Page 343 of 993 FirstFirst ... 243293333339340341342343344345346347353393443843 ... LastLast
Results 8,551 to 8,575 of 24825

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    2,440
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    Ajde ne lupaj,pa momak sto je pogonuo je bio za primjer, vaspitan,obrazovan... milion je stvari moglo da se
    desi da izazove ovo...
    A makse. Znam da smo mentalno zaostao narod, al stvarno nmg da vjerujem da bas ima tipova da u tunel preticu, jel to normalno ti meni reci? Nmg da pricam sta mislim o takvim ljudima jer je pokojni, zao mi je samo djevojke koja je ni kriva ni duzna izgubila zivot radi takvog tipa, i sta sad, treba njega neko da zali. Pa posle se zalimo na sve i svasta, nezakonito salju kazne na kucnu adresu. Ma treba da kidaju, ja bi takvim tipovima oduzeo vozacku na god minimum.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    tu đe su patrole niko se nikad ogreba nije a ne poginuo

Danas je republica bila kod groblja u Zagoric pa ti vidi.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,807
    Thanks Thanks Received 
    2,355
    Thanked in
    1,298 Posts

stvarno je sramota dje stoje, mene su skoro zaustavili na 3.trake put ct i to ogranicenje 60, taman dje oni stoje pocinje 70, a ja isao prelagano (85) i oce kazunu da mi pisu....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Ma treba da kidaju, ja bi takvim tipovima oduzeo vozacku na god minimum.

Ludak neki je uzeo momka od 22 god. da mu pokaze kako mu ide kanta od 124-rke, i stiskao ga koliko je mogao i udario bocno u bilbord Luk Oila, prednjim desnim vratima. Suvozac ostao mrtav na licu mjesta. Ovaj u H par dana, onda kuci, onda je odlezao 3-4 mjeseca i sad evo ga ponovo pravi sranja u saobracaju.

I to boli.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    70 Posts

Cg je puna takvih primjera i onih gdje ljudi ostanu u kolica a krivci nastave po starom. Nema pravde a mnogi nemaju ni obraza.... Vrijednosti u CG su izopacene

Sent from my LG-D802 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    2,103
    Thanks Thanks Received 
    3,758
    Thanked in
    1,582 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    tu đe su patrole niko se nikad ogreba nije a ne poginuo
    A to je? Bulevar u danilovgrad dje fataju na 50, skretanje za bandice dje fataju na 40 ... itd
    f6

Thanks Thanks Given 
    2,440
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ludak neki je uzeo momka od 22 god. da mu pokaze kako mu ide kanta od 124-rke, i stiskao ga koliko je mogao i udario bocno u bilbord Luk Oila, prednjim desnim vratima. Suvozac ostao mrtav na licu mjesta. Ovaj u H par dana, onda kuci, onda je odlezao 3-4 mjeseca i sad evo ga ponovo pravi sranja u saobracaju.

I to boli.
    To u normalnim zemljama ide zabrana voznje na x godina, i ne dobija svaki degenerik vozacku tek tako. Nikad necu zaboravit kad sam ja isa da vadim ljekarsko, pita me psiholog koju si srednju zavrsio, a jesi li fax upisiva, ja odg jesam, veli mi tip dobro, zavrsili smo, zvrljnu mi onaj potpis i to je to.
    Last edited by technus; 20-09-16 at 22:06.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    2,530
    Thanks Thanks Received 
    1,165
    Thanked in
    528 Posts

Kad se sredi sistem da bude jednak za sve, pa bar to neka bude samo u saobracaju manje ce se desavati ovakvih stvari, a znam dosta ljudi bar iz mog okruzenja sto prelaze dobre kilometraze po EU i voze bez i jednog prekrsaja(ajde neka podnosljiva prekoracenja na auto putevima) a cim sa granice udju u CG najstaje takvo divljastvo da je to nevjerovatno....

Pa zasto nasi ljudi ne ginu u saobracaju po EU,zbog toga sto se postuju propisi i tamo nema tate,majke,kuma kume i kurte i murte...Kakvi su god uslovi na putu bili kod nas ako vozac prilagodi voznju ovakve stvari se smanjuju za 80%

Neka policija dere i kraj ali bez izuzetaka ko god da je i ciji god da je sin...

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    A to je? Bulevar u danilovgrad dje fataju na 50, skretanje za bandice dje fataju na 40 ... itd

dje god imas ogranicenje 50-60 a moze se duplo vozit još ih nikad ne viđeh na 80 ograničenje...i tu ovi sa jačim kolima znaju to i lete po 150
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Nikad im stao tu nisam.
    70/80 je tu ogranicenje za mene pa im ti kazi kad te zaustave da sam ti ja dozvolio toliko da ides.

Thanks Thanks Given 
    446
    Thanks Thanks Received 
    167
    Thanked in
    110 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Isto tako se ne pušta u saobraćaj tamić natovaren drvima, koji ne prelazi 20km/h na magistralnom putu...
    Licno imam kamione, do duse ne tamice... Al i ovi bolji jaci noviji moraju da se krecu 20km/h nego ljudi ne razumiju to, veci su problem ovi sto preticu te kamione oce ljudi pod kamion pa oce.

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    70 Posts

Uzas, gdje mu je pamet da pretice ispred tunela, sigurno je i puna bila.... Zao mi ove cure, dobro je da nije jos nekog sa sobom povukao jer je bilo mogucnosti

Thanks Thanks Given 
    6,212
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Ako je lijevom stranom zakacio samo (mislio sam da je klasicni frontalni u sleper) onda moguce da je njoj presudilo to sto nije bila vezana, da je to ispadanje bilo kobno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a vidji samo koliko ima godina ovaj shto je vozio ovaj posrani reno modus,on je kriv 100% eo na nevidjeno da se kladim 82 god.i sad neka mi neko kaze da drtina stara 82 godine vidi dobro i ima reflekse dobre u saobracaju pa on pjeshke je rizichan a u kola da ne prichamo isto kao tempirana bomba...nema odje srece ja izbjegavam volan koliko god mogu to vi je i moj savjet momci

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Bole - MNE View Post
    Licno imam kamione, do duse ne tamice... Al i ovi bolji jaci noviji moraju da se krecu 20km/h nego ljudi ne razumiju to, veci su problem ovi sto preticu te kamione oce ljudi pod kamion pa oce.
    Ok. Shvatam ja sta zelis da kazes. Ali evo juce na tri trake poslije kolasina dva kamiona koja idu 30kmh drze kolonu od 30 vozila. I pocinje da pretice drugi kamion brzinom 38-40 kmh max i dok je pretekao si smo ostali opet iza oba kamiona. I naravno da poslije toga krece pilotiranje jer im ne pada na pamet da se sklone, a voze na razmak od 10 metara max

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

vezite se ljudi.... ne kosta nista...ne boli...

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Razmak između dva teretna vozila je minimum 50 metara. Ja se ne sjećam da je neko ovdje za to platio kaznu, ali zato napolje... Sedam godina bio za upravljačem kamiona, a kao, uglavnom, najsporiji učesnik u saobraćaju svega sam se nagledao.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Apsulutno netacno. Kad sa Plitvickih jezera krenes put Karlovca da izadjes na auto put vozis kroz naseljena mjesta. Kuce su putu blize nego kroz golubovce. Iz pojedinih kuca se bukvalno sa terase silazi na trotoar metar i po sirine. Ogranicenje 90km/h jer je magistralni put. Kroz zetu izmedju dva kruzna 50km/h
    Dobro? Kakve to ima veze sa onim što sam napisao? Ja pričam o našim ljudima koji kada odu vani voze po ograničenjima i poštuju saobraćajnu kulturu uređenijih zemalja od naše... Ne divljaju preko svih, jer znaju da tamo nema zaebavanja, i prijatelja, rođaka, kumova da priskoče...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    vezite se ljudi.... ne kosta nista...ne boli...
    Policija rijetko sprovodi neke normalne akcije, ali za pojas podržavam da se sprovodi uvijek, i da se podigne kazna barem na 100e...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by JUAN View Post
    a vidji samo koliko ima godina ovaj shto je vozio ovaj posrani reno modus,on je kriv 100% eo na nevidjeno da se kladim 82 god.i sad neka mi neko kaze da drtina stara 82 godine vidi dobro i ima reflekse dobre u saobracaju pa on pjeshke je rizichan a u kola da ne prichamo isto kao tempirana bomba...nema odje srece ja izbjegavam volan koliko god mogu to vi je i moj savjet momci

On je vjerovatno vozio svojom trakom ali debelo ispod ogranicenja jer vjerovatno nije nista vidio u potpuno mracni tunel.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    282
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    288 Posts

neka te momci, ne trazite krivicu kod drugog. Preticanje u/ispred tunela je zabranjeno i krajnje suludo. Gledao sam preticanja na punoj liniji, u nepreglednoj krivini, ali brate.. u tunelu.. sto je mnogo mnogo je..

p.s. i jos jedna stvar. kad pise 80 na onoj tabli, to nije ni preporucena brzina, ni minimalna dozvoljena.. nego maksimalna dozvoljena. Prema tome, nije dekica kriv sto vozi 40 ili 50. Vase je da sacekate priliku za preticanje na mjestima gdje je to dozvoljeno, a ne u tunelu..

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    On je vjerovatno vozio svojom trakom ali debelo ispod ogranicenja jer vjerovatno nije nista vidio u potpuno mracni tunel.
    Tu je spust, a iz suprotnog smjera pochinje treca traka, pretpostavljam da je kao i ja kad zamalo platih glavom, vec pretekao jedno vozilo, pa mislio da pretekne i drugo, al nije uspio prije tunela da zavrshi preticanje... Takodje zhemo biti nije vidio da ima josh jedno vozilo ispred kombija... Blaga je krivina je u desno, vjerovatno nije mogao na vrijeme vidjeti ni kamion...

Edit: Nije ovo klasichno preticanje u tunel, ovaj tunel je kratak, a vidi se na fotkama da je udes bio na samom ulazu... Momak jednostavno nije zavrshio na vrijeme preticanje... Kisha, spust, blaga krivina u desno, resho...

sent using tapatalk
    Last edited by MeDo_JE; 21-09-16 at 08:22.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    70 Posts

Nestrpljenje ga je kostalo zivota a nazalost je povukao jos jedan neduzan.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Tu je spust, a iz suprotnog smjera pochinje treca traka, pretpostavljam da je kao i ja kad zamalo platih glavom, vec pretekao jedno vozilo, pa mislio da pretekne i drugo, al nije uspio prije tunela da zavrshi preticanje... Takodje zhemo biti nije vidio da ima josh jedno vozilo ispred kombija... Blaga je krivina je u desno, vjerovatno nije mogao na vrijeme vidjeti ni kamion...

Edit: Nije ovo klasichno preticanje u tunel, ovaj tunel je kratak, a vidi se na fotkama da je udes bio na samom ulazu... Momak jednostavno nije zavrshio na vrijeme preticanje... Kisha, spust, blaga krivina u desno, resho...

sent using tapatalk
    Ispred tog tunela je 100m duple bijele trake od Niksica, tako da nije bas posteno pominjati renoa i starog covjeka. Krenuo je da pretice na duplu punu i tu se sva prica zavrsava

Page 343 of 993 FirstFirst ... 243293333339340341342343344345346347353393443843 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)