Page 196 of 621 FirstFirst ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... LastLast
Results 4,876 to 4,900 of 15517

Thread: Jeftine avio karte

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad se ide Montenegro Airlines-om, koliku torbu (kg) je dozvoljeno nositi, uz rucni prtljag?

Edit: evo vidjeh, 23 kg + 10kg za rucni prtljag
    Last edited by ekrem_drndar; 10-08-16 at 11:26.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by kb8 View Post
    Izvini, u CG imamo vise vidjeti nego u 95% zemalja? Oprosti sto pitam ali u koliko si zemalja bio? Imamo dosta toga ali ovo nidje veze s vezom nema nego eto...

Brazil samo cekati promo ponudu...mene je ispalo 600e 10 dana u Rio de Janeiru, iz PG!
    taman toliko ce me ispasti tajland 14 dana... da ne nabrajam sad za koliko se moze proci na nekim destinacijama samo treba strpljenja. Ovo 2000, 3000 i vise hiljada...ne znam...je li to biznis klasa?

Sta je to toliko skupo na Islandu? primjera radi nadjoh smjestaj dnevno 40-50e za dvije osobe...moze neki primjer posto ce i to brzo doci na red ali ako je bas toliko skupo cekacemo onda neka bolja vremena

e da...jos ovo je li sigurna linija do Budapest?
    OBISAO sam I ZIVIO u vise zemalja za svoje 22 godine nego sto neki izgugluju za svog zivota, ako vec guras nos gdje ti nije mjesto, prijatelju. A izvinjavam se sto volim drzavu u kojoj sam rodjen I u kojoj trenutno zivim, opet ne preuvelicavam ono gore sto sam rekao, mozda sam precerao sa procentom, ali realno za ovako malu zemlju ima BRDO stvari koje se mogu vidjeti. Pozdrav, svjetski putnice

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

da ne bi sad ulazili u rasprave dje je ko bio i ko je svjetski putnik i slicno, vrati se na moj post pa ga jos jednom procitaj i ako si i u jednom trenutku pomislio da ja koga vrijedjam onda sam napusti ovaj dio foruma... i ovo nema nikakve veze ko koliko voli zvoju zemlju nego se prica o realnosti al' ajde

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    18 Posts

da ne bi sad ulazili u rasprave dje je ko bio i ko je svjetski putnik i slicno, vrati se na moj post pa ga jos jednom procitaj i ako si i u jednom trenutku pomislio da ja koga vrijedjam onda sam napusti ovaj dio foruma... i ovo nema nikakve veze ko koliko voli zvoju zemlju nego se prica o realnosti al' ajde
    Pa ja mislim da pricam realno. Ne znam koja zemlja na svijetu ima u 200km vazdusne linije ovoliko prirodnih ljepota? U tih 200km temperatura varira 20ak stepeni, bezbroj plaza, planina, jezera, netaknute prirode, raznovrsna flora I fauna itd itd... Budi realan pa reci da ovo sto sam rekao nije tacno I navedi mi zemlju koja je povrsinski mala a ima vise prirodnih ljepota od nase zemlje?!

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

pazi...dje god sam otisao jedva sam cekao da se vratim...jbt ne znam zasto neko dovodi u pitanje neciju ljubav prema svojoj zemlji...neko je voli politicki, neko po prirodi neko po ovome neko po onome...niko nije rekao da nije lijepa...posto sam inace planinar mislim da sam po tom pitanju veoma kompetentan ali reci da imamo vise stvari vidjeti nego u 95% ostalih zemalja mi je malo nenormalna
    Dosao sam prije 20 dana sa Sardinije i presmijesno bi mi bilo krenuti pricu o ljepotama njihovim plaza i nasih...vratio sam se, otisao u BD jebenu, plivam pored kesa i papira ma daaaaj...odem na Kapetanovo jezero an 1500mnv i tone smeca pored puta, krenem za Risan opet tone smeca pored puta...Mislis da je dovoljno sto imamo ovakvu prirodu? E PA NIJE!!! navescu ti 1000 primjera da to sto si rekao ne stoji...i kakve veze ima vazdusna linija i bezbroj plaza...kakvih plaza? Spustajuci se niz Komove skupio sam 2kila smeca...samo da napomenem da je vrh na skoro 2500mnv...Obisao sam citavo primorje u Portugalu nidje jedan jebeni opusak nijesam naisao na plazama..kao sto rekoh, navescu ti 1000 primjera a ti malo razmisli sta si rekao i sta sam ja napisao a moze se jos neki 'svjetski putnik' ukljuciti cisto par recenica da napise...do tada ostaj pozitivan i manje nervoze, lijepa nam je drzava nego je narod stoka

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by flp15 View Post
    Pa ja mislim da pricam realno. Ne znam koja zemlja na svijetu ima u 200km vazdusne linije ovoliko prirodnih ljepota? U tih 200km temperatura varira 20ak stepeni, bezbroj plaza, planina, jezera, netaknute prirode, raznovrsna flora I fauna itd itd... Budi realan pa reci da ovo sto sam rekao nije tacno I navedi mi zemlju koja je povrsinski mala a ima vise prirodnih ljepota od nase zemlje?!
    Aufff druze. Evo te ko onaj "cetinje ima najveci broj kruznih tokova po glavi stanovnika"
    Kad ustvrdis 95% svjestskih drzava to se ne odnosi na povrsinu kroz znamenitost i/ili prirodne ljepote.
    I neka si se pohvalio da si do 22 zivio u vise drzava nego sto su drugi izguglali(a i to sumnjam jer svako malo ovdje neko trazi dje ce da putuje). Nego pozdravi prodavce kestena iz Skadra i samo da si zdravo

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    18 Posts

pazi...dje god sam otisao jedva sam cekao da se vratim...jbt ne znam zasto neko dovodi u pitanje neciju ljubav prema svojoj zemlji...neko je voli politicki, neko po prirodi neko po ovome neko po onome...niko nije rekao da nije lijepa...posto sam inace planinar mislim da sam po tom pitanju veoma kompetentan ali reci da imamo vise stvari vidjeti nego u 95% ostalih zemalja mi je malo nenormalna
    Dosao sam prije 20 dana sa Sardinije i presmijesno bi mi bilo krenuti pricu o ljepotama njihovim plaza i nasih...vratio sam se, otisao u BD jebenu, plivam pored kesa i papira ma daaaaj...odem na Kapetanovo jezero an 1500mnv i tone smeca pored puta, krenem za Risan opet tone smeca pored puta...Mislis da je dovoljno sto imamo ovakvu prirodu? E PA NIJE!!! navescu ti 1000 primjera da to sto si rekao ne stoji...i kakve veze ima vazdusna linija i bezbroj plaza...kakvih plaza? Spustajuci se niz Komove skupio sam 2kila smeca...samo da napomenem da je vrh na skoro 2500mnv...Obisao sam citavo primorje u Portugalu nidje jedan jebeni opusak nijesam naisao na plazama..kao sto rekoh, navescu ti 1000 primjera a ti malo razmisli sta si rekao i sta sam ja napisao a moze se jos neki 'svjetski putnik' ukljuciti cisto par recenica da napise...do tada ostaj pozitivan i manje nervoze, lijepa nam je drzava nego je narod stoka
    Sam si na kraju rekao sta je najbitnije "Lijepa nam je drzava nego je narod stoka". Ja pricam o drzavi I njenim ljepotama a ne o narodu, vlasti itd itd. A mislim da prljastivna I losa organizacija zemlje I sl opet slucaj ekonomske stabilnost I politickih uvjerenja, ali o tome ne pricamo. Istina je sto si rekao sve ovo za smece, za paradajz turiste po primorju.... Ja to gledam iz perspective "Kakva je sama priroda bez ljudskog nemara?!", ja tako ocjenjujem ljepote. Slozicemo se, pretpostavljam, da je I Venecija grdilo od grada?! Prljava, smrdi, svakakve gamadi ima po ulicama, uvijek prepuno ljudi I na taj nacin ti sav merak koji imas za tu destinaciju padne u vodu zbog ovih stvari, a Venecija kao Venecija - kao grad - prelijepa! Isto takav je slucaj I sa Brazilom I drugim destinacijama. A prethodno sam se ispravio da sam pretjerao sa tih "famoznih 95%", ne bi se ponovo gadjao sa procentima ali I dalje stojim pri tom da imamo prelijepu prirodu I da je zemlja uredjena kako treba to bi nam bilo najvece bogatstvo. Nadam se da sam fino objasnio na sta sam mislio

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Aufff druze. Evo te ko onaj "cetinje ima najveci broj kruznih tokova po glavi stanovnika"
    Kad ustvrdis 95% svjestskih drzava to se ne odnosi na povrsinu kroz znamenitost i/ili prirodne ljepote.
    I neka si se pohvalio da si do 22 zivio u vise drzava nego sto su drugi izguglali(a i to sumnjam jer svako malo ovdje neko trazi dje ce da putuje). Nego pozdravi prodavce kestena iz Skadra i samo da si zdravo
    Gledamo stvari iz druge perspective, pretpostavljam. I imamo drugacije kriterijume I naravno ukuse.
    Pohvalio sam se jer se imam cim pohvaliti, a I trebam naznaciti da ne bude da solim pamet drugima I pricam o putovanjima a gdje sam bio - popeo se do Njegosa I spustio se nazad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Black,
    kontaktiraj iTravel iz Beograda mada mozes bilo koju agenciju...mozda Ayli iz Pg...
    Znam da se mogu obratiti agencijama, ali je to zadnja opcija. Zelim sam da nadjem smjestaj, listam, vidim sto mi odgovara i sl...Ono sto meni treba je sajt ala booking.com gdje ima kuba u ponudi, a da je pouzdan, i to provjereno

Quote Originally Posted by acs View Post
    kako nema hotela na booking? black koliko su te ispale karte?

756 preko swiss-a, iz zagreba. Ima opcija za 730 i kusur, ali je preko agencije posrednicke i nijesam htio da rizikujem preko 2200 eura zbog 60...

Nema, nerealno....

Quote Originally Posted by zeks View Post

gledao sam ali mi ne djeluje pouzdano sajt...treba mi preporuka provjerena ili dobar research koji ja ocigledno ne mogu naci a trazim..sve pomijesane info.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

ja sam je nalazio za 500
    nedje sam ranije pominjao pa evo opet cu... koleginica sa posla je isla u Amstedram 4 dana i nasla cijenu tipa 450e na bookingu i poslala upit ovoj agenciji...isti hotel 150e manje je uzela...ne znam kako ali tako je
    Sve mi je jasno da zelis sve sam i ja u 100% slucajeva sve sam zavrsavam ali posto Kube nema na tim glavnim sajtovima moj savjet bi ipak bio da ovaj put ides preko agencije a posto i sam sumnjas u te sajtove naj je onda da platis agenciji i ne brigas oces li biti ispaljen

flp15...samo druze nastavi da putujes a lako cemo za to koliko je CG lijepa i uredjena zemlja

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Black, ipak bih ti preporucio agenciju. Ipak je to svijet malkice van dometa. Sve ti djeluje nepouzdano posto im je i net konekcija u rangu 90tih kod nas. Malo je telefona, net je uzasan, placao sam ga 8eur sat za 128k. Stvari na koje si navikao jednostavno zaboravi. Ne ocekuj 50te kao sa razglednica, ali je nedje sredina 90tih. Kinezi i kanadjani su dosta uradili tamo, ali su po pitanju ovoga sto ti trazis jos uvijek dosta zatvoreni. Npr nema pecata u pasosu, izdaje se karton za ulazak i izlazak tako da ga dobro pazi.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Black ako neces agencije probaj trivago.com

Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

Budapest-Georgia 47e aaoo...oce li otvarati ovu liniju vise za Budapest

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zbilja, ima li kakvih informacija za ovu liniju do Budimpešte?

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,794
    Thanked in
    1,601 Posts

to ako bude, mi smo zavrsili. baza wizza- bukvalno svudje.

krstarenje mediteranom mladni bracni par je ispalo 4000e. ( kasno uzeli aranzman, kasno uzeli karte avio do djenove itd ali to je ustede moglo bit 300-400) govorim ovo jer bukvalno jer ima taksi milion ( za koje ti ni u agenciji ne govore) i bas nekih drugi stvari koje te rasasave. je li bilo savrseno-kazu da jeste.
    f6

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

mozda ih je bilo sramota reci da nije bilo savrseno a potrosili 4k :P

Sa Budimpestom bi pokrili sve, London, Brisel, Milano, Berlin ...nema bolje od toga

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,794
    Thanked in
    1,601 Posts

mozda ih je bilo sramota reci da nije bilo savrseno a potrosili 4k :P

Sa Budimpestom bi pokrili sve, London, Brisel, Milano, Berlin ...nema bolje od toga
    budimpesta je baza bukvalno ali bukvalno za cijelu evropu
    f6

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

samo neka otvaraju pa i za Bari ako oce

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pitanje za Vueling - posljednji put sam isao njima 2010., jesu mijenjali sto se tice prtljaga? Vidim da moze do 10kg, pustaju li i dalje zensku torbu malo vecu pored toga?

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    136 Posts

Isao sam sa njima iz Dubrovnika za Barselonu sad u maju . Nisu nas ni pogledali. Kao ni u povratku. A ja i zena smo imali jos po jednu torbicu dodatka.
    Always,forever and beyond ...

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    178
    Thanked in
    104 Posts

I ja imam slično iskustvo iz prošle godine. Baš nisu ni pogledali torbe. Ali ne treba pretjerivati.

Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
    "K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
    a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,794
    Thanked in
    1,601 Posts

Ne misli on na velicinu kofera nego moZe li uz kofer rucni i zenska torba...
    f6

Thanks Thanks Given 
    13
    Thanks Thanks Received 
    206
    Thanked in
    136 Posts

Znam sto pita. Po njihovim pravilima moze samo jedan rucni prtljag. Ali kao sto rekoh,nisu nam pravili problem ni u odlasku ni u dolasku sa jos po jednom malom torbicom.
    Always,forever and beyond ...

Thanks Thanks Given 
    1,105
    Thanks Thanks Received 
    663
    Thanked in
    376 Posts

Ni nama... A svi smo (nas petoro) imali po dva komada prtljaga - samo ne pretjerivati (ranac + zenska torba ili muška torbica)

TT

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je to sto mi je trebalo, hvala momci Po nekom mom iskustvu, easyjet je najrigorozniji sto se tice dodatnih torbica.

Page 196 of 621 FirstFirst ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)