Covek je imao infarkt...
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
redovno se zakucavaju direktno u onaj zid..ne znam ni kako ni zasto
Covek je imao infarkt...
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
I mislio sam da je nesto tako u pitanju. Zalosno
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
nesrećne li države kad su ovakvi ministri i vještaci...
http://www.vijesti.me/vijesti/djevoj...ni-auto-912361
She is only here to annoy herself!
Jada, treba djevojcicu kazniti, ako mu je ostetila auto.
Da li je i neko paljenje X5 povezivano sa ovim telefonistom?
Kakav debil od covjeka. Cujes li ti njima pricu?
TAKUMI
Pi kako je nije sramota ne mogu da vjerujem,udara u auto koje je stajalo i jos oce publicitet u novinama. Ma nemoj. Pravda za ministra i njegovo auto koje je stajalo!!!
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
nije mi jasno kako su je roditelji ovako vaspitali da se zalijece na auto. Tako ce je nedje naucit i na metak da se zaleti.
I roditelje kod sudije za prekrsaje poslati.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
budi šmeker majku mu, priznaj, izvini se, ponudi se, ima li išta ljudsko u tim ljudima...
Isto sam pomislio. Kako nikad od tih fukara niko ne stade, da prizna, izvini se. Baš tako, postavi se kao šmeker. A ne ka' ovaj glibo, ko zna u čiji je šupak sve ulazio, ne bi li vještaci ovako sramne izjave dali. PIH, gade mi se ovakvi "ljudi", GADE. Pojma nemam ko je djevojčica, ali sam tako popizdio bio kad sam vidio ovaj članak da vi opisat ne mogu, a još više mi je porazna činjenica da ovaj "kapacitet" može nešto u ovu državu da završi.
Last edited by BiTrAtE; 18-11-16 at 12:00.
To je svakodnevica u CG a i na Balkanu. Nijesam siguran ali mislim da sin direktora Pink televizije koji je ubio autom curu na pješačkom prelazu u BG nije odležao dana.
A treba shvatiti i ovog Ivanovića , on je ministar svih nas, mi smo ga birali čovjek iz naroda. Krao je telefone po konvencijama, kupovao tompuse od državnih para i Vektru Jakić koja je dužna stotine miliona častio 3 miliona iz arapskog fonda.
Pa ne može on gospodo da bude osuđen da je udario dijete na pješački...
Današnja djeca, bacaju se pod auto selfi da naprave
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
mada opet kad mandicev sin ubode momka u dvoriste gimnazije... ubi vas politika, ispise vam vijesti mozak.
f6
Ma sto ocekujete? Pa posrani biznismeni ubijaju djecu kolima i nista. Policajci takodje.
TAKUMI
Kakve veze ima Mandicev sin sa tim što je doživotni ministar udario dijete kolima i što je nadjen 3 sudski vještak da potvrdi priču da se dijete bacilo na auto na pješački ?
Treba li da dodam da se ovo desilo prije 6 godina... 6 godina treba da prodje da bi se odlučilo Jel ili nije...
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
A kako nema, sta radi ovaj podmladak
Govorite li francuski?
Ja imam strasan perorez!
Ljudi, kakav je put kroz platije ka sjeveru ovih dana, trebao sam ujutru ici kolima?
Na Crkvine i dalje nije očišćen odron. Jednom trakom naizmjenično (postavljeni semafori) s tim da ima masu kretena koji prođu kroz crveno, pa polako na tom dijelu.
Pa cijela BD je horor film.
TAKUMI
dozivotni, nadjen 3 vjestak, udario, bacilo, pjesacki... itd citas naslov vijesti, imas pogresno vidjenje dogadjaja. nego, necemo politiku zbog koje zapjenis pa te banuju, prenosit na automobilizam.
ima malo ovdje vise od sudjenja, inace je novcanu mogao da dobije za ovo davno. isti taj carapic kad vam ne odgovara nalaz onda je los vjestak a sad je dobar. okanite se toga.
f6
auto od 300e napravilo stetu 3000![]()
She is only here to annoy herself!
Pa nije strašno, samo malo Polo da se ispolira i kao nov:
![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks