View Poll Results: Glasaću za

Voters
291. You may not vote on this poll
  • Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru

41 14.09%
  • Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele

37 12.71%
  • Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović

109 37.46%
  • Mi ili On - DF - da Crna Gora radi

8 2.75%
  • SDP - Država svima

19 6.53%
  • Socijaldemokrate Brajovića

6 2.06%
  • Pozitivnu Pajovića

2 0.69%
  • Bosnjacku stranku

0 0%
  • Neku Albansku partiju

5 1.72%
  • Srpsku listu Dobrila Dedeića

6 2.06%
  • HGI

2 0.69%
  • LP

2 0.69%
  • neku drugu

3 1.03%
  • djaolju jednu

51 17.53%
Page 51 of 217 FirstFirst ... 4147484950515253545561101151 ... LastLast
Results 1,251 to 1,275 of 5414

Thread: Izbori 2016

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Mnim e bi isti ljudi došli bilo ko drugi da se pojavi. Šta drugo imaju činjet u Šavnik?
    Vjerovatno, ali kad se jos dopuni onima sto po zadatku idu iz grada u grad da prave brojnost odje bi pisali kako pola Savnika doslo na skup partije X.
    Na proslim izborima tu je imao “POZITIVNA CRNA GORA – DARKO PAJOVIć” 13 glasova ili 0,9% Znaci doslo skoro 100% vise
    Last edited by Hari Krisna; 23-09-16 at 21:07.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,003
    Thanked in
    4,015 Posts

Istini za volju, djeluju autohtono.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Sem podrške Miloševiću, i onoj karikaturi poslije miloševića koja je prebrajala Crnogorce u Srbiji
    Time što je ostao ambasador umjesto da da ostavku? Ili ima nešto što nisam ufatio? Ne pravim se blesav, stvarno pitam.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Mitološko biće The Beefhead Kraken, Minotaurov brat od daljeg strica.

P.S. I St. Germain vas posmatra... I know what you did last election.
    Vidio sam ga juče na 2m od mene. Jesam li ja sad spešl?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by alek.crnagora View Post
    Pajovicu samo reci letjecemo kao meci

Najjača slika na svijeT . Još i govornica ispred njega.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

čuo sam noćas da su nudili po 20 eura za gorivo i tunjel ko je raspoložen da ide iz Pg za Ulcinj na promociju pozitivne i da im fali neka sića glasova... tu do 5 iljada za cenzus. onih 9 za kandidaturu je bilo prelivanje dps-a, a sad kad je dps vidio da ni oni nemaju, pajko je izdimio.
    mogu samo reći da je stanje u gradu nalik na Berlin 1946.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ovaj gospodin je posle mila i duska markovica najmocniji coek u drzavu, od politicara. Naravno da si spesl.

Nego, da se vratimo na opoziciju - ne znam za vas, ali ja polako sticem utisak da opozicija nije bas u potpunosti svjesna cega bi morala da se prihvati u slucaju da dodju na vlast. Haos koji je DPS ostavio iza sebe svih ovih godina, ogroman drzavni dug, tesko isplativi projekti kao sto je autoput, pravosudje na dnu dna, ovaj nivo korupcije - samo me interesuje ko ce sebi da natovari to breme na ledja. Neko ce morati da se hvata u kostac sa tim. Ranja, Lekic, Milic, Frontovci, svi su oni jos malo i zreli za penzije. Tek sad razumijem Becica i njegovu namazanu igru. Samostalno ce izaci i samim tim izbjeci pretezak proces tranzicije, sta god da krene naopako, posledice ce snositi ljudi koji bi eventualno ove izbore dosli na vlast, i kad se situacija iskristalise za jedno 4, 5 godina, Becic ce biti tu kao lider mlade i perspektivne, do tada vec politicki sazrele stranke koja ce u medjuvremenu sebi postaviti najvise ciljeve, i to sasvim opravdano.
    Last edited by Ispichutura; 23-09-16 at 22:52.
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    1,724
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Default Izbori 2016

I ja cuh da su Pozitivci nudili 20€ da se ode do Ulcinja.
    Ispicitura, Frontovci znaju izlaz iz krize, 350€ minimalna plata, med i mlijeko tece po njihovom programu, sve to moze bez zaduzivanja. Fabrike, nova radna mjesta nicu kao pecurke, e kuku kakvim mahinacija se sluze. A glupog naroda ima dosta pa ce i ubrat tih glasova
    Jedino je Krivokapic kod Komnenica rekao da nije madjionicar i bezgresan i u smislu da ne obecava mnogo jer je to nemoguce posle ovakvog stanja

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ma najbolje da budemo prva drzava sa 450 000 Premijera. Sto mora iko biti nesto drugo. G. Vujanovica i ne gledamo sem ko Docek Nove...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

SD i Pozitivna su počeli da napadaju glasače DPS-a. Dobili su blagi ukor. Po svoj prilici zato što nemaju baš neke šasne da nešto ušićare. Po internim procjenama DPS-a faliće im 2, najviše 3 poslanička mjesta za apsolutnu većinu. Ukoliko izlaznost bude manja od 70% onda samo 1 do 2.
    Nisu optimisti vezano za šanse SDP-a i Pozitivne. Računaju na koaliciju sa Bošnjačkom strankom, svjesni da će morati biti široke ruke.
    Stekao sam utisak da se pomalo plaše mogućnosti da bi mogli doći u situaciju da ruku pomirenja moraju ponuditi Ranji.
    I na kraju, takođe moj utisak, DPS ima razrađenu varijantu za borbu protiv svih partija osim DS. Navodno, lakše je i isplativije sačekati neki Bečićev ozbiljniji kiks.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Ma najbolje da budemo prva drzava sa 450 000 Premijera.
    Ne nego najbolje da Milo vlada jos jedno 30, 40 godina. A Majo? Zvuci dobro majku mu...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Ispichutura View Post
    Ima Ranja kapaciteta za to, da je srece pa da je do sad bio, medjutim, on mozda ima sve samo ne buducnost. Nije to do njega, jednostavno, rok trajanja takvim politicarima istice polako. Na kraju krajeva, imao je dosta sansi da sa crne gore odstrani kancer, ali je zbog fotelje cutao, zmurio i bio pasivan. E sad, s obzirom kakva je komplet opozicija, istina da se on odvaja od ostalih, i ako dodje na celo drzave (sto je vrlo tesko), to ce biti kratkog daha, samo dok jos malo ne stasaju dritan, becic - nova generacija politicara koja ce se baviti pitanjima ekonomskog rasta i unapredjivanja kvaliteta zivota, a ne pitanjima jezika, crkve i nacionalnog identiteta - pitanjima kojima se bave Ranja, DF, Milo i ostala ekipa.
    Što kažeš Ranko političar kojeg je vrijeme pregazilo i da se bavi pitanjima jezika, crkve i nacionalnog indetiteta
    Ranko se bavi nacionalnim pitanjima tačno u onoj mjeri u kojoj bi lider jedne zemlje i trebalo da se bavi(posebno kad ima ovako nakaradne kolege u opoziciji), većina njegove priče je usmjerena na ekonomiju.
    SDP je kroz istoriju (od Rakčevića na ovamo) uvjek bio prije svega stranka koja sve gleda kroz prizmu ekonomije, a Ranko samo nastavlja tu tradiciju

Jedna od mojih zamjerki je upravo u tome što se pomom mišljenju ne bavi nacionalnim pitanjima u mjeri u kojoj bi trebalo. Danas imamo građansku zemlju u kojoj je državotvorni narod "najmanje ravnopravan" u odnosu na manjinske narode

PS.
    Što se tiče toga da je Ranko mogao odstraniti kancer, sa svojih 5% je to mogao samo metkom
    Last edited by Rakun; 23-09-16 at 23:40.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by E-1 View Post
    glasači dps-a ne umiju na kompjuter
    Glasači DPS-a su dobili kompjuter prije većine nas. Vidiš da su hakovali CdM kad anketa skače po potrebi :shame:.

Ja sam za to da se napravi jedno javno glasanje
    Last edited by Rakun; 23-09-16 at 23:42.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Ove sto vidis na slici su vise nego 1,5% biraca. Kad bi to "poveo " za Podgoricu to je isto kao kad bi na razgovor sa njim doslo vise nego 2000 ljudi.
    Ziva istina ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Što kažeš Ranko političar kojeg je vrijeme pregazilo i da se bavi pitanjima jezika, crkve i nacionalnog indetiteta
    Ranko se bavi nacionalnim pitanjima tačno u onoj mjeri u kojoj bi lider jedne zemlje i trebalo da se bavi(posebno kad ima ovako nakaradne kolege u opoziciji), većina njegove priče je usmjerena na ekonomiju.
    SDP je kroz istoriju (od Rakčevića na ovamo) uvjek bio prije svega stranka koja sve gleda kroz prizmu ekonomije, a Ranko samo nastavlja tu tradiciju

Jedna od mojih zamjerki je upravo u tome što se pomom mišljenju ne bavi nacionalnim pitanjima u mjeri u kojoj bi trebalo. Danas imamo građansku zemlju u kojoj je državotvorni narod "najmanje ravnopravan" u odnosu na manjinske narode

PS.
    Što se tiče toga da je Ranko mogao odstraniti kancer, sa svojih 5% je to mogao samo metkom
    Sve si u pravu. Slazem se. Pogrijesio sam opet.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Rožaje

Bilo bi lijepo kad bi se bošnjačka spustila na 2 ili manje mandata
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Ljubav!
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Ako Seselju dozvole da dodje u CG na par nedjelja oni ce isto biti blizu cenzusa

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,003
    Thanked in
    4,015 Posts

E ovaj gospodin je posle mila i duska markovica najmocniji coek u drzavu, od politicara. Naravno da si spesl.

Nego, da se vratimo na opoziciju - ne znam za vas, ali ja polako sticem utisak da opozicija nije bas u potpunosti svjesna cega bi morala da se prihvati u slucaju da dodju na vlast. Haos koji je DPS ostavio iza sebe svih ovih godina, ogroman drzavni dug, tesko isplativi projekti kao sto je autoput, pravosudje na dnu dna, ovaj nivo korupcije - samo me interesuje ko ce sebi da natovari to breme na ledja. Neko ce morati da se hvata u kostac sa tim. Ranja, Lekic, Milic, Frontovci, svi su oni jos malo i zreli za penzije. Tek sad razumijem Becica i njegovu namazanu igru. Samostalno ce izaci i samim tim izbjeci pretezak proces tranzicije, sta god da krene naopako, posledice ce snositi ljudi koji bi eventualno ove izbore dosli na vlast, i kad se situacija iskristalise za jedno 4, 5 godina, Becic ce biti tu kao lider mlade i perspektivne, do tada vec politicki sazrele stranke koja ce u medjuvremenu sebi postaviti najvise ciljeve, i to sasvim opravdano.
    Jedan od glavnih razloga što nemam ni najmanje vjere u opoziciju jeste taj što sam siguran da njima ni najmanje nije bitno što je država u haosu. Evo neka svi glasači opozicije odgovore da li iskreno vjeruju da je cilj opozicije da svrgne Mila i da onda radi u interesu naroda. Nisu političarima problem Milove poluge vlasti, problem im je to što te poluge vlasti nemaju u svojim rukama. Zar neko stvarno misli da bi opozicija, kad bi osvojila vlast, razmontirala te poluge? Sve i da nije istina da vlast kvari ljude, opozicija je već iskvarena.

Samo žele da budu Milo umjesto Mila. Dokazali su to u tih nekoliko opština đe su nekako i osvajali vlast.

I prije sam neđe postavljao link, mada ne vjerujem da je puno ljudi odgledalo film:

Land of the blind

http://www.imdb.com/title/tt0433405/

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Onda neka pobijedi DPS i svima ce laknuti-bez stresa brate,to je najvaznije pa na njih smo navikli evo 25 godina a i svi smo u nekoj mjeri oDePeesovani i uklapamo se .
    Nije DPS niti njegovi biraci sleceli sa mjeseca no od dvojice ljudi u CG jedan je njihov.Prodjoh juce ulicom Slobode vidim dva standa DPS-a mladici i djevojke dijele majce upaljace privjeske guzva velika svi veseli razdragani penzioneri najvise ja pridjoh i pitah ima li cajnih kobasica ona djeca vele sad nema ali bice i umrijese od smijeha.

Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

A da dodam vezano za DPS u odnosu na prosle.izbore.nema Marovica Mugose Luksica ne vidim ni Vujanovica nesto bas je Milo ocistio konkurente sad su glavni Simovic Markovic i Tarzan u DPS.

Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,003
    Thanked in
    4,015 Posts

Nisi baš ukapirao šta sam htio da kažem. Glasajte vi za koga oćete, neka vam rezon bude bilo ko liše dps-a, samo nemojte pričat da glasate jer će ovi bolidi nešto da oporave, unaprijede, razviju i slično.

Prije nekoliko postova je objašnjeno zašto nema "krupnih zverki" na poslaničkoj listi. Ne moraju da budu na njoj da bi bili ministri, guverneri, predsjednici savjeta, predsjednici odbora direktora i slično. Vjerovatno dps želi da prividno prikaže kako daju šansu mladim snagama... čuš mene Andriji Nikoliću.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne nego najbolje da Milo vlada jos jedno 30, 40 godina. A Majo? Zvuci dobro majku mu...
    Paaaa kako glasate svaki put... tako ce i biti..
    Sto bi ovi vasi miljenici sa lista ikad glasali za vas sa foruma. Nikad.
    Ali vi glasajte... Nista ne fali.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Pokazah ovu anketu trećem čovjeku DPS NK i kaže mi - svaka čast, tako će i biti.
    Ja reko' - bolje vi nego neko drugi.
    Kaže on - živa istina.
    Tu odoh.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Nisi baš ukapirao šta sam htio da kažem. Glasajte vi za koga oćete, neka vam rezon bude bilo ko liše dps-a, samo nemojte pričat da glasate jer će ovi bolidi nešto da oporave, unaprijede, razviju i slično...
    Ima jedna velika stvar koju ce i "bolidi" da unaprijede a koju DPS nikad ne bi mogao. To je da promijene percepciju, koja je ovu zemlju potpuno okovala, da je vlast od boga, nepromjenljiva, nesmjenjiva i nekaznjiva. Nije Gazdin lopovluk i arogancija ono sto unistava Crnu Goru, vec percepcija usadjena u ljude kroz 25 godina da to mora tako jer je svaki vladar tu dozivotno.

Page 51 of 217 FirstFirst ... 4147484950515253545561101151 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)