Spotovima koje su snimili u Srbiji, DF želi da osvoji vlast u Crnoj Gori
http://www.cdm.me/politika/spotovima...t-u-crnoj-gori
Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru
Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele
Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
SDP - Država svima
Socijaldemokrate Brajovića
Pozitivnu Pajovića
Bosnjacku stranku
Neku Albansku partiju
Srpsku listu Dobrila Dedeića
HGI
LP
neku drugu
djaolju jednu
Vuku oni moj q... :mrgreen:
Ovoga jednog iz Nk je otac izbacio iz stana koji mu je kupio, kad je prešao u Demokrate...
P.S. Možda neko od članstva ima bus...
#fakenews
Spotovima koje su snimili u Srbiji, DF želi da osvoji vlast u Crnoj Gori
http://www.cdm.me/politika/spotovima...t-u-crnoj-gori
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kocka. Naime, pođeš u banku, digneš kredit za predizbornu kampanju, na osnovu procijenjenog broja mandata zna se kolika će biti dotacija iz budžeta, pa vrći naredne četiri godine. E, sad, koja banka (ako je ovako napravljeno, a znam da neki jesu) i pod kojim uslovima... Naravno, ima i donacija. Transparentnost... Oh...
Sent from my Motorola 8400
Nije bas to toliko, a druga stvar, ima i dalje postenih ljudi kojima pare nisu u prvom planu.
plus sad iz budžeta nakon potvrde lista, svka partija dobija dio novca, sada mali ali zavisno od rezultata kasnije veći. Vjerovatno su svjesno ušli u rizik, sve im zavisi od rezultata..
mislim da svi ovi ljudi na slici zajedno nemaju 20e u džepu....
Last edited by Agon; 20-09-16 at 12:42.
Sami kraj je bio odgovor: Odustajanje od antidržavne retorike i djelovanja, pokazati da su spremni za žrtvovanje od svojih težnji da bi zadovoljili težnju da se dps ukloni sa vlasti, pokazati uloženi trud u pripremu realnih rješenja i izvora njihovih finasniranja, guranje u prvi plan ljudi koji treba da iznesu rad, a ne retoričare. Kad svi to postignu, onda mogu da naprave neku širu koaliciju koja može nešto da donese.
Usput, vezano za ultra Srbe koji su se oladili, na prethodnim izborima su Dedeić i ne znam još ko ukupno 8 hiljada glasova osvojili. Uz to, ni Narodna stranka nije ušla u parlament. Ima i ultraša, ali su se i oni razasuli na više partija.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Glavni i osnovni interes ultra-Srba je bio i ostao (kao i kod DF-a) da im vlast bude u Beogradu, i da sve ono sto se iz BG-a servira bude odmah prihvaceno i kod nas. Jer Srbija je majka jelte
Ultra Srbi negiraju Crnogorce kao naciju (crnogorski jezik itd.), Crnogorci su za njih zapravo Srbi koji su otisli tamo nekim gresnim prozapadnim putem. Oni su se odvojili od Srpske matice.
Njima niti jedna partija iz CG ne odgovara. Stovise, ne odgovaraju im ni one iz Srbije. Sem Seseljove naravno. I naravno sa Rusijom bi u 3. svetski rat. I da vrnu Kosovo.
A u pravima? Slazemo se,imaju sva prava kao i svi ostali.
Ipak ja bih volio da i oni glasaju na izbore .
Ostalo sve sto si rekla slazemo se. Ostali meksi ''Srbi'' imaju tendenciju da postanu Crnogorci zapravo.
Eto i mene tu mos svrstat jer sam 2006. glasao za zajednicu ali ne zbog srpskih interesa. To pojasniti nije za ovu temu.
Skupi se ekipa, dignu se krediti, uložimo po par hiljada, i na priču Belog Preletačevića uđemo u parlament, dobijemo poslaničke 1000+E, plus godišnje 500k se raspodijeli na ravne časti.
Najunosniji biznis, obraza mi. Manje ćeš rizikovat nego da otvoriš fabriku čokolade
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Da, da... a to je novac koji pada s neba ili stampa centralna banka CG na svom papiru I svojim masinama I sa svojom bojicom.. Ma more I'm ....do koljena. Unaprijed se zaduzili na racun drzave I naroda?Koja je to arogancija I bahatost... tststs..
I sad ce da izmanipulisu siromasni sloj drustva sa obecanjima, budalastinama I ko zna cime, I opet taj novac tih istih gradjana CG da iskoriste za samoreklamiranje da bi se opet dokopali fotelja I drali I dalje budzet CG. Laze I maze.
p.s. Jeftinije bi bilo za budzet da I'm kupimo ikebane za dekoraciju Skupstine.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 20-09-16 at 13:49.
A I ovi iz DPS ih maltretiraju umjesto da pomire tu mrcenu "opoziciju" I podijele I'm zagarantovana mjesta u Skupstini kao ovim manjinama. Greota je. Ionako I'm ovi nece nista. Taman da I'm daju kao obicno u % I nek citaju po citav dan pismeni zadatak, tj. da natucaju po stranici I satnici, I da I'm otvore vrata za push-strajk pauzu po nekoliko mjeseci - placeno.
Ovo je vise jadno gledati koliko glumataju a crkose da I'm se udijeli nesto.
K'o chobani samo broje stado, a svaki cobanin gleda jel mu koja ovca pobjegla u drugi tabor. Greota.
Hvala Lepo
Mogu li da rezimiram:
1. Mirna smjena vlasti nije moguća jer su izbori farsa. Čak i ako bi DPS na izborima bio u manjini našao bi se način da se izburgija pobjeda (para vrti đe burgija neće).
2. Oni koji su ostali da žive u CG i tu zasnovali porodice (npr. ja) su kreteni jer nemaju ,,izlaznu varijantu''.
3. Ostaje jedino ,,ulica'', a to znači sasvim sigurnu krv, jer drugačije se ulicom ne smjenjuje.
Zato biram da ne učestvujem jer su mi sve tri varijante mrske. Ili sam apolitičan pa me boli tuki, evo prosto...
Zašto misliš da je spoljna politika nešto što treba da bude zacementirano? Za državni status se slažem, i pored rijetkih maloumnika na političkoj sceni, to se ne dovodi u pitanje. Ali šta ako je moje shvatanje nezavisne države takođe i samostalni sistem odbrane? Mislim meni je drago što opozicija pokušava da se ne peca na pitanje o NATO-u, nego insistira na referendumu čim se podigne to pitanje. Ali mi nije jasno kako ti odluči u ime cijele Crne Gore da su spoljnopolitička pitanja riješena? Mislim vjerovatno jesu, na kraju nećemo odlučivat' ni ja ni ti ukoliko je to pitanje dovoljno bitno za šaku moćnih ljudi. Ali daleko od toga da ću se pomirit' sa odlukom da mi 80-ak idiota u parlamentu odlučuje ko mi je saveznik, i hoće li naši momci ić' u Siriju i slično, i na čijoj strani će se boriti. Ako moraju da idu, neka odluči nas 520 hiljada idiota, bar će izgledati poštenije.
Nemoj zamjerit', ali sam svakim danom sve više i više siguran da ti nikad nisi provela ni 5 minuta gledajući skupštinu, pa zato i ne razumiješ zašto je situacija takva kakva je.
Last edited by LostInHollywood; 20-09-16 at 14:21.
Sto bih Vam ja zamjerila sto Vi nemate pojma I sami sebe dovodite u zabludu da bi bili sigurni u projekcije sopstvene gluposti.
Samo Vi...
Hvala Lepo
Nema potrebe ni za persiranjem, ni za vrijeđanjem, iako se ja ne dam lako uvrijedit'. Samo ti neumorno nastavi sa konstruktivnom "svi su oni isti" kritikom, ne dodajući već mjesecima ni jedno jedino korisno mišljenje koje pomaže raspravu, za razliku od npr. NHM-a, čije mišljenje i zavređuje čitanje, pa i ako čovjek apstinira.
Oprostite nisam obracala paznju na Vase pisanje I komentare, a vidim da ste stigli do 169. Moguce da sam od tih 169 vjerovatno 5 procitala ali na osnovu toliko ne bih donosila zakljucak, ali Vi pratite sto pisem mjesecima... Olala...
Mi smo ove teme od frame ili fragmenta analizirali, a to ste trebali pohadjati.. Ovo je sad samo rezime, a na to su Vam skrenuli paznju mnogi ucesnici foruma. Sto to Vama nije jasno - nije nas problem. A da idemo svi u prvi razred, jer ste Vi stigli do njega... E zaista..
Hvala Lepo
@lostinhollywood ulaziš u vrzino kolo...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 7 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Da bih za 4 godine stigao samo do 169, potrebno je bilo da se suzdržim od postovanja na temama đe nemam šta da dodam. Da bi se za 6 godina i u skoro 12 hiljada postova govorila jedna te ista stvar, bez pokušaja napredovanja dijaloga, potreban je težak slučaj Daning-Kruger efekta. No ovo sad već prelazi u moj i tvoj lični sukob, opet bez napredovanja teme, pa ću ja eto priznati poraz uz izvinjenje, iako sam bio pod očigledno lošom impresijom da je bitniji sadržaj postova nego njihova količina.
U Budvi interesantni, na prošlim izborima bilo je četiri liste, a sada će biti deset:
- Volimo Budvu - CDU - Dragan Purko Ivančević
- Socijal Demokrate - Željko Radulović - Dosljedno
- Budva mora (URA - SDP - LP)
- Budva Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović
- Uzdignimo Budvu - Radomir Glendža
- Mi ili On - DF - da Crna Gora radi
- Građanska Akcija - Vujičić Dr. Božidar - Da vam služimo. Ne da vas krademo.
- SNP-Demos
- Demokrate
- DF
Eto, sad I poraz? Stvarno pretjerano.Bilo bi neuctivo da kao Vi ulazim u licna pitanja I konstatacije u vezi sa Vama tj. Vasim pisanjem I "kulturnim" obracanjem, do tolike samouvjerenosti da sami sebe dovodite u sigurnost za nesto o cemu nemate blage veze - licno. Zaboravili ste pritom da je sve do Vase imaginacije I da nema blage veze sa temom na kojoj pisete.
Da niste negde zagubili koji pasvord za neki nick, da ne pomazemo koji to moze bit'.
Ali, sami ste mi se obratili I to sa greskom, pa...
Dosta.
Hvala Lepo
jedna te ista prica i jedno te isto trolovanje od istih forumasa vec godinama kako dodju izbori.
o zemljo Indijo sto radjas slonove...
Pitanje za Kotorane... Ima li sanse LP tamo? SDP? Pozitivna? SD?
DPS ima dvije grupe partijskih interesenata, pa I'm je to problemcic.. Mislim, da nemaju svoje interne zezancije ego vs ego ...sve bi pomeli, ali...
Dakle, hocemo li slusati u Skupstini o vaterpolu kad je bilo koja tema u pitanju, ili ce nas osloboditi te torture?
p.s. Kotorani nisu svjesni da svima nama uredjuju TV program Skupstine...
Hvala Lepo
ne znam odakle mu pare, mada vjerujem da ima neko u partiji ko je mogao nabaviti nekako taj autobus...nego mene nešto drugo zanima, a nijesam te prije pitala da ne ispadnem glupa u društvu, ali sad moram, ne mogu više ( niti kriti radoznalost niti se spasit od impresija koje će na društvo ostavit ovo moje pitanje
)....mogu li znati zašto govoriš 7k umjesto 7 hiljada? Što tačno znači to "k"? Primjećujem i kod drugih ali kod tebe redovno? Ali neću objašnjenje, tako se označava hiljada...to sam i sama skontala, nego nijesam na osnovu čega se tako označava?
mene to uopšte ne čudi niti mi to daje neku dodatnu netrpeljivost prema dotičnima....oni stalno pokazuju kolika je njihova ljubav prema Crnoj Gori ali nijesu jedini, nažalost, mene više, vidiš boli što i oni koji vele da vole Crnu Goru više poštuju i cijene sve sa strane nego domaće! Što bi se reklo narodski, i g***o sa strane im ne smrdi no miriše!![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
http://video.dailymail.co.uk/video/m...4442078710.mp4
kako to rade Rusi, evo kako se kradu izbori profesionalno.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks