A makse. Znam da smo mentalno zaostao narod, al stvarno nmg da vjerujem da bas ima tipova da u tunel preticu, jel to normalno ti meni reci? Nmg da pricam sta mislim o takvim ljudima jer je pokojni, zao mi je samo djevojke koja je ni kriva ni duzna izgubila zivot radi takvog tipa, i sta sad, treba njega neko da zali. Pa posle se zalimo na sve i svasta, nezakonito salju kazne na kucnu adresu. Ma treba da kidaju, ja bi takvim tipovima oduzeo vozacku na god minimum.
Forever young, i want to be forever young
stvarno je sramota dje stoje, mene su skoro zaustavili na 3.trake put ct i to ogranicenje 60, taman dje oni stoje pocinje 70, a ja isao prelagano (85) i oce kazunu da mi pisu....
Ludak neki je uzeo momka od 22 god. da mu pokaze kako mu ide kanta od 124-rke, i stiskao ga koliko je mogao i udario bocno u bilbord Luk Oila, prednjim desnim vratima. Suvozac ostao mrtav na licu mjesta. Ovaj u H par dana, onda kuci, onda je odlezao 3-4 mjeseca i sad evo ga ponovo pravi sranja u saobracaju.
I to boli.
TAKUMI
Cg je puna takvih primjera i onih gdje ljudi ostanu u kolica a krivci nastave po starom. Nema pravde a mnogi nemaju ni obraza.... Vrijednosti u CG su izopacene
Sent from my LG-D802 using Cafe Del Montenegro mobile app
To u normalnim zemljama ide zabrana voznje na x godina, i ne dobija svaki degenerik vozacku tek tako. Nikad necu zaboravit kad sam ja isa da vadim ljekarsko, pita me psiholog koju si srednju zavrsio, a jesi li fax upisiva, ja odg jesam, veli mi tip dobro, zavrsili smo, zvrljnu mi onaj potpis i to je to.
Last edited by technus; 20-09-16 at 22:06.
Forever young, i want to be forever young
Kad se sredi sistem da bude jednak za sve, pa bar to neka bude samo u saobracaju manje ce se desavati ovakvih stvari, a znam dosta ljudi bar iz mog okruzenja sto prelaze dobre kilometraze po EU i voze bez i jednog prekrsaja(ajde neka podnosljiva prekoracenja na auto putevima) a cim sa granice udju u CG najstaje takvo divljastvo da je to nevjerovatno....
Pa zasto nasi ljudi ne ginu u saobracaju po EU,zbog toga sto se postuju propisi i tamo nema tate,majke,kuma kume i kurte i murte...Kakvi su god uslovi na putu bili kod nas ako vozac prilagodi voznju ovakve stvari se smanjuju za 80%
Neka policija dere i kraj ali bez izuzetaka ko god da je i ciji god da je sin...
Uzas, gdje mu je pamet da pretice ispred tunela, sigurno je i puna bila.... Zao mi ove cure, dobro je da nije jos nekog sa sobom povukao jer je bilo mogucnosti
Ako je lijevom stranom zakacio samo (mislio sam da je klasicni frontalni u sleper) onda moguce da je njoj presudilo to sto nije bila vezana, da je to ispadanje bilo kobno...
a vidji samo koliko ima godina ovaj shto je vozio ovaj posrani reno modus,on je kriv 100% eo na nevidjeno da se kladim 82 god.i sad neka mi neko kaze da drtina stara 82 godine vidi dobro i ima reflekse dobre u saobracaju pa on pjeshke je rizichan a u kola da ne prichamo isto kao tempirana bomba...nema odje srece ja izbjegavam volan koliko god mogu to vi je i moj savjet momci
Ok. Shvatam ja sta zelis da kazes. Ali evo juce na tri trake poslije kolasina dva kamiona koja idu 30kmh drze kolonu od 30 vozila. I pocinje da pretice drugi kamion brzinom 38-40 kmh max i dok je pretekao si smo ostali opet iza oba kamiona. I naravno da poslije toga krece pilotiranje jer im ne pada na pamet da se sklone, a voze na razmak od 10 metara max
Razmak između dva teretna vozila je minimum 50 metara. Ja se ne sjećam da je neko ovdje za to platio kaznu, ali zato napolje... Sedam godina bio za upravljačem kamiona, a kao, uglavnom, najsporiji učesnik u saobraćaju svega sam se nagledao.
Sent from my Motorola 8400
Dobro? Kakve to ima veze sa onim što sam napisao? Ja pričam o našim ljudima koji kada odu vani voze po ograničenjima i poštuju saobraćajnu kulturu uređenijih zemalja od naše... Ne divljaju preko svih, jer znaju da tamo nema zaebavanja, i prijatelja, rođaka, kumova da priskoče...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
neka te momci, ne trazite krivicu kod drugog. Preticanje u/ispred tunela je zabranjeno i krajnje suludo. Gledao sam preticanja na punoj liniji, u nepreglednoj krivini, ali brate.. u tunelu.. sto je mnogo mnogo je..
p.s. i jos jedna stvar. kad pise 80 na onoj tabli, to nije ni preporucena brzina, ni minimalna dozvoljena.. nego maksimalna dozvoljena. Prema tome, nije dekica kriv sto vozi 40 ili 50. Vase je da sacekate priliku za preticanje na mjestima gdje je to dozvoljeno, a ne u tunelu..
Tu je spust, a iz suprotnog smjera pochinje treca traka, pretpostavljam da je kao i ja kad zamalo platih glavom, vec pretekao jedno vozilo, pa mislio da pretekne i drugo, al nije uspio prije tunela da zavrshi preticanje... Takodje zhemo biti nije vidio da ima josh jedno vozilo ispred kombija... Blaga je krivina je u desno, vjerovatno nije mogao na vrijeme vidjeti ni kamion...
Edit: Nije ovo klasichno preticanje u tunel, ovaj tunel je kratak, a vidi se na fotkama da je udes bio na samom ulazu... Momak jednostavno nije zavrshio na vrijeme preticanje... Kisha, spust, blaga krivina u desno, resho...
sent using tapatalk
Last edited by MeDo_JE; 21-09-16 at 08:22.
#fakenews
Nestrpljenje ga je kostalo zivota a nazalost je povukao jos jedan neduzan.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks