View Poll Results: Glasaću za

Voters
291. You may not vote on this poll
  • Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru

41 14.09%
  • Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele

37 12.71%
  • Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović

109 37.46%
  • Mi ili On - DF - da Crna Gora radi

8 2.75%
  • SDP - Država svima

19 6.53%
  • Socijaldemokrate Brajovića

6 2.06%
  • Pozitivnu Pajovića

2 0.69%
  • Bosnjacku stranku

0 0%
  • Neku Albansku partiju

5 1.72%
  • Srpsku listu Dobrila Dedeića

6 2.06%
  • HGI

2 0.69%
  • LP

2 0.69%
  • neku drugu

3 1.03%
  • djaolju jednu

51 17.53%
Page 39 of 217 FirstFirst ... 293536373839404142434989139 ... LastLast
Results 951 to 975 of 5414

Thread: Izbori 2016

Thanks Thanks Given 
    9,780
    Thanks Thanks Received 
    6,101
    Thanked in
    2,323 Posts

Vuku oni moj q... :mrgreen:

Ovoga jednog iz Nk je otac izbacio iz stana koji mu je kupio, kad je prešao u Demokrate...

P.S. Možda neko od članstva ima bus...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Spotovima koje su snimili u Srbiji, DF želi da osvoji vlast u Crnoj Gori

http://www.cdm.me/politika/spotovima...t-u-crnoj-gori
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2,054
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Znamo odakle su dosle pare DF-u. Zna li ko odakle Becicu lova ?

Oko 3000eur je da se samo oblijepi ovaj bus + par stotina dnevno da se iznajmi. Za mjesec kampanje samo za ovaj bus ce biti izdvojeno oko 8000-9000k eura. Spot je kostao oko 7k ...
    Kocka. Naime, pođeš u banku, digneš kredit za predizbornu kampanju, na osnovu procijenjenog broja mandata zna se kolika će biti dotacija iz budžeta, pa vrći naredne četiri godine. E, sad, koja banka (ako je ovako napravljeno, a znam da neki jesu) i pod kojim uslovima... Naravno, ima i donacija. Transparentnost... Oh...

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oko 3000eur je da se samo oblijepi ovaj bus + par stotina dnevno da se iznajmi. Za mjesec kampanje samo za ovaj bus ce biti izdvojeno oko 8000-9000k eura. Spot je kostao oko 7k ...
    Nije bas to toliko, a druga stvar, ima i dalje postenih ljudi kojima pare nisu u prvom planu.
    plus sad iz budžeta nakon potvrde lista, svka partija dobija dio novca, sada mali ali zavisno od rezultata kasnije veći. Vjerovatno su svjesno ušli u rizik, sve im zavisi od rezultata..
    mislim da svi ovi ljudi na slici zajedno nemaju 20e u džepu....
    Last edited by Agon; 20-09-16 at 12:42.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,025
    Thanked in
    4,026 Posts

Sami kraj je bio odgovor: Odustajanje od antidržavne retorike i djelovanja, pokazati da su spremni za žrtvovanje od svojih težnji da bi zadovoljili težnju da se dps ukloni sa vlasti, pokazati uloženi trud u pripremu realnih rješenja i izvora njihovih finasniranja, guranje u prvi plan ljudi koji treba da iznesu rad, a ne retoričare. Kad svi to postignu, onda mogu da naprave neku širu koaliciju koja može nešto da donese.

Usput, vezano za ultra Srbe koji su se oladili, na prethodnim izborima su Dedeić i ne znam još ko ukupno 8 hiljada glasova osvojili. Uz to, ni Narodna stranka nije ušla u parlament. Ima i ultraša, ali su se i oni razasuli na više partija.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Čak je mnogo patetičnija, a nemaju ni jednog jedinog istaknutog člana/stručnjaka na kojeg bi mogli da pokažu prstom i slažu da ih imaju gomilu takvih. Nebitno.
    ---------------------------
    već da se u prvi plan izbace ljudi koje, u najmanju ruku, uopšte ne poznajem. Da nikad čuo za njih nisam.
    I ukratko objasnjena sva prica crnogorskih biraca.
    Nadam se da marsovci brzo da se pojave

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Mislim da partije nakon izbora dobijaju oko 400-500k za neki rezultat od 8-9-10%(i to godišnje ako se ne varam), što mu dođe blizu 2 miliona za 4 godine
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    307
    Thanks Thanks Received 
    272
    Thanked in
    163 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Prvo bih konstatovala da je dosta "ultra" Srba promijenilo svoje tvrde ili pretvrde srpske stavove, pa onda da ih nema baš previše (uopšte "ultra" Srba) , tj ne možemo pričati o nekim visokim procentima čak u ukupnom broju stanovništva, a da ne pričamo o procentu u glasačkom tijelu, pa me zanima ako želiš i možeš da mi odgovoriš, za koje su se svoje srpske interese borili ti ljudi ? Dozvolićeš da odmah i odgovaram na svoje pitanje, a ti mi ukoliko možeš i želiš repliciraj i demantuj me, naravno: Pošto imaju sva prava ovoga svijeta koja imam i ja kao Crnogorka, znači, mogu slobodno da ispovijedaju svoju vjeru, slobodno da govore svojim jezikom i da to naravno javno kažu, da se školuju po istim pravilima kao i svi gradjani Crne Gore,, imaju sva prava koja imam i ja (osim što su oni malo "praviji" pa kad im se bilo što dogodi, kao recimo, nemaju posao, doktori ih ne tretiraju kako valja, dijete se ne upiše na fax ili na željeni smjer, bespravno grade pa im ruše, nemaju adekvatnu socijalnu i zdravstvenu zaštitu, neko ih izbije na ulici jer su se bahatili, jer su slulajnui učesnici u nekojmakljaži, jer su eto bili tu u najgore moguće vrijeme, itd, itd, oni kažu da im se sve to dogadja jer su Srbi a mene ko šiša iako dijelimo potpuno iste životne probleme, ja se nemam čime odbranit )...onda samo mogu da zaključim da nijesu uspjeli da se izbore za to da se naša država zove Srbija, da se njome upravlja iz njihove matice, i da eventualno imaju veća prava no mi ostali...ne znam....neka apstiniraju, časti mi, dosta su i bukali!
    Ako nijesam u pravu reci slobodno, jer sticajem okolnosti imam Srba u okruženju, družim se sa njima, normalni ljudi naravno gradjani, doduše često vjeruju da nemaju prava iako sve svoje probleme životne lakše rješavaju nego ja, recimo, ne zato što su Srbi da se razumijemo, nego su gradjani ove države jednako kao ja, imaju svoje kanale, veze (svuda imaju po nekoga svoga Srbina i to na vrhu ustanova, banaka, bolnica, ministarstava, što se opet kosi sa onim gore da samo DPS-ovci rade) a i zasluge naravno imaju kao svi normalni gradjani, pa se kao odlični učenici lakše upisuju, zapošljavaju kao sposobni mladi ljudi (istini za volju imaju velike plate a osiguranje na minimalac, ali to nije zato što su Srbi) liječe se lakše....opet kažem ne zato što jesu ili nijesu Srbi...samo konstatujem da Srbi imaju potpuno ista prava u CG kao Crnogorci ali su oni htjeli neka druga prava, je li? Ako griješim, izvoli?
    Glavni i osnovni interes ultra-Srba je bio i ostao (kao i kod DF-a) da im vlast bude u Beogradu, i da sve ono sto se iz BG-a servira bude odmah prihvaceno i kod nas. Jer Srbija je majka jelte
    Ultra Srbi negiraju Crnogorce kao naciju (crnogorski jezik itd.), Crnogorci su za njih zapravo Srbi koji su otisli tamo nekim gresnim prozapadnim putem. Oni su se odvojili od Srpske matice.
    Njima niti jedna partija iz CG ne odgovara. Stovise, ne odgovaraju im ni one iz Srbije. Sem Seseljove naravno. I naravno sa Rusijom bi u 3. svetski rat. I da vrnu Kosovo.
    A u pravima? Slazemo se,imaju sva prava kao i svi ostali.
    Ipak ja bih volio da i oni glasaju na izbore .
    Ostalo sve sto si rekla slazemo se. Ostali meksi ''Srbi'' imaju tendenciju da postanu Crnogorci zapravo.
    Eto i mene tu mos svrstat jer sam 2006. glasao za zajednicu ali ne zbog srpskih interesa. To pojasniti nije za ovu temu.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Skupi se ekipa, dignu se krediti, uložimo po par hiljada, i na priču Belog Preletačevića uđemo u parlament, dobijemo poslaničke 1000+E, plus godišnje 500k se raspodijeli na ravne časti.

Najunosniji biznis, obraza mi. Manje ćeš rizikovat nego da otvoriš fabriku čokolade
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Da, da... a to je novac koji pada s neba ili stampa centralna banka CG na svom papiru I svojim masinama I sa svojom bojicom.. Ma more I'm ....do koljena. Unaprijed se zaduzili na racun drzave I naroda? Koja je to arogancija I bahatost... tststs..
    I sad ce da izmanipulisu siromasni sloj drustva sa obecanjima, budalastinama I ko zna cime, I opet taj novac tih istih gradjana CG da iskoriste za samoreklamiranje da bi se opet dokopali fotelja I drali I dalje budzet CG. Laze I maze.

p.s. Jeftinije bi bilo za budzet da I'm kupimo ikebane za dekoraciju Skupstine.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 20-09-16 at 13:49.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

A I ovi iz DPS ih maltretiraju umjesto da pomire tu mrcenu "opoziciju" I podijele I'm zagarantovana mjesta u Skupstini kao ovim manjinama. Greota je. Ionako I'm ovi nece nista. Taman da I'm daju kao obicno u % I nek citaju po citav dan pismeni zadatak, tj. da natucaju po stranici I satnici, I da I'm otvore vrata za push-strajk pauzu po nekoliko mjeseci - placeno.
    Ovo je vise jadno gledati koliko glumataju a crkose da I'm se udijeli nesto.
    K'o chobani samo broje stado, a svaki cobanin gleda jel mu koja ovca pobjegla u drugi tabor. Greota.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,054
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Mogu li da rezimiram:
    1. Mirna smjena vlasti nije moguća jer su izbori farsa. Čak i ako bi DPS na izborima bio u manjini našao bi se način da se izburgija pobjeda (para vrti đe burgija neće).
    2. Oni koji su ostali da žive u CG i tu zasnovali porodice (npr. ja) su kreteni jer nemaju ,,izlaznu varijantu''.
    3. Ostaje jedino ,,ulica'', a to znači sasvim sigurnu krv, jer drugačije se ulicom ne smjenjuje.

Zato biram da ne učestvujem jer su mi sve tri varijante mrske. Ili sam apolitičan pa me boli tuki, evo prosto...

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Predlog za najbučnije drekavce na političkoj sceni: Javno se obavežite da, ako osvojite vlast, nećete mijenjat orijentaciju spoljne politike, uvedite moratorijum na bilo kakvu priču o promjeni državnog statusa, obavežite se da ćete raditi isključivo na ekonomskom razvoju države. Ako je stvarno nebitno ko je kakve nacionalnosti, i ako je cilj stvarno ekonomski napredak jer se od identitetskih pitanja ne živi, onda neće imat problema da tako nešto urade. Ako dps-u izbiju iz ruke bauka kojim plaše narod, onda se može nešto učinjet. Ovako, ostajemo podijeljeni kao i uvijek.
    Zašto misliš da je spoljna politika nešto što treba da bude zacementirano? Za državni status se slažem, i pored rijetkih maloumnika na političkoj sceni, to se ne dovodi u pitanje. Ali šta ako je moje shvatanje nezavisne države takođe i samostalni sistem odbrane? Mislim meni je drago što opozicija pokušava da se ne peca na pitanje o NATO-u, nego insistira na referendumu čim se podigne to pitanje. Ali mi nije jasno kako ti odluči u ime cijele Crne Gore da su spoljnopolitička pitanja riješena? Mislim vjerovatno jesu, na kraju nećemo odlučivat' ni ja ni ti ukoliko je to pitanje dovoljno bitno za šaku moćnih ljudi. Ali daleko od toga da ću se pomirit' sa odlukom da mi 80-ak idiota u parlamentu odlučuje ko mi je saveznik, i hoće li naši momci ić' u Siriju i slično, i na čijoj strani će se boriti. Ako moraju da idu, neka odluči nas 520 hiljada idiota, bar će izgledati poštenije.
    Quote Originally Posted by Maja View Post
    A I ovi iz DPS ih maltretiraju umjesto da pomire tu mrcenu "opoziciju" I podijele I'm zagarantovana mjesta u Skupstini kao ovim manjinama. Greota je. Ionako I'm ovi nece nista. Taman da I'm daju kao obicno u % I nek citaju po citav dan pismeni zadatak, tj. da natucaju po stranici I satnici, I da I'm otvore vrata za push-strajk pauzu po nekoliko mjeseci - placeno.
    Ovo je vise jadno gledati koliko glumataju a crkose da I'm se udijeli nesto.
    K'o chobani samo broje stado, a svaki cobanin gleda jel mu koja ovca pobjegla u drugi tabor. Greota.
    Hvala Lepo
    Nemoj zamjerit', ali sam svakim danom sve više i više siguran da ti nikad nisi provela ni 5 minuta gledajući skupštinu, pa zato i ne razumiješ zašto je situacija takva kakva je.
    Last edited by LostInHollywood; 20-09-16 at 14:21.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sto bih Vam ja zamjerila sto Vi nemate pojma I sami sebe dovodite u zabludu da bi bili sigurni u projekcije sopstvene gluposti.
    Samo Vi...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Sto bih Vam ja zamjerila sto Vi nemate pojma I sami sebe dovodite u zabludu da bi bili sigurni u projekcije sopstvene gluposti.
    Samo Vi...

Hvala Lepo
    Nema potrebe ni za persiranjem, ni za vrijeđanjem, iako se ja ne dam lako uvrijedit'. Samo ti neumorno nastavi sa konstruktivnom "svi su oni isti" kritikom, ne dodajući već mjesecima ni jedno jedino korisno mišljenje koje pomaže raspravu, za razliku od npr. NHM-a, čije mišljenje i zavređuje čitanje, pa i ako čovjek apstinira.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Oprostite nisam obracala paznju na Vase pisanje I komentare, a vidim da ste stigli do 169. Moguce da sam od tih 169 vjerovatno 5 procitala ali na osnovu toliko ne bih donosila zakljucak, ali Vi pratite sto pisem mjesecima... Olala...
    Mi smo ove teme od frame ili fragmenta analizirali, a to ste trebali pohadjati.. Ovo je sad samo rezime, a na to su Vam skrenuli paznju mnogi ucesnici foruma. Sto to Vama nije jasno - nije nas problem. A da idemo svi u prvi razred, jer ste Vi stigli do njega... E zaista..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,642
    Thanked in
    2,742 Posts

@lostinhollywood ulaziš u vrzino kolo...

Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 7 x2
    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Oprostite nisam obracala paznju na Vase pisanje I komentare, a vidim da ste stigli do 169. Moguce da sam od tih 169 vjerovatno 5 procitala ali na osnovu toliko ne bih donosila zakljucak, ali Vi pratite sto pisem mjesecima... Olala...
    Mi smo ove teme od frame ili fragmenta analizirali, a to ste trebali pohadjati.. Ovo je sad samo rezime, a na to su Vam skrenuli paznju mnogi ucesnici foruma. Sto to Vama nije jasno - nije nas problem. A da idemo svi u prvi razred, jer ste Vi stigli do njega... E zaista..

Hvala Lepo
    Da bih za 4 godine stigao samo do 169, potrebno je bilo da se suzdržim od postovanja na temama đe nemam šta da dodam. Da bi se za 6 godina i u skoro 12 hiljada postova govorila jedna te ista stvar, bez pokušaja napredovanja dijaloga, potreban je težak slučaj Daning-Kruger efekta. No ovo sad već prelazi u moj i tvoj lični sukob, opet bez napredovanja teme, pa ću ja eto priznati poraz uz izvinjenje, iako sam bio pod očigledno lošom impresijom da je bitniji sadržaj postova nego njihova količina.

Thanks Thanks Given 
    2,054
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

U Budvi interesantni, na prošlim izborima bilo je četiri liste, a sada će biti deset:

- Volimo Budvu - CDU - Dragan Purko Ivančević
    - Socijal Demokrate - Željko Radulović - Dosljedno
    - Budva mora (URA - SDP - LP)
    - Budva Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
    - Uzdignimo Budvu - Radomir Glendža
    - Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
    - Građanska Akcija - Vujičić Dr. Božidar - Da vam služimo. Ne da vas krademo.
    - SNP-Demos
    - Demokrate
    - DF

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Eto, sad I poraz? Stvarno pretjerano. Bilo bi neuctivo da kao Vi ulazim u licna pitanja I konstatacije u vezi sa Vama tj. Vasim pisanjem I "kulturnim" obracanjem, do tolike samouvjerenosti da sami sebe dovodite u sigurnost za nesto o cemu nemate blage veze - licno. Zaboravili ste pritom da je sve do Vase imaginacije I da nema blage veze sa temom na kojoj pisete.
    Da niste negde zagubili koji pasvord za neki nick, da ne pomazemo koji to moze bit'.
    Ali, sami ste mi se obratili I to sa greskom, pa...
    Dosta.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

jedna te ista prica i jedno te isto trolovanje od istih forumasa vec godinama kako dodju izbori.
    o zemljo Indijo sto radjas slonove...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pitanje za Kotorane... Ima li sanse LP tamo? SDP? Pozitivna? SD?
    DPS ima dvije grupe partijskih interesenata, pa I'm je to problemcic.. Mislim, da nemaju svoje interne zezancije ego vs ego ...sve bi pomeli, ali...
    Dakle, hocemo li slusati u Skupstini o vaterpolu kad je bilo koja tema u pitanju, ili ce nas osloboditi te torture?
    p.s. Kotorani nisu svjesni da svima nama uredjuju TV program Skupstine...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    12,612
    Thanks Thanks Received 
    2,367
    Thanked in
    1,209 Posts

ne znam odakle mu pare, mada vjerujem da ima neko u partiji ko je mogao nabaviti nekako taj autobus...nego mene nešto drugo zanima, a nijesam te prije pitala da ne ispadnem glupa u društvu , ali sad moram, ne mogu više ( niti kriti radoznalost niti se spasit od impresija koje će na društvo ostavit ovo moje pitanje )....mogu li znati zašto govoriš 7k umjesto 7 hiljada? Što tačno znači to "k"? Primjećujem i kod drugih ali kod tebe redovno? Ali neću objašnjenje, tako se označava hiljada...to sam i sama skontala, nego nijesam na osnovu čega se tako označava?
    Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Spotovima koje su snimili u Srbiji, DF želi da osvoji vlast u Crnoj Gori

http://www.cdm.me/politika/spotovima...t-u-crnoj-gori
    mene to uopšte ne čudi niti mi to daje neku dodatnu netrpeljivost prema dotičnima....oni stalno pokazuju kolika je njihova ljubav prema Crnoj Gori ali nijesu jedini, nažalost, mene više, vidiš boli što i oni koji vele da vole Crnu Goru više poštuju i cijene sve sa strane nego domaće! Što bi se reklo narodski, i g***o sa strane im ne smrdi no miriše!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ..nego mene nešto drugo zanima, a nijesam te prije pitala da ne ispadnem glupa u društvu , ali sad moram, ne mogu više ( niti kriti radoznalost niti se spasit od impresija koje će na društvo ostavit ovo moje pitanje )....mogu li znati zašto govoriš 7k umjesto 7 hiljada? Što tačno znači to "k"? Primjećujem i kod drugih ali kod tebe redovno? Ali neću objašnjenje, tako se označava hiljada...to sam i sama skontala, nego nijesam na osnovu čega se tako označava?
    K je kilo na grckom ili ti hiljada

7k - 7 hiljade
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

http://video.dailymail.co.uk/video/m...4442078710.mp4

kako to rade Rusi, evo kako se kradu izbori profesionalno.

Page 39 of 217 FirstFirst ... 293536373839404142434989139 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)