Upravo to, ugasice se signal stari i pusten automatski novi sa novim kanalima
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Kaže mi poznanik da D3 Mini koji on koristi kod SBB-a u Srbiji ima potpuno drugačiji interfejs
Ja sam već prežalio D3 MiniNerijetko se zeznem sa daljinskim kada šaltam kanale iz navike ali što da se radi... Ostaje da se nauživam sa ovom full ponudom do kraja godine. Danas ću opet da zovnem da pitam kada će se smilovati da mi puste brzinu interneta po ugovoru koji sam potpisao prije 2 nedjelje. Inače i dalje pomalo sjeckaju kanali, ne često ali sjeckaju tako da ne znam ima li smisla žaliti se na tu situaciju.
Kao sto vec spomenusmo, dok nalegne sve ima da sjeckaju![]()
Who let the dogs out
Xaxaxa to to![]()
A je li pokusao ko da aktivira one internet dodatke? Ja sam podnio zvanicno zahtjev prije 2-3 mjeseca, u pisanom obliku u poslovnicu na bulevaru, medjutim to nikada nije aktivirano. A predao sam ga u periodu kada je nudjena brzina 100/10, i mucak od svega toga...
Nemam zvuk na hbo kanale, ni obicna ni hd verzija.
Ima li neko slican problem?
Who let the dogs out
Imam zvuka ali nenormalno sjecka slika veceras. Skoro da se ne moze ni gledati.
Always,forever and beyond ...
Slika bas sjecka, valjda ce to rijesiti brzo.
Last edited by BlackVelvet; 24-10-16 at 23:04.
Who let the dogs out
Jesi ga pitao kad ce da nalegne? 😅
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
ima li telemach olxoju trazenja ip adrese?
Auu, sinoć se nije moglo ništa gledat od sjeckanja.
Oće li ovo ovako stalno ili dok ne nalegnu![]()
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Pa vele "puni 3 puta bateriju po 12 sati da je formiraš"
Xaxaxax
Jes vala sjeckaju. Sinoć me ćerka pita što stalno koči slika dok gleda crtani. Čekamo da "nalegnu" kanali
Last edited by Director; 25-10-16 at 11:38.
Juce dodjose njihovi tehnicari za tv, i otad ne radi internet. Vele restartuj ruter i nazovi kasnije, imamo nekih problema ovamo. Kakva 'podrska'.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Samo strpljenja dok se malo razgaze ti resiveri .![]()
I meni je sjeckalo sinoć pa sam zvao i javila se neka ljubazna cura koja mi je rekla da zamijenim baterije u daljinskom , uradio sam to i više ne sjecka ali mi se čini da mi sada slika malo baca na crveno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks