin ubio djevojku, ni krivu ni duznu.
Ne kapiram svrhu teksta...
f6
Svrha teksta je da je kriv sluzbeni auto...
Više žale što je poginuo u Clio nego što je ta nesrećna đevojka poginula sa njim.
Odavno sto besmislenije procitao nijesam...
Zao mi je momka svakako, pa i sve da nije bio savrsenog fizickog i mentalnog zdravlja i sve da je radio nedje kao magacioner sa srednjom skolom...
A sto mi bi da citam ovo...
Kakve veze ima kakvo auto vozis kad pretices u tunel?
Ono što ja kažem svome mužu kada se nadje u bilo kojoj rizičnoj situaciji je da uspori, da pazi na pješački prelaz i slično, to bi valjda svaka normalna žena rekla. Prvo da pazi zbog sebe a onda zbog drugih. A što bi ti rekao da je ova djevojčica tvoja sestra, cura?
Meni nije padalo na pamet da s niti uključujem, ali ti si taj koji je nebulozno pomenuo Mandićevog sina u sred ove rasprave.
I što bi sa tim iz Donje Gorice?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks