Page 39 of 177 FirstFirst ... 293536373839404142434989139 ... LastLast
Results 951 to 975 of 4405

Thread: Sta se igra ?

Thanks Thanks Given 
    2,493
    Thanks Thanks Received 
    1,175
    Thanked in
    556 Posts

cao miovrage

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    MGS V je nedovrsena igra. Bukvalno. Trebalo je da ima jos jedno cijelo poglavlje. Nisu ga napravili i samo su izbacili nedovrsenu igru. I licno mi je jedno od najvecih gejmerskih razocaranja u zivotu i zbog drugih mana.
    To što je neko očekivao da igra tretira nešto drugo umjesto onoga što je tretirala ne znači da je igra nezavršena. Jedina stvar koja je ostala da visi je ta misija 51. Sve ostalo - genijalno. Mislim da je po priči i svemu ostalom najbolja igra koju sam ikad igrao, i to kažem kao neko ko je odigrao svaki MGS i po nekoliko puta.
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Kakva kradja sto je ovo, GTA V i dalje puna cijena, GTA Collection poskupio, ja sam ga platio 7,5€.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by Dejan View Post
    To što je neko očekivao da igra tretira nešto drugo umjesto onoga što je tretirala ne znači da je igra nezavršena. Jedina stvar koja je ostala da visi je ta misija 51. Sve ostalo - genijalno. Mislim da je po priči i svemu ostalom najbolja igra koju sam ikad igrao, i to kažem kao neko ko je odigrao svaki MGS i po nekoliko puta.
    Ali igra je STVARNO nedovrsena. Trece poglavlje nije ideja koju sam izmislio. Stvarno je trebalo da ima tri (po nekim informacijama 4-5) poglavlja. Ali Konami nije dozvolio Kojimi da radi vise na njoj. Nije u potpunosti njihova krivica. Kojima je perfekcionista i predugo mu je trebalo da napravi igru, prekoracio je budzet vise puta i na kraju Konami vise nije htio da finansira dalji rad na igri. U medjuvremenu se otkrilo i za to kako Konami tretira zaposlene i Kojimu a bilo je i jos nekih skandala pa su dovrsili to sto su mogli bez Kojime a njegovo ime su sramno uklonili tako da MGS V nema ono standardno "A Hideo Kojima game". Sve u svemu igra je blijeda sijenka onoga sto je trebalo da bude.

Meni je drago sto je tebi najbolja igra koju si igrao. Po mehanici igra je skoro savrsena. Sve sto pokusava da uradi uspjeva bez problema. Ali kakva crna prica
    Ne znam, mozda nisi igrao dovoljno dobro napisanih igara pa zato mislis da MGS V ima dobru pricu. Ima nenormalno zanimljivu pricu, ali prelose napisanu. Realno, samo za MGS 3 bi moglo uslovno da se kaze da ima dobru pricu. Ali Kojima je toliko genijalan programer koliko je uzasan pisac. I pored toga mislim da je jedan od najboljih tvoraca video igara. Neki ga zovu Tarantinom video igara.
    Last edited by VanjaTheMan; 26-09-16 at 10:40.

Thanks Thanks Given 
    6,278
    Thanks Thanks Received 
    14,084
    Thanked in
    5,355 Posts

$utra izlazi Forza Horizon 3, malo je reći da izgleda perverzno! Takođe izlazi i Fifa 17, nju uzimam odmah naravno

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Ali kakva crna prica
    Ne znam, mozda nisi igrao dovoljno dobro napisanih igara pa zato mislis da MGS V ima dobru pricu. Ima nenormalno zanimljivu pricu, ali prelose napisanu. Realno, samo za MGS 3 bi moglo uslovno da se kaze da ima dobru pricu. Ali Kojima je toliko genijalan programer koliko je uzasan pisac. I pored toga mislim da je jedan od najboljih tvoraca video igara. Neki ga zovu Tarantinom video igara.
    Ne znam, meni su te neke političke fikcije dopadljive pa sam zbog toga možda malo pristrasan. Mada sam proveo dosta vremena slušajući i sve one trake i obavezno povezivao sve detalje sa onim što je već poznato pa mi priča izgleda super. Daj mi predloži neku igru sa dobro napisanom pričom, da se može igrati na PS4. Volim odigrati dobru priču
    "Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Ne znam, meni su te neke političke fikcije dopadljive pa sam zbog toga možda malo pristrasan. Mada sam proveo dosta vremena slušajući i sve one trake i obavezno povezivao sve detalje sa onim što je već poznato pa mi priča izgleda super. Daj mi predloži neku igru sa dobro napisanom pričom, da se može igrati na PS4. Volim odigrati dobru priču
    The Witcher 3

Politicke fikcije i spijunska tematika znaju da budu itekako zabavne ali samo je MGS 3 uspio da pogodi taj nerv i atmosferu spijunskog trilera i to za vrijeme Hladnog rata sto je pun pogodak. A igra je inace bila bas inspirisana Bondom. Ako volis spijunazu i imas PC mozes da probas Splinter Cell 1 i Splinter Cell: Chaos Theory. To su starije igre tako da ti ne treba neka gejmerska masina za njih. Mislim da su igre izasle 2002-e i 2004-e. Ali dobro se drze graficki, tj. nisu ruzne igre iako su stare.
    Last edited by VanjaTheMan; 26-09-16 at 13:17.

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

The Witcher 3

Politicke fikcije i spijunska tematika znaju da budu itekako zabavne ali samo je MGS 3 uspio da pogodi taj nerv i atmosferu spijunskog trilera i to za vrijeme Hladnog rata sto je pun pogodak. A igra je inace bila bas inspirisana Bondom. Ako volis spijunazu i imas PC mozes da probas Splinter Cell 1 i Splinter Cell: Chaos Theory. To su starije igre tako da ti ne treba neka gejmerska masina za njih. Mislim da su igre izasle 2002-e i 2004-e. Ali dobro se drze graficki, tj. nisu ruzne igre iako su stare.
    Witchera sam uzeo pa ću ga probati kad dođe na red. Trenutno sam Dark Knight u borbi protiv Arkham Knighta i družine, pa onda imam da sažvaćem ove tri Assassin's Creed što kupih prije neki dan na akciju. Splinter Cell sam svaki igrao.
    Inače brat koji je za dobre špijunaže priznavao samo Splinter Cell igre, nakon što je odigrao MGS3 pa Peace Walker, pa Ground Zeroes pa Phantom Pain, oduševljen. Tako da mi je MGS za sad bez konkurencije.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Witchera sam uzeo pa ću ga probati kad dođe na red. Trenutno sam Dark Knight u borbi protiv Arkham Knighta i družine, pa onda imam da sažvaćem ove tri Assassin's Creed što kupih prije neki dan na akciju. Splinter Cell sam svaki igrao.
    Inače brat koji je za dobre špijunaže priznavao samo Splinter Cell igre, nakon što je odigrao MGS3 pa Peace Walker, pa Ground Zeroes pa Phantom Pain, oduševljen. Tako da mi je MGS za sad bez konkurencije.
    Jesi igrao Alpha Protocol?

Thanks Thanks Given 
    2,332
    Thanks Thanks Received 
    2,094
    Thanked in
    946 Posts

Nijesam. Ali mi se ne sviđa, odgledah na yt. Loše je urađena.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    13 Posts

Help:

Ljudi ne mogu da pokrenem CS GO sa Steam-a. Doduse, kako sam rekreativni gejmer nijesam igrao ima skoro mjesec dana (prije je sve super radilo)... Nema sta nijesam probao, cak je skroz brisao pa opet instalirao. Iako su mi ugaseni svi automatski update-ovi, racunar je sam instalirao nesto, oko sat vremena je trajalo, naravno, glibavi win10 je u pitanju. I onda se ono pali racunar i pise hello, we have upgraded your system . Moguce da je to neki uzrok? Neka neko napise ako je imao slican problem kako je to rijesio, bas nzm sta da mu radim... Mozda i sliku postavim ako ugrabim, ovo EROR sto mi izbaca kad cu da je pokrenem.

OT

Sve pohvale za Arma 3. Ludilo, malo sam igrao mozda 2-3 sata ali prvi utisak je odlican, konkretno za taj zanr bolju nijesam igrao. Mnogo teska, realna (2 metka i nema te), grafika je top, ubijes nekog mozes da uzmes njegovu opremu ako vidis da ima bolji pancir, slem, prsluk... Bas treba vremena da se nauci jer trebas da se krijes, puzis, bas ono takticki da pravis napad, a neprijatelj je gotovo nevidljiv kako se kamuflira. Idem kroz sumu ono relax odusevljen grafikom, uzivam u prirodi , kad u djelicu sekunde rafali na sve strane, krv po ekranu i cao. Sve sam se smijao sam sa sobom kako se prepadoh, jos slusalice pojacane jbg . Jedino sta mi smeta je nisan, ne umijem da nadjem opciju da gledam kroz durbin (da mi je onaj red dot, opticki nisan) a ne klasicni krstic i ne umijem first aid kit da upotrijebim. No to dako vremenom provalim .

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Nijesam. Ali mi se ne sviđa, odgledah na yt. Loše je urađena.
    Steta. To je bas pravi spijunski RPG. Igra jeste po malo gruba graficki i ima nekih bagova na PC. Ali i pored toga sam je tri puta odigrao. Nacin na koji je prica sastavljena je jedinstven. Svaka odluka i razgovor sa likovima je od velike vaznosti. Cak i informacije koje pronadjes na primjer u pojedinim sefovima ili drugim skrivenim lokacijama dok igras mogu da budu od kljucne vaznosti za otkrivanje skrivenih motiva pojedinih likova i za otkljucavanje opcija koje dovode do drugacijih ishoda mnogo kasnije.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Uzeo sam mašinu.
    Šta da skinem , braćo, osim Witchera? Fallout bih skinuo, jer me trojka oduševila. Deus Ex isto..

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Uzeo sam mašinu.
    Šta da skinem , braćo, osim Witchera? Fallout bih skinuo, jer me trojka oduševila. Deus Ex isto..
    Dark Souls 3 i The Witcher 3 ce ti drzati paznju par mjeseci.

I GTA V naravno.
    Last edited by VanjaTheMan; 27-09-16 at 17:58.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Witchera 3 prvo da ti masina zasija u punoj snazi a ako volis auto trke Forzu Horizon 3 posle mozes sto ti je milo
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    457
    Thanks Thanks Received 
    697
    Thanked in
    379 Posts

Quote Originally Posted by sandor kolar View Post
    uzeo sam mašinu.
    Šta da skinem , braćo, osim witchera? Fallout bih skinuo, jer me trojka oduševila. Deus ex isto..
    xcom 2 бураз,21+ сертифајд.
    “People like to invent monsters and monstrosities. Then they seem less monstrous themselves.”

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Geralt of Rivia View Post
    xcom 2 бураз,21+ сертифајд.
    Kako teska igrica sva silo nebeska... nabudzis lika izlevelujes ga i onda ti ga ubiju... ijao

Inace Darkest Dungeon je za mene jedna od najboljih igara ikad
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

MAFIA 3 ce brzo .To mi je must.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    13 Posts

Igra li iko cs go? Vidim na neke ranije teme, bilo je iskupljanja i meceva. Sta bi sa tim?

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Krece opet sezona za koji dan

Ja cu najvjerovatnije nocas poceti opet da igram sinoc sam update odradio

Gandalf_White

Mozes dodati i zedd

Pa cemo se okupljati

Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Cuti tu. Evo 2 mjeseca pricas sljedece nedjelje I nikako da pocnes.

Dobrodosli na talase love radija

Ja I zedd pikamo po malo

Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    13 Posts

Oj oj, ja sam momci skoro poceo. Osvitali smo uz CS u srednju dok sam bio, to je vec druga prica... Dakle znam kako se igra ali nijesam toliko dobar, jbg 10 godina pauze . I jos ni mape ove doradjene na CS GO nijesam sve upoznao, mada Inferno mi je nesto najmili .

Hvala na kontaktima, nocas kad zavrsim porodicne obaveze (jedino mirno doba dana) dako se ulogujem da vidim ima li koga.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Danilo... View Post
    Oj oj, ja sam momci skoro poceo. Osvitali smo uz CS u srednju dok sam bio, to je vec druga prica... Dakle znam kako se igra ali nijesam toliko dobar, jbg 10 godina pauze . I jos ni mape ove doradjene na CS GO nijesam sve upoznao, mada Inferno mi je nesto najmili .

Hvala na kontaktima, nocas kad zavrsim porodicne obaveze (jedino mirno doba dana) dako se ulogujem da vidim ima li koga.

Ima nas dosta sa foruma sto pikamo

Ja nijesam pola godine palio nikako. Ali sad su tu kimmi, ja, zedd, bole, dejan neka ekipa iz srbije itd tako da ce se naci solidna ekipa

Thanks Thanks Given 
    6,278
    Thanks Thanks Received 
    14,084
    Thanked in
    5,355 Posts

A i ja mogu upanut povremeno, nekad sam bio na g-server prva liga igrac, oslabilo se bogomi... Udjem jednom mjesecno po malo Igram iskljucivo deathmatch i one man stand ili kako se zvase taj mod u GO...

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    MAFIA 3 ce brzo .To mi je must.
    Izasao preload, 40gb, ceka se fix Izgleda nije Denuvo tako da je pitanje dana/sata
    Last edited by BiTrAtE; 03-10-16 at 16:28.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

mi samo competative bucamo. Prosle godine smo zajedno dogurali bili do legendary eagle Mada sad jedno mjesec dva dok se povratimo.

Mi smo svi uglavnom ili zauzeti ili porodicni ljudi pa igramo samo uvece poslije 9-10 sati. Ja jos CS go preko dana nijesam upalio

Page 39 of 177 FirstFirst ... 293536373839404142434989139 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)