...sve će to Ranja gledat na TV ... mačka mala ...:glee:
Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Biće taman tako kako Rakun reče, ako ne bude Ranko premijer. Uh kako će fino bit' gledat' kako DPS-ovi funkcioneri dobijaju nove narukvice i dvokrevetne sobe svakih 2, 3 dana. Ne znam hoće li ostat' možda 7, 8 njih da nam popune opozicione klupe.
...sve će to Ranja gledat na TV ... mačka mala ...:glee:
I poslije Vanje Ranja
I poslije Ranje tranja
Sent from my COW using Tetrapack
Tamo đe tvoji idu, TV im je dopušten par sati dnevno, pa će morat' da vijećaju što im se gleda.
Edit: Na tvoje DPS-ovce sam mislio, ne nida bog pogrešno da me shvatiš.
Sve ankete pokazuju da oni imaju oko 5-6 posto sto je isto toliko mandata. Kroz neku pricu sa njima 5 sigurno imaju, pitanje je samo hoce li zakacit jos nesto vise.
Glas za DPS je glas za novi slucaj kao sto je Sveto i lopovska banda. Casni i posteni ljudi znaju koga ce zaokruziti.
Sent from mTalk
Love, peace and respect.
...tamo đe "moji" idu nema se kad gledat TV ... u vladu će se radit još jače, sad kad nema privjeska načinjenog od sujete i arogancije ...
I poslije Vanje Ranja
I poslije Ranje tranja
Sent from my COW using Tetrapack
Vidjeste li Pajovicu promociju u Savnik. Na livadu pred 15 ljudi. Taman mu je takvo biracko tijelo
"Ko crnogorstvu ne bio vjeran, Bogom i ljudima svud bio ćeran!" - kralj Nikola
Ako opozicija pobijedi, premijer će biti ili nosilac najjače opozicione liste ili nestranačka ličnost, tako da Ranko ima šanse 0.01% da bude premijer
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ima Ranja kapaciteta za to, da je srece pa da je do sad bio, medjutim, on mozda ima sve samo ne buducnost. Nije to do njega, jednostavno, rok trajanja takvim politicarima istice polako. Na kraju krajeva, imao je dosta sansi da sa crne gore odstrani kancer, ali je zbog fotelje cutao, zmurio i bio pasivan. E sad, s obzirom kakva je komplet opozicija, istina da se on odvaja od ostalih, i ako dodje na celo drzave (sto je vrlo tesko), to ce biti kratkog daha, samo dok jos malo ne stasaju dritan, becic - nova generacija politicara koja ce se baviti pitanjima ekonomskog rasta i unapredjivanja kvaliteta zivota, a ne pitanjima jezika, crkve i nacionalnog identiteta - pitanjima kojima se bave Ranja, DF, Milo i ostala ekipa.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
On prvo treba u parlament.da udje😀
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Pazi sad, ulazi na temu poprilicno apolitican covjek, pogleda anketu, DPS na 50%, pomisli u sebi "Ihaa, vidji kako i ovdje dominiraju, nema se sto izlaziti na ove izbore". DPS zadovoljan.
Ulazi ne toliko apolitican covjek na temu, pogleda anketu, DPS na 50%, pomisli u sebi "Ihaa, vidji kako su jaki cak i ovdje, Boga mi, mi je pametnije glasati za njih". DPS zadovoljan.
Sprdam se malo naravno, al' ne treba podcjenjivati moc medija koliko god mali ili veliki bili. Posebno ne kad ih koristi sistem u kojem je 'svaki glas' bitan. Pritom, ulaganje za ovu anketu im je prakticno dva sendvica, tako da nema sto da izgube.![]()
Ranja je pravi za ministra vanjskih poslova i mislim da ce mu upravo taj resor i pripasti. Ali kako god sto rece mne gore. Sve ankete do sada pokazale su 5+ % podrske tako da je paglu ta prica . Jedino je pitanje hoce li imati 3 ili 5 poslanika
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
One Ring to Rule them all...
Slazem se. Jedini on ima potrebno iskustvo za to od svih opozicionara. Mene samo brine, ako dodje do smjene vlasti, ko ce biti novi premijer. DF je po misljenju mnogih najjaca opoziciona stranka, ali one njuske jednostavno ne mogu da budu na celu drzave. Kljuc mi je isto diskutabilan zbog Milica, i rakcevic ne mirise nista specijalno, a becic ima pravu pricu, ali je jos mlad i zelen. Bice zanimljivo
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Pošto je premijer funkcija vezana za poslovanje države biznismen je najbolji izbor za premijera, a jedini uspješan biznismen među političarima je Rakčević. Predsjednik treba da se bavi spoljnjim politikom, a pored Mila političar sa najviše iskustva je Ranko
Tako da Rakčević za premijera, a Ranko za predsjednika
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Pre$ednik je vise titula nego ikakva funkcija... Ne treba mu to nista... Ionako ce Milo bit Pre$ednik
One Ring to Rule them all...
Mislim da DPS i njihovi sateliti nece osvojit vecinu i da ce im trebat minimum 2-3 poslanika. A koliko sam ja shvatio SDP nece ni sa DPS-om ni sa jednim dijelom opozicije (DF). Vrlo vjerovatno da ce SDP trazit podrsku za manjinsku vladu i vrlo moguce da ce opozicija pristati na ovo kako bi se drzavni organi,preduzeća i ostalo ocistilo od DPS-a. Pa kroz određeni period od 1-2 godine a mozda i cio mandat da prođe pa da se održe pravi i slobodni izbori. Sto u ovom trenutku očito nije moguce jer se DPS bavi svacim kako bi ostao na vlasti.
Sent from my SM-G920F using Cafe Del Montenegro mobile app
Predśednik služi samo za slikanje Rakune. Nisam nesto za Rakcevica jer citam ovuda kako se odnosi prema radnicima, a i Medo ga je prozivao zbog toga kod Komnenica
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
http://m.cdm.me/#/article/445298
Možda i izađem na izbore, nemoguće je da se svi ovi komentatori varaju, divan čovjek i profesor...
Ao, naćeraste me da uđem preko ,,Chrome'' aplikacije umjesto preko ,,Tapatalk'' da bi vidio tu famoznu anketu. Za one koji su preko telefona na forumu:
195 učesnika/glasova:
90 za DPS, po 22 za Ključ i Demokrate, 11 za SDP, 5 za SD, po 2 za DF, LP i ,,neku Albansku'', po 1 za Pozitivnu i ,,neku drugu'', dok je 35 glasova za ,,djaolju jednu''.
Ada podiza se na gambore cuvene i jastoge iz Plava,to su tamo u njegovom kraju specijaliteti.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Bili su mu racuni njegovih vecera od kad se zaministarstvio od 1000 do 2500€, redovno. Stomak mjera. Gledao sam ga u Perast 2011, masne brade ka da ce mu ko ponijet... Pi.
prvi će put Spuža i svog zavičaja Brajović.. pa za njim Lazović.. i tako redom. mrznijih ljudi i stranke, nije biValo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks