Istini za volju, djeluju autohtono.
Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Last edited by Hari Krisna; 23-09-16 at 21:07.
Istini za volju, djeluju autohtono.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
čuo sam noćas da su nudili po 20 eura za gorivo i tunjel ko je raspoložen da ide iz Pg za Ulcinj na promociju pozitivne i da im fali neka sića glasova... tu do 5 iljada za cenzus.onih 9 za kandidaturu je bilo prelivanje dps-a, a sad kad je dps vidio da ni oni nemaju, pajko je izdimio.
mogu samo reći da je stanje u gradu nalik na Berlin 1946.![]()
E ovaj gospodin je posle mila i duska markovica najmocniji coek u drzavu, od politicara. Naravno da si spesl.
Nego, da se vratimo na opoziciju - ne znam za vas, ali ja polako sticem utisak da opozicija nije bas u potpunosti svjesna cega bi morala da se prihvati u slucaju da dodju na vlast. Haos koji je DPS ostavio iza sebe svih ovih godina, ogroman drzavni dug, tesko isplativi projekti kao sto je autoput, pravosudje na dnu dna, ovaj nivo korupcije - samo me interesuje ko ce sebi da natovari to breme na ledja. Neko ce morati da se hvata u kostac sa tim. Ranja, Lekic, Milic, Frontovci, svi su oni jos malo i zreli za penzije. Tek sad razumijem Becica i njegovu namazanu igru. Samostalno ce izaci i samim tim izbjeci pretezak proces tranzicije, sta god da krene naopako, posledice ce snositi ljudi koji bi eventualno ove izbore dosli na vlast, i kad se situacija iskristalise za jedno 4, 5 godina, Becic ce biti tu kao lider mlade i perspektivne, do tada vec politicki sazrele stranke koja ce u medjuvremenu sebi postaviti najvise ciljeve, i to sasvim opravdano.
Last edited by Ispichutura; 23-09-16 at 22:52.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
I ja cuh da su Pozitivci nudili 20€ da se ode do Ulcinja.
Ispicitura, Frontovci znaju izlaz iz krize, 350€ minimalna plata, med i mlijeko tece po njihovom programu, sve to moze bez zaduzivanja. Fabrike, nova radna mjesta nicu kao pecurke, e kuku kakvim mahinacija se sluze. A glupog naroda ima dosta pa ce i ubrat tih glasova
Jedino je Krivokapic kod Komnenica rekao da nije madjionicar i bezgresan i u smislu da ne obecava mnogo jer je to nemoguce posle ovakvog stanja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ma najbolje da budemo prva drzava sa 450 000 Premijera. Sto mora iko biti nesto drugo. G. Vujanovica i ne gledamo sem ko Docek Nove...
Hvala Lepo
SD i Pozitivna su počeli da napadaju glasače DPS-a. Dobili su blagi ukor. Po svoj prilici zato što nemaju baš neke šasne da nešto ušićare. Po internim procjenama DPS-a faliće im 2, najviše 3 poslanička mjesta za apsolutnu većinu. Ukoliko izlaznost bude manja od 70% onda samo 1 do 2.
Nisu optimisti vezano za šanse SDP-a i Pozitivne. Računaju na koaliciju sa Bošnjačkom strankom, svjesni da će morati biti široke ruke.
Stekao sam utisak da se pomalo plaše mogućnosti da bi mogli doći u situaciju da ruku pomirenja moraju ponuditi Ranji.
I na kraju, takođe moj utisak, DPS ima razrađenu varijantu za borbu protiv svih partija osim DS. Navodno, lakše je i isplativije sačekati neki Bečićev ozbiljniji kiks.
Što kažeš Ranko političar kojeg je vrijeme pregazilo i da se bavi pitanjima jezika, crkve i nacionalnog indetiteta
Ranko se bavi nacionalnim pitanjima tačno u onoj mjeri u kojoj bi lider jedne zemlje i trebalo da se bavi(posebno kad ima ovako nakaradne kolege u opoziciji), većina njegove priče je usmjerena na ekonomiju.
SDP je kroz istoriju (od Rakčevića na ovamo) uvjek bio prije svega stranka koja sve gleda kroz prizmu ekonomije, a Ranko samo nastavlja tu tradiciju
Jedna od mojih zamjerki je upravo u tome što se pomom mišljenju ne bavi nacionalnim pitanjima u mjeri u kojoj bi trebalo. Danas imamo građansku zemlju u kojoj je državotvorni narod "najmanje ravnopravan" u odnosu na manjinske narode
PS.
Što se tiče toga da je Ranko mogao odstraniti kancer, sa svojih 5% je to mogao samo metkom
Last edited by Rakun; 23-09-16 at 23:40.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Rožaje
![]()
Bilo bi lijepo kad bi se bošnjačka spustila na 2 ili manje mandata
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ljubav!
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ako Seselju dozvole da dodje u CG na par nedjelja oni ce isto biti blizu cenzusa
Jedan od glavnih razloga što nemam ni najmanje vjere u opoziciju jeste taj što sam siguran da njima ni najmanje nije bitno što je država u haosu. Evo neka svi glasači opozicije odgovore da li iskreno vjeruju da je cilj opozicije da svrgne Mila i da onda radi u interesu naroda. Nisu političarima problem Milove poluge vlasti, problem im je to što te poluge vlasti nemaju u svojim rukama. Zar neko stvarno misli da bi opozicija, kad bi osvojila vlast, razmontirala te poluge? Sve i da nije istina da vlast kvari ljude, opozicija je već iskvarena.
Samo žele da budu Milo umjesto Mila. Dokazali su to u tih nekoliko opština đe su nekako i osvajali vlast.
I prije sam neđe postavljao link, mada ne vjerujem da je puno ljudi odgledalo film:
Land of the blind
http://www.imdb.com/title/tt0433405/
Onda neka pobijedi DPS i svima ce laknuti-bez stresa brate,to je najvaznije pa na njih smo navikli evo 25 godina a i svi smo u nekoj mjeri oDePeesovani i uklapamo se .
Nije DPS niti njegovi biraci sleceli sa mjeseca no od dvojice ljudi u CG jedan je njihov.Prodjoh juce ulicom Slobode vidim dva standa DPS-a mladici i djevojke dijele majce upaljace privjeske guzva velika svi veseli razdragani penzioneri najvise ja pridjoh i pitah ima li cajnih kobasica ona djeca vele sad nema ali bice i umrijese od smijeha.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
A da dodam vezano za DPS u odnosu na prosle.izbore.nema Marovica Mugose Luksica ne vidim ni Vujanovica nesto bas je Milo ocistio konkurente sad su glavni Simovic Markovic i Tarzan u DPS.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Nisi baš ukapirao šta sam htio da kažem. Glasajte vi za koga oćete, neka vam rezon bude bilo ko liše dps-a, samo nemojte pričat da glasate jer će ovi bolidi nešto da oporave, unaprijede, razviju i slično.
Prije nekoliko postova je objašnjeno zašto nema "krupnih zverki" na poslaničkoj listi. Ne moraju da budu na njoj da bi bili ministri, guverneri, predsjednici savjeta, predsjednici odbora direktora i slično. Vjerovatno dps želi da prividno prikaže kako daju šansu mladim snagama... čuš mene Andriji Nikoliću.
Pokazah ovu anketu trećem čovjeku DPS NK i kaže mi - svaka čast, tako će i biti.
Ja reko' - bolje vi nego neko drugi.
Kaže on - živa istina.
Tu odoh.
Ima jedna velika stvar koju ce i "bolidi" da unaprijede a koju DPS nikad ne bi mogao. To je da promijene percepciju, koja je ovu zemlju potpuno okovala, da je vlast od boga, nepromjenljiva, nesmjenjiva i nekaznjiva. Nije Gazdin lopovluk i arogancija ono sto unistava Crnu Goru, vec percepcija usadjena u ljude kroz 25 godina da to mora tako jer je svaki vladar tu dozivotno.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks