A znam ali eto. Neke da nijesu high end.
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Stelaris, ubistvo od igre svemirska Civlizacija na steroidima
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Gdje porucit ps4 pro u crnoj gori ?
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
Sacekaj da izadje.
PS4 Slim 15 Septembar, PS4 Pro 10 Novembar.
koja je razlika konkretno izmedju ps4 i regularne varijante?
(ja jos gulim ps2 kad mi je dosadno)
Predjoh je evo. Totalna ludnica od igre. Ne znam je li bolja prica ili grafika, cista petica.
Opet, ne bih mogao da kazem je li bolja Sniper Elite ili Ghost warrior
Slucajno pogledah u "downloads" folder, nijesam izbrisao image od igre.
Ako ti je kutara da skidas ili se ne snalazis s torrentima, javi da ti narezem na flesku, 6.74GB je teska.
Da nema ko kakav akaunt za league of legends na eu west?
Jel probao kod neka nova igrica se pojavila Paladins valjda na foru Overwatch
Dobar je Paladins. Skinite i igrajte. Cini mi se i da je ovaj founder's pack isplativ.
Koja je ovo muka dok se igra nadje na torrent, sto registracije, sto vpn... A prije bi banku opljackao nego sve to zavrsio. Nadjoh evo na neki Codex, skidam Arma 3. Bas mi se svidjela, pa da vidim valja li cemu. Seed je uzas, a teska 22gb.
U zadnje vrijeme nema sto skidat sa tih sajtova em neke greske kod instalacije em virus em nesto ne radi. Cesto su akcije bolje i kupit nego rizikovat.
na Uplay par igara na popust:
ASSASSIN’S CREED® CHRONICLES: TRILOGY - $ 12,49
ASSASSIN'S CREED® BROTHERHOOD - $ 3,75
ASSASSIN’S CREED® REVELATIONS - $ 3,75
GHOST RECON FUTURE SOLDIER - DELUXE EDITION - $ 5,00
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Gledah sinoc malo na twitch paladins... meni se ne svidja ni ovo ni overwatch... ni smite, nista od ovih first person moba
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Najveci hype je bio oko F4 i Witchera 3, zato kazem.
MGS V je nedovrsena igra. Bukvalno. Trebalo je da ima jos jedno cijelo poglavlje. Nisu ga napravili i samo su izbacili nedovrsenu igru. I licno mi je jedno od najvecih gejmerskih razocaranja u zivotu i zbog drugih mana. Ali i pored svega opet je bolja igra od Fallout 4.
Ne volim MOBA igre uopste ali Paladins mi je bas fino pao. Mozda me inspirise da uzmem Overwatch.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Battlerite i Arma 3: Battle Royale. Cekam Civ 6 i Gwent betu.
Infiltrator out.
Igra li neko da igra na ps3 digitalne igre(original)? Ako ima takvih neka se javi na pm,mozemo da mijenjamo igre na odredjeno vrijeme.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks