probacu kad doma dodjem...prije sam ih sve imao ali sam odradio fabricki reset i sve izgubio (ali nijesam znao koju zemlju da stavim).
probacu kad doma dodjem...prije sam ih sve imao ali sam odradio fabricki reset i sve izgubio (ali nijesam znao koju zemlju da stavim).
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kakav je sad ovo paket fiber trio? 30/3 internet
sta smo potpisivali mi koji smo na optiku a imamo 20/2!?
kod mene na stariji model lg tv-a npr njemacka ne moze....svedska moze alo nalazi samo arene, a kad se stavi finska sve radi kao treba
ladno i na treci televizor (vivax) mogu da gledam sve.......show![]()
Evo i meni na finsku sve radi uredno. Kakva banja...na svaki tv full programi.
https://s13.postimg.cc/z7ivmuzbb/IMAG0414.jpg
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Last edited by laciale; 22-10-16 at 08:58.
pola bara nema net, izludjeh vise..
http://www.vijesti.me/vijesti/telema...t-kluba-908588
Suzu pustih zbog Telekoma
kako napljuvaste telemach internet ovih dana, sad vise ziv ne znam sto da uzmem :ambivalence:
I da im telemach da te sk-ove i uzme arene zauzvrat opet ih tuče sa ponudom i po horizontali i po vertikali tako da po mojoj procjeni od te "razmjene" može samo da profitira a nikako da izgubi. "televizija u svim sobama za jednu pretplatu" je ponuda koja se ne odbija i ostavlja T-com i m:tel u prašini.
Last edited by Tivatech; 22-10-16 at 19:35.
Lose je bilo...sad je bolje. Do arena je.
Ovo je cirkus sto rade nocas sa internetom i tv-om preko Morace.....
Sjutra se gasi signal u bijelo Polje da znate
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Straus, baci pogled na inbox.
na mkabl su mi rekli da nemam internet xato ato stari modem nemoze da podrzi tu brzinu i zato de ugasio i da moram da potpisem novi ugovor. Ja im kazem da to nema nikakve veze, i da ovaj modem moze da podrzi 20mb i da cu potpisati tek kad srede.Oni tvrde da nemoze, sta da radim?
Pa nek urade tako, ja ovo ne pricam da bih im 'branio' konkurenciju, naprotiv, ja imam TTV al kad bi neko od konkurencije dobio SK a da TTV ne ubaci Arene odma bi presa. A tesko da moze da profitira od te razmjene, da mogu vjv bi je i obavili. Sto je najgore uredba je blvec bila donijeta, al sto je bolje kad smo banana drzava.
Straus ili ako neko drugi zna, mogu li neke kanale da 'iskljucim' sa liste i kako, jednostavno da malo procistim listu ?
Who let the dogs out
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks