Page 342 of 993 FirstFirst ... 242292332338339340341342343344345346352392442842 ... LastLast
Results 8,526 to 8,550 of 24825

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    50 Posts

Zvoncice, upravo citam ove komentare i krecem isto da kucam...Znaci, kad pojacaju kontrolu na tehnicki pa te vrate zbog neispravnog auta, palamudi se ovdje po 200 strana kako ih nije sramota, kako samo oce da uzmu pare... Kad se desi neka nesreca, onda su svi za pojacavanje kontrole na tehnickom i za povecanje broja patrola i visine kazni...A kad je bas tome sto je to predlagao napisu, onda je drzava divlja, vlast je ******, opozicija isto ******...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ajde mi reci kako kad cim se vidi policija na jednom, dva mjesta PG-Berane odma smo policijska država! Pravo da ti kažem ovome narodu nikako ugodit, kad nema milicije tj kad se desi neko čudo dje milicija, kad je ima policijska država....a slažm se s tobom, na svake 10 km bih patrole stavila, kamere i tako drmala po dzepu da nema toga kome bi palo na pamet da vozi preko ograničenja! Ali, takodje, jedan jako veliki broj naših gradjana ima u mup nekoga pa se samo zove i završava sve! Da ti iskreno kažem, ja ne bih svome djetetu završila kad bi crklo a ne njegovome drugu...a znam da i moje dijete često ne sluša sve ovo što pričam, ali barem zna da se meni nema što žalit niti bih mu pomogla kad prekšaj napravi!
    Zato što ta policija ne radi posao koji treba da radi... Npr ljetos sam išao bar 50 puta do Žb, jedino mjesto (osim ulaza u Žb) đe sam sretao policiju je između tunela na dionici od Šavnika do Žabljaka, đe su na pravini od par kilometara, bez pristupnih puteva, stavili ograničenje 50km/h koje im služi samo za pisanje kazni... Ali zato ih nema niđe na usponima i spuštanjima da zaustave kamione koji prave kolone... Mislim da se niko ne bi žalio na policiju, kad bi ona radila posao koji suštinski treba, a ne služila samo za punjenje budžeta...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

rijetko se vozim taksijem, ali juce sam isao do kuce sa jednim pezom 307...svjeze registrovan...makar bi se zakljucilo po tablicama... covjek se prezojio dok je mene prebacio citava 2km...znaci na tom autu nema nista sto je ispravno... kako je proslo tehnicki i ko ga je pustio ne znam... a takvih je koliko vam volja...
    mene su peglali zbog tackice od kamena na dnu soferke koja je 6godina prije toga u glass service zakrpljena...ad ne bi pocela da se siri...

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Ja imam rijetko auto, ali ga radi sebe držim ispravnim, isto tako i motocikl. Nikada nisam na niti jednom vozilu radio nešto pred tehnički već onakvo kakvim ga vozim svaki dan ide i na tehnički i isti prolaze bez problema.
    Druga je tema treba li se još što provjeravati, npr. ako se šalta u prvu i ide u ler to je to, ostale brzine se ne provjeravaju (kako ako nema valjaka? ).

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Quote Originally Posted by METZ View Post
    Za milion stvari pa i nesavjesnoj voznji,po meni je NE-vaspitanje od malih nogu sve iz kuce krece...
    Ajde ne lupaj,pa momak sto je pogonuo je bio za primjer, vaspitan,obrazovan... milion je stvari moglo da se
    desi da izazove ovo...

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Zato što ta policija ne radi posao koji treba da radi... Npr ljetos sam išao bar 50 puta do Žb, jedino mjesto (osim ulaza u Žb) đe sam sretao policiju je između tunela na dionici od Šavnika do Žabljaka, đe su na pravini od par kilometara, bez pristupnih puteva, stavili ograničenje 50km/h koje im služi samo za pisanje kazni... Ali zato ih nema niđe na usponima i spuštanjima da zaustave kamione koji prave kolone... Mislim da se niko ne bi žalio na policiju, kad bi ona radila posao koji suštinski treba, a ne služila samo za punjenje budžeta...
    danas idem na posao i razmisljam sto bih rekao policajcu da me zaustavi da su mi ugasena svijetla i da zbog toga krene da mi pise kaznu....
    fora je sto samo gledaju dje ce kome uzeti pare i to je to... nema nista preventivno..nema nista po pitanju sigurnosti...samo uzimanje para i na to se svodi njihov posao...

zadnjih dana u vrijeme ovoga saobracajnog haosa stoje ispred alan forda(titeks) i cekaju ko ce kroz crveno da prodje od krivog mosta ili cepuraka...

Thanks Thanks Given 
    2,058
    Thanks Thanks Received 
    1,049
    Thanked in
    421 Posts

Pored toga sto smo retardirani kao nacija i sto se satrijesmo medj sobom, ipak vecu (ne kompletnu) odgovornost moraju da nose ovi koji odlucuju o nekim stvarima, tj. koji su zaposljeni u drzavnim organima koji uticu na zivot svih ostalih retarda, htjeli to ili ne.
    E sad, ovo sto se desilo u tunelu je bruka za mladog covjeka koji ipak nema malo godina a ovo je napravio, sebi i drugom...pa jbt, niko te nece paziti ako sam sebe ne pazis. Nema tu nikakvog izgovora.
    Nekad je policija znala da stoji u tunelu vrmac i da zaustavlja. Znaci naj nenormalnija staaaar na svijetu! U kruznom toku, na sred mosta, itd...to je nacin na koji kod nas funkcionisu organi reda (svi redom).
    To je bas bijedno, ali jos gore od toga je kad covjek sebe ne umije sa sacuva od gluposti.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Ada sprdnja, ima toliko policije da sve moza cakum pakum da bude, ali oni rade totalno nebitne stvari i ne doprinose saobracajnoj kulturi i bezbijednosti ama bas ni malo, evo i sad ove ulice kad blokiraju zbog strajkaca, oni sjede u auto i kuliraju, umjesto da izadju da malo regulisu i rasterete saobracaj

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovo je Balkan ljudi,dovijeka ce nekom nesto da smeta a on kao osoba,lik ili pojava je Bog. On zna i umije sve na svijet pojedini još smrde na pelene a dijele svoja mišljenja. Sto se tiče voznje i vozila to je druga dimenzija kad mi upravljamo ili pričamo o istom,uglavnom kontra svijeta smo.

Sent from my C6903 using Cafe Del Montenegro mobile app
    YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
    MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

zaustavili su me jedno prema nk...imao je tada da me pregazi sleper...jer sam ja morao da stanem na magistralu i istu predjem pjeske...
    od tada sam se sebi zakleo da im nikad necu stati ako me zaustavljaju na sred magistrale, most, kruzni, tunel... proci cu ih i sacekati na sledecem prosirenju... ako hoce neka dodju...
    jednom prilikom sam pretekao sleper pored njih...tu je i isprekidana bila... posle 5km me sacekala druga patrola po sred magistrale...ni da sam ko zna sto radio... roditelji samnom u autu bili..

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Zašto svi naši ljubitelji brze vožnje kada odu u neku stranu zemlju kolima, pa već i Hrvatsku, voze po ograničenjima, ne zaebavaju se, ne bacaju smeće kroz prozor? Jbg, znaju da nemaju tamo prijatelja, braće, kumova, koji će ih vaditi iz s****...
    Lično, sva statistička smanjenja broja smrtno stradalih je prije direktno povezano sa visim nivoima sigurnosti u modernijim automobilima, nego sa policijskim akcijama... Nažalost tako je kako je... Dok se sistem nekako skroz ne automatizuje da ne pomaže ni jedna veza, uvijek ćemo divljati... Npr kad se jednog dana uvede sistem prosječne brzine između 2 kontrolne tačke (kamere), tek će se koliko toliko normalizovati problem brzine, jer znaš da moraš čitavu dionicu otpriike normalno voziti ili ide kazna... Ne volim nikakva ograničenja, ali kad smo stoka, onda se mora tako sa nama postupati...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    danas idem na posao i razmisljam sto bih rekao policajcu da me zaustavi da su mi ugasena svijetla i da zbog toga krene da mi pise kaznu....
    fora je sto samo gledaju dje ce kome uzeti pare i to je to... nema nista preventivno..nema nista po pitanju sigurnosti...samo uzimanje para i na to se svodi njihov posao...

zadnjih dana u vrijeme ovoga saobracajnog haosa stoje ispred alan forda(titeks) i cekaju ko ce kroz crveno da prodje od krivog mosta ili cepuraka...
    2 puta sam popio kazne za svijetla, jednom kad sam vozio sestrino auto, a nijesam navikao da na ručicu palim svijetla... Drugi put kad mi je crkla sijalica u desnom faru, što nikako nijesam mogao znati jer je bilo u sred bijela dana... Naravno to policiji ne znači ništa...

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    zaustavili su me jedno prema nk...imao je tada da me pregazi sleper...jer sam ja morao da stanem na magistralu i istu predjem pjeske...
    od tada sam se sebi zakleo da im nikad necu stati ako me zaustavljaju na sred magistrale, most, kruzni, tunel... proci cu ih i sacekati na sledecem prosirenju... ako hoce neka dodju...
    jednom prilikom sam pretekao sleper pored njih...tu je i isprekidana bila... posle 5km me sacekala druga patrola po sred magistrale...ni da sam ko zna sto radio... roditelji samnom u autu bili..
    U Kotor mi jednom iskoči čoek na ulaz u parking, na rivu, i to 4 auta ispred mene, on meni poslednjem iskače... Kako nijesam mogao da se zaustavim na proširenju, jer je stajao na samom njegovom kraju, ja upalim 4 žmige i zaustavim se 30m dalje na izlazu iz parkinga... Oni rotaciju za mnom i uze da mi otvara glavu kako može da me uhapsi, kazne neke od iljadu eura, jer je vidio Nk table i znao da se vjerovatno neću cimat nekoliko puta u Ko da dolazim na suđenje, pa rekoh piši prsluk, a on sav ozaren jer ima jednu manje kaznu do ispunjenja dnevne kvote...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

ja sam ga jednom prosao..na sred pravca ja idem 80..covjek sa suprotne strane isakce iz grma... i pokusava mene na magistrali da zaustavi u 10metara... naravno prosao sam ga... srecom niko ga nije pregazio dok je to radio, a mene je policija sacekala na ulaz u BD...i izvukla iz kilometarkse kolone... kad su me pitali sto nisam stao, rekao im o cemu se radi i pozdravili se...znaju i oni da medju njima ima svakakvih budala...
    mene nekad zaustavi neki da mi je merak da se ispricamo... a nekad neki koji je ogorcen na zivot pa su mu svi krivi...

Thanks Thanks Given 
    2,530
    Thanks Thanks Received 
    1,165
    Thanked in
    528 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    Ajde ne lupaj,pa momak sto je pogonuo je bio za primjer, vaspitan,obrazovan... milion je stvari moglo da se
    desi da izazove ovo...
    Milion stvari da, ali u ovom slucaju samo jedna preticanje u tunel ako je to uopste tacno da je on preticao,momka mi je svakako zao,a nesrecne djevojke jos zalije koja je nekom ebenom sudbinom sjela sa njim u auto da se vrati iz NK u PG i nastradala...

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

kako da utuviš ćelavom mozgonjici u glavu da je totalni debil kad je njemu mamica rekla da je on najpametniji na svijet? Iako je 3 puta ponavljao mašinsku to je samo zato što ga profesori mrze. I sve se to prenosi i na saobraćaj jer su takvi obično i "najbolji" vozači i sve mogu i umiju, to se ne mijenja preko noći.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    28 Posts

Mene su zaustavljali tipa 2-3 metra pred tunel, bas ne znam dje su mislili da stanem. Aj da sam vozio 20 na sat pa ukocio momentalno i pored njih ali lol. Ovako prosao, otisao da jedem u restoran onaj pored rijeke eo sad na pamet ni ne znam u koju je opstinu (na putu ka BP) i niko me nije cekao dalje.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    70 Posts

Ko je vozio van CG, ali u normalne zemlje poput Njemacke, znace da je kod nas saobracajna kultura na nuli! Druga stvara, kod nas se olako dobija vozacka, koliko truda i para treba u Njemackoj, 90% CG vozaca ne bi nikad dobilo vozacku. Trece, sto je neko gore pomenuo, dokle god se ima veza, kumova, rodjaka koji rjesavaju probleme bice ovih bahatih vozaca na ulici i nazalost ovih nesreca...

Sent from my LG-D802 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Priča mi drugarica.
    Jutros u zetu na kruzni (momci i djevojke) pjani su bili produze na kruzni pravo i prevrnu se.
    Ovi se dobro iscukaju a ova mala bas povrijedjena / kicmu je slomila.

A kukavica nije htjela sa njima - nego sudbina.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Zašto svi naši ljubitelji brze vožnje kada odu u neku stranu zemlju kolima, pa već i Hrvatsku, voze po ograničenjima, ne zaebavaju se, ne bacaju smeće kroz prozor? Jbg, znaju da nemaju tamo prijatelja, braće, kumova, koji će ih vaditi iz s****...
    Apsulutno netacno. Kad sa Plitvickih jezera krenes put Karlovca da izadjes na auto put vozis kroz naseljena mjesta. Kuce su putu blize nego kroz golubovce. Iz pojedinih kuca se bukvalno sa terase silazi na trotoar metar i po sirine. Ogranicenje 90km/h jer je magistralni put. Kroz zetu izmedju dva kruzna 50km/h

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Neđe ima i manje, ali ne ispod 70, čisto preciznosti radi.

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    304
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Procenat "zasluge" (ma neka je i promil) za povrijeđene i poginule imaju i radio-stanice koje revnosno obavještavaju gdje se nalaze patrole.

Bitan je doprinos.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sto se tice patrola, protiv njih sam zato sto su tu da uzmu pare a ne zbog bezbjednosti.

Normalnim ljudima ne treba ni policija ni zakon. Vozis kao normalan covjek, postujes ogranicenja, ne pretices preko pune, ne pretices u tunel, nisi bizbi...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    304
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Neka "strah" đe će biti patrola 1% ovih nenormalnih natjera da uspore 10-20 km/h, dovoljno je. Da se makar malo ublaži ovaj narastajući carmageddon.

10 minuta razlike ne čini ništa za 99% nas za volanom i u vozilima.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

tu đe su patrole niko se nikad ogreba nije a ne poginuo
    She is only here to annoy herself!

Page 342 of 993 FirstFirst ... 242292332338339340341342343344345346352392442842 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)