Ух, тачно себе видим укадрирано из приложеног..како сам се пробахатила, а не да је ризично него..
А да ми је просто, вазда нешто летим, сад више него икад.
Ееее.
Ух, тачно себе видим укадрирано из приложеног..како сам се пробахатила, а не да је ризично него..
А да ми је просто, вазда нешто летим, сад више него икад.
Ееее.
Ja vidim sebe kako śedim i gledam, ali sam zaključao sva vrata odmah i nisam otišao na zeleno.
čuveni lift off oversteer
She is only here to annoy herself!
Mora da je iz prethodne krivine pazljivo izasao...
Jel ovo kad se ide za KL? Crkvine?
Ako jeste a čini mi se na isto ovo mjesto prije 7 mjeseci sam malo brže ušao u krivinu i malo su mi bile 2 trake u moj smjer, srećom nikog u 6 ujutro nije bilo. Dosta gadna krivina posebno ako se ide iz pravca PG (a ideš malo preko ograničenja).
Last edited by Bronx-PG; 27-09-16 at 13:38.
jeste....malo prije Crkvina kad se ide iz PG...
iance, udari covjek ko zna kako i dje... i odma vjesanje i alfa ******... o boze...
Ja mislim da je preticao skroz lijevom trakom![]()
A kako brate iz pravca PG kad ides, ides uzbrdo i vala bez zveka te ne moze bacit
Zali Boze auta :/
Sent from my LG G3 using Tapatalk
moze jer je jedna od onih krivina ostrija no sto bi smjela biti na 80 ogranicenja ako idjes spoljnom trakom... i kad krene da te izbacuje u tudju traku samo malo vise povuces volan i sve ode u pm ako nema elektronike to da ispegla
p.s. a ako pritom pretices pa naidjes nekih 90 ili slicno... ohjaaaa
po kisi i snijegu da ne pricamo, i na menje izbaci
Pa znam ja da moze brate vazda moze ali valjda ima zdravog razuma oca mu *****
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Ko kaže da ne može da se prodje ova krivina po ograničenju...
Zaebavate li se to ljudi...?
Napalio se macak u njegovog kupea nizastranu da ga zaigra... eto mu ga sad
f6
nije nemoguce, moze i brze, narocito ko ima bolje auto i bolje vjesanje
ja kazem da je ostrija nego sto se cini i tezi da izbaci iz pravca PG kad se ide jer je dosta veliki zavoj na malu duzinu puta i uz to je pogresan nagib u krivini, pa nije prijatno proci 80 na sat njome...
licno ako nema prosto da je iz spoljne trake prekratim u unutrasnju i izadjem soljnom prodjem 60-70 kroz nju radi udobnije voznje - a i "gicnulo" me par puta na nju na los put (uklje,kisa,snijeg), pa ne zurim tu vise![]()
![]()
Ali opet..nije da je 80kmh neka velika brzina da pravi probleme kad je suvo.
Ne izbacaju ni auta tako lako, kad su ispravna.
Nego je ovaj vjerovatno brže išao i cimao kontrolu![]()
Ja imam 147 koja ima maltene isto vješanje kao GT i ovu krivinu lagano 80 km/h... ali ako su loše gume ili razjebani trapovi ili dotrajali amortizeri ili kombinacija svega ovoga, e onda...
Sent from my Motorola 8400
Kad vec pomenu.... kako losi amortizeri mogu da ubiju...nista ka oni cini mi se. Kad sam jednom uzeo stricevig golfa a amortizeri zadnji katastrofa...pa kad sam uletio pa me baci...jedva sam ga iskontrirao da ne udarim...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
nije kad znas sta radis, ali ako podcijenis krivinu nije se lako vadit i ispravljat na pola krivine... gomila sitnica koja zajebe stvar...
veliki problem kod one krivine je pogresan nagib koji zna da prevari zestoko
mene je jednom u tu krivinu zbog sodera na unutrasnjoj strani ponijelo - siri sloj sodera s proljeca na unutrasnjoj strani, ja sam usao "preusko" i unutrasnji tockovi su izgubili kontrolu te sam zaplesao![]()
jednom sam zbog leda plesao u nju (oba puta bez posljedica lise mini srcanog udara u momentu)
jednom sam bio po ogranicenju drugi put cak ispod i imao samo sam imao srece da me niko nije preticao u momentu
sad joj opreznije prilazim![]()
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks