View Poll Results: Glasaću za

Voters
291. You may not vote on this poll
  • Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru

41 14.09%
  • Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele

37 12.71%
  • Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović

109 37.46%
  • Mi ili On - DF - da Crna Gora radi

8 2.75%
  • SDP - Država svima

19 6.53%
  • Socijaldemokrate Brajovića

6 2.06%
  • Pozitivnu Pajovića

2 0.69%
  • Bosnjacku stranku

0 0%
  • Neku Albansku partiju

5 1.72%
  • Srpsku listu Dobrila Dedeića

6 2.06%
  • HGI

2 0.69%
  • LP

2 0.69%
  • neku drugu

3 1.03%
  • djaolju jednu

51 17.53%
Page 47 of 217 FirstFirst ... 374344454647484950515797147 ... LastLast
Results 1,151 to 1,175 of 5414

Thread: Izbori 2016

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Apsolutno ima narociti znacaj ako ti to ja kazem jer sam po pitanju IT-a poprilicno obrazovan pa znam sto je moguce a sto nije. Kako ti znas kad se meni glasanje svidjalo? To je cista spekulacija. Ne bavi se takvom vrstom podmetacine. Mozes samo da nagadjas..
    hahhaha to je podmetacina, a nije kad ti pricas da admin frizira ankete jer je to moguće? To nije tvoja spekulacija? Da li to znas ili samo nagadjas? Da li je farsa sto ima forumasa kao Rooki ili je farsa sto admini steluju glasanje?
    Kako to da ne znas kakve su bile ankete na drugim glasanjima kad si ucestvovao i glasao na njima, diskutovao, a sto je jos cudnije neke ankete i sam otvarao. Mrzi me provjeravati da li su bile javne ili tajne, a sam odluci sa kakvim namjerama si ih otvarao. Ne laskaj sebi da ja bas pratim dje si glasao i kako si glasao, jer sam pominjao Meda, Pajovica i DF jer su po anketama bili nesrazmjerno uspjesniji nego na izborima a to za koga si glasao na anketama, za koga stvarno.... me interesuje ka lanjski snijeg. Tebi se nesto zestoko pobrkalo jer odje ankete, kao i teme, otvaraju forumasi, a da li su uspjesne ili nijesu, da li se rezultat pogodi sa necijim ocekivanjima, da li je neko zadovoljan ili nije... izgleda samo tebe interesuje, a to moze biti samo tvoj problem. To sto ankete ne pogode rezultat nece se zabraniti otvaranje anketa i administracija foruma se brine da diskusija bude na nekom nivou kulturnog ophodjenja a ne preciznosću ankete. Ti strucnjak od IT se pitas zasto ankete koje su neprecizne, kad dodje strucnjak iz astronomije će pitati zasto tema da je zemlja ravna postoji na forumu, a odgovor je identican - zato sto forumasi to postavili.
    Koliko ja znam administrator se vraća u nedjelju i to sam napisao, a istinu govoreći on ne polaze meni racune i vraća se kad sam odluci. Lako je moguće da je silne pare zgrnuo na friziranju ove ankete pa nedje trazi azil, a to ćemo saznati iz dnevne stampe. Ja nijesam strucnjak za IT pa ne znam kako se to odredjuje da li je anketa validna, ali onima sklonim vjerovanju u teorije zavjere nikad nema validnog dokaza. Ne śekiraj se zbog ankete jer ipak je zdravlje najvaznije, a ako će ti laknuti evo ja ću priznati da sam ja sve to namjestio uz pomoć jednog hakera kojem Gando nije dao smjestaj jer je Srbin pa htio da ga malo nasekira.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Shoneee View Post
    Je li moguce da je neko stao u odbranu validnosti ove ankete i uz to se gura prica o njenoj nevaznosti za stvarni ishod izbora?

Eto, mi smo smatrali da ovo klikanje po forumu itekako utice na crnogorsku realnost, a takodje nam je bilo malo sumnjivo onih 10+ glasova u roku od 10 minuta za jednu opciju, ali eto sad su nam se otvorili vidici. Haos.
    Prekurčili su mi jadni pokušaji da se narod prikaže manje glupim nego što jeste. Isti odnos snaga (bukvalno identičan) je bio i 14-tog kada sam ja dao svoj glas za SDP, tako da to nije neki novi fenomen
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    1,497
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    596 Posts

За страшну странку си гласао хахах

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    За страшну странку си гласао хахах

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ranja je sledeci premijer

Pomiri se sa time
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ti imas kompletnu aparaturu za silovanje, pa nam prizanj kad si je koristio jer je opravdana tvrdnja da jesi posto silovanja na svakom koraku. Ako ti je stalo do istine i pravednosti dokazi nam da nijesi silovao onu Persu iz ZXete.
    Bla bla Hari.
    Stobom nema price druze. Ni prije 10 godina ni sad. Neke stvari se ne mijenjaju nazalost.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,003
    Thanked in
    4,015 Posts

Ipak su ankete i ranije bile javne. Znao sam da nisam lud. Možda nemam uvjerenje da to i dokažem, ali nema ni dokaza za suprotno.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    2,049
    Thanks Thanks Received 
    6,296
    Thanked in
    2,927 Posts

Za ovih 13 lista potvrđenom učešće u izborima:
    - Sigurnim korakom! - DPS - Milo Đukanović
    - Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
    - Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
    - Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
    - Država svima - SDP - Ranko Krivokapić
    - SD - Dosljedno
    - Hrvatsko srce za Crnu Goru - HGI - od srca
    - Bošnjačka stranka - Rifat Husović - Naša snaga
    - Srpska Stranka
    - Demokratska Savez Albanaca - grupa građana
    - Albanci Odlučni - FORCA-DUA-Albanska Alternativa
    - Stranka Penzionera, invalida i socijalne pravde - dr. Smajo Šabotić
    - Alternativa Crna Gora

Ove 4 imaju rok do subote da otklone nedostatke:
    - Bošnjačka Demokratska Zajednica
    - Pozitivna - jer volimo Crnu Goru
    - Crnu Goru u sigurne ruke - Stranka Srpskih Radikala
    - Koalicija sa jednim ciljem - Gzim Hajdinaga

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    26 Posts

svela se sva rasprava odje na onu najprizemniju politcku propagandu u kampanji i na ad hominem napade. prosto ne mogu ljudi da zadovolje svoje voajerske pozude da saznaju ko su ti fantomski useri/botovi koji su nabili 90 (eeej, 90!) glasova za dps - od 100 i kusur hiljada njihovih sigurnih glasaca. i sve to da bi se stelovalo javno mnjenje foruma od cipan cijelih 194 dobrovoljno anketiranih usera (od kojih je 20% apstinenata, ako se ne racunamo mi sto nas nije ni intresovalo da bilo sto kliknemo)... ne bojte se, prema Gandalfovim super-pouzdanim najnovijim proracunima, to vam je otprilike 2 i po' zaposlena, ili 3 i cetvrt druga od brata od tetkine sestricne sto zivi u ameriku sto su ih zvali da im plate kartu da dodju... nema sto, gube ovaj put sigurno (a ako ne izgube, onda su pokrali izbore, pa ce se opet urlikat po skupstini i pravit pucevi po ulicama)...

nego, kakva se i kolika prica otvori na topic-u za izbore i to pored namjenski otvorenog topic-a za predmetnu optuzbu da se steluju ankete. pa sve i da su stelovane - raspravite to na topic-u predvidjenom za tu pricu. toliko trolujete da nije ni cudo sto se velika vecina forumasa povukla i ne pise vise nista na zalost. a moglo se odje dosta toga pametnoga procitat, ponesto naucit, i nekad se znalo civilizovano saslusat drugacije misljenje, pa cak i dobronamjerno nasalit i na neke teske teme. a s ovim se anketama vazda sprdalo posto su bile mjerodavne otprilike onoliko koliko su nam i politicari posteni. medjutim, nije ni cudo ljudima sto ne dolaze vise - evo autodijaknostika u sred price o stelovanju anketa proziva ElRe-a, ko da on ima kakve veze s tim (ne znam dje je covjek i ne cudim mu se sto ne zalazi odje, ali ako se kome prividja, pogledajte da nije ispod kreveta ili u ormar...). no, mozda je u tome i problem s ovim anketama - kad su anonimne, ne mogu se ljudi poimenice napadat, pa su ostali samo ovi deklarisani apstinenti za na tapetu...

da nije zalosno na sto se sveo diskurs odje, bilo bi smijesno. nego jos naletim ponekad i nasmijem se od srca na NHM-ove komentare i divim mu se sto se u nedostatku samoidentifikovanih politickih oponenata pristaje da bude apstinentska meta i uspijeva da sasvim razlozno odgovori na kojekakva nebulozna i nedobronamjerna spocitavanja ovuda.

zdra'o bili i srecno vam trolovanje, dok se ne vrati Goran/Didi, pa daako se onda procisti ovo pomalo...

on topic - Ranko sinoc cak i solidan na momente izmedju obrazlaganja opstih mjesta i istorijskih dometa SDP (sto lokalnih sto globalnih), ali mi se cini da ga je Petar pustio iako je imao dosta prilika da ga stisne. no dzaba ce mu bit sva ta prica ako nijesu promijenili taktiku koju su u Tivtu upraznjavali, posto su se tamo neslavno proveli...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Meni isto nije jasno pjenjenje zbog ankete pogotovo kad se zna da onaj koji je odje dobijajao je pusio zesce na izborima.
    Sjetimo se Batricevica i Bojovica kako su izdominirali ove ankete

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...molim vas da se uvede Poll na temu da li je ovaj Poll namješten...neka bude javni, pa da vidimo što koja domaćica kuva ovija dana... jedno je konstanta na ovome forumu - paranoja ne popušta sa godinama, a svijetu je zaista teško ugodit...lijepo je bilo nekim forumašima dok su makar neđe bili u većini...a sad se i ta oaza autizma naselila realnim ljudima?
    ...molim vas, pa ovdje ima čak i onih koji će glasat Ranka Krivokapić???
    I poslije Vanje Ranja
    I poslije Ranje tranja

Sent from my COW using Tetrapack

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,003
    Thanked in
    4,015 Posts

Pokemon go! Mislim, go home.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Danas sam tek glasao na anketi

Mislim, anketa je "sumnjiva",tu nema priče. Bolje da je nema nego da je ovakva.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

E zaista sjecam se i ja kad pomenu Moracikus ankete po kojoj je Rade Bojovic trebalo da oduva konkurente u prvom krugu.
    Sto se pridaje tolika vaznost bezveznoj anketi jasno mi nije?

Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Pa kakve ima veze što je Rade Bojović imao najviše glasova na anketi? Anketa je tu da pokaže stanje na forumu a ne u Crnoj Gori.
    Što se mene tiče, ni ne pridajem joj neku važnost, ali ako je već tu neka bude regularna..
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

glasači dps-a ne umiju na kompjuter

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Da mi vidimo sto ko ocekuje na ovim izborima,evo neke liste su vracene ovih vjecnih ucesnika tako da nece prije sledece nedelje biti jasno ko ucrstvuje na izborima i da se utvrdi redosled na listi.

Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by augustin View Post
    svela se sva rasprava odje na onu najprizemniju politcku propagandu u kampanji i na ad hominem napade. prosto ne mogu ljudi da zadovolje svoje voajerske pozude da saznaju ko su ti fantomski useri/botovi koji su nabili 90 (eeej, 90!) glasova za dps - od 100 i kusur hiljada njihovih sigurnih glasaca. i sve to da bi se stelovalo javno mnjenje foruma od cipan cijelih 194 dobrovoljno anketiranih usera (od kojih je 20% apstinenata, ako se ne racunamo mi sto nas nije ni intresovalo da bilo sto kliknemo)... ne bojte se, prema Gandalfovim super-pouzdanim najnovijim proracunima, to vam je otprilike 2 i po' zaposlena, ili 3 i cetvrt druga od brata od tetkine sestricne sto zivi u ameriku sto su ih zvali da im plate kartu da dodju... nema sto, gube ovaj put sigurno (a ako ne izgube, onda su pokrali izbore, pa ce se opet urlikat po skupstini i pravit pucevi po ulicama)...

.

Do sada evo koliko je izbora bilo, DPS nikada nije imao ni 20% i sad kao odjednom cijeli se forum pretvorio u DPS-ove glasace... Tu botovsku pricu nekom drugom

Poy

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default Izbori 2016

Mora da je gusto cim imaju potrebu da prikazuju i ovdje dps kao dominantnu stranku, a do juce i pozitivna imala vise glasova.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sto se napravi... Bozocv izbaci iz brzine, sto si pritisnuo.. Odosmo svi u pm.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

toliko je gusto da je jedino pitanje hoce li DPS imati apsolutnu vecinu ili ce uci sa SDom u manjinskim partijama u postizbornu koaliciju.

mislim da ce DF kiksati iako su dobre pare ulozene , po mom misljenju pare koje je DPS dao.

prica je evo vam pare , reklamirajte se , bahanalije prvite a mi cemo pricati da vas Rusi finansiraju i i da je ugrozena nezavisnost i NATO zbog toga.
    i to je taj recept kojim DPS dobija.
    ovo ostalo ce podijeliti kljuc sa nekih 20 % i becic sa 7, 8 % i to je ta opozicija sto postoji u CG , nekih 30 % ostalo je sve uz DPS ili njihovi placenici.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Do sada evo koliko je izbora bilo, DPS nikada nije imao ni 20% i sad kao odjednom cijeli se forum pretvorio u DPS-ove glasace... Tu botovsku pricu nekom drugom

Poy
    Hahahahahaha, a nije ti palo na pamet da je to sto je tajna anketa neke oslobodilo da se izjasne onako kako misle. Ionako za pol foruma smatram da jesu, nezavisno od poluopozicione price ili apstinencije. Skloni smo mi tome.
    To plus pojedini koji ne dolaze ovdje da pisu a aktivni su na druge PDF-ove, a glasanje tajno, i eto ti podrske koja je na anketi

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Hahahahahaha, a nije ti palo na pamet da je to sto je tajna anketa neke oslobodilo da se izjasne onako kako misle. Ionako za pol foruma smatram da jesu, nezavisno od poluopozicione price ili apstinencije. Skloni smo mi tome.
    To plus pojedini koji ne dolaze ovdje da pisu a aktivni su na druge PDF-ove, a glasanje tajno, i eto ti podrske koja je na anketi

Ma nidje veze ta prica vjeruj mi. Kad se glasa dobije se po 20 glasova odjednom. Kad god padnu ispod 47-8% prisprica se 5-6 glasova.. Ocigledno namjesteno, samo je pitanje od strane koga

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Ada jesam li ukaziva na komentare na CDM portal? Po 150 like-ova na pojedine DPS-ovske komentare.
    Bjezi bre.

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,794
    Thanked in
    1,601 Posts

da se nece jedan protest ispred prostorija servera CDM napravit eventualno neki upad? demokratski...
    f6

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Izbori 2016

Pratim forum sa telefona pa ne vidim anketu, niti je nesto pratim, pa rekoh mozda se ljudi oslobode. Vi ste pratili, vjerujem da ste nesto vidjeli, ne mijesam se odavno, jer i ovdje pred izbore pamet ode pa-pa.
    Brise se sve i svasta, pa i to sto sam ustvrdio da je velika veicina apstinenata ovdje bivsi glasaci DPS-a, koji su u zavadi sa partijom, pa se nadam da ce rijesiti te probleme da se malo pocine od "apstinencione" price

Page 47 of 217 FirstFirst ... 374344454647484950515797147 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)