Ovo ce ti zbog starosti procijenit na totalnu...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Po mojoj procjeni 500-550€ maximum možeš izvuć.
Šta si mu računao sve tu? Čim ga udarih, auto se odmah upiškilo. Hauba ne može da se otvori, ko zna kakvo je stanje tu.
A taman na auto odradjeni servisi i komplet trap, bio je 1/1, dobra jedinka, pa kolika god tranja bio - kao auto.
Istu fiestu sam imao ,prije 2-3 god. me jedan udario otpozadi i ispaltilo mi je delta osiguranje 700e. Koštala me popravka 150e. Prije par mjeseci sam je prodao za 500e
Sent from my Redmi Note 3 using Cafe Del Montenegro mobile app
this time next year...
A one plastike, kojih nidje nema..ko zna ima li dje i ovoga što si nabrojao..šlepa, gorivo dok se nadju djelovi, ruke majstoru, farbanje kod drugog..ili si sve to računao?
067821767 ford otpad Pg
this time next year...
+381113392488 ford Beograd ,imaju sve i jeftiniji su
this time next year...
Fala Božo, ne vjerujem da će se ovo praviti. Ali valja imati te brojeve ,)
Nema na čemu. Probaj onda da ga prodaš nekom otpadu
this time next year...
A za osiguranje ne brini ,sigurno ćeš biti u plusu
this time next year...
Ne ide to baš tako. Ne daju ti oni sve pare. Računa se, kod totalne štete, ako je popravka + cijena onoga što je zdravo, veća od trenutne cijene auta onda je totalna šteta. Tu ti ide trenutna cijena (na oglase) - ono što ti je zdravo (računa ti se to što je ostalo sa amortizacijom, kod ove fieste bi bilo "dobro" sve što je pozadi+sjedišta+ponešto od motora) i to dobiješ. Ne dobijaš cijelu trenutnu cijenu auta osim ako nije baš, ali BAŠ cijelo u komade.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Sinoc audi A6 PG table pretice auto i kamion u onaj tunel dje su onaj momak iz HN i PG poginuli prosle sedmice, sta je sa narodom???
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Oko 14:30 kod okova na Stari nakoči jedan karavan i cuknu ga malo zena od pozadi. Izadje zena da ga bije, lik se zakljucao u auto ona sakama po staklu i krovu lupa, upali se zeleno on po gasu. Kako se ismijah... :lolblue:
Je li valjala čemu?
E junačine. Pu
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
ona njega zguzila,i ona divlja? bas bi je prebio
P9lite
Ne sjetih se da snimim jer sam pod utiskom bio. Smijao sam se kao lud na brasno, al lik kadno se zakljuca ona obilazi auto on i druga vrata zakljucao. Junačina. Hahahaha
Nije cudo sto ima ovoliko udesa u Crnoj Gori. Ima puno nekulture u saobracaju.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
A da je nabo bila bi priča, šljega sa śevera... :mrgreen:
#fakenews
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks