Kad vidim da ovi sto daju po sto hiljada i vise za auto , najduza relacija delta top hil . A mrdnuli nidje nisu . Valjda tamo gdje odu niko ne pada na njihovo navodno bogastvo i na dzipove
Sent from my SM-T311 using Cafe Del Montenegro mobile app
Nisam znao al opet je na nekim destinacijama veca koncentracija stvari koje mene zanimaju. Sto se toga tice mogao sam na biciklo sjesti I vrrrrr po CG, a imamo vise za vidjeti nego 95% zemalja na svijetu, ali ovo sam vec sve obisao. Glupo mi da zbog jedne stvari dodjem u zemlju koji prvi put posjecujem.... A po preporukama od ljudi koji su bili I slikama Island je perfektna destinacija za mene! Jedino mi je vrijeme problem :/
Kad vidim da ovi sto daju po sto hiljada i vise za auto , najduza relacija delta top hil . A mrdnuli nidje nisu . Valjda tamo gdje odu niko ne pada na njihovo navodno bogastvo i na dzipove
Dje radite vi serdari?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neznam na koga se odnosi . Licno ja u drzavnoj sluzbi , srednja skola . 30god staza , mnogo bolesti i 300evra plata . Kad samna bolovanju 190evra .
Osjeca se ljubomora u ovom komentaru?! Prilicno sam siguran da Marovici, kotorski klanovi i slicni lopovi i prevaranti nemaju account na CDM Forumu, a naisao si na ljude koji kolika god primanja da imaju ostavljaju sa strane sve sto ostane, za ono sto je, po meni, SMISAO ZIVOTA - PUTOVANJA.
Hahahah, a G ovoga moralistu...
Jeste, izgoreh sto ti putujes, mozes li da ne ides nidje ljetos da bih mogao zaspati? :P
Brodomaketar, odavno pratim ovaj forum, ali se nisu do sad ove hiljade i desetine hiljada pominjale pa rekoh da cestitam ta unaprjedjenja ljudima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto bi sa onim jeftinim kartama za Milano?
Iskljucenje mozga samo osta.
Uze moj drug za novembar za cetvoroclanu porodicu, povratne, sve za 160eur.
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Tura za brazil... Rio i SP po 5 dana, 5 dana u dzunglu... tesko ispod 3k za 15 dana u juznu ameriku, nije to do brisela.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Izvini, u CG imamo vise vidjeti nego u 95% zemalja? Oprosti sto pitam ali u koliko si zemalja bio? Imamo dosta toga ali ovo nidje veze s vezom nema nego eto...
Brazil samo cekati promo ponudu...mene je ispalo 600e 10 dana u Rio de Janeiru, iz PG!
taman toliko ce me ispasti tajland 14 dana... da ne nabrajam sad za koliko se moze proci na nekim destinacijama samo treba strpljenja. Ovo 2000, 3000 i vise hiljada...ne znam...je li to biznis klasa?
Sta je to toliko skupo na Islandu? primjera radi nadjoh smjestaj dnevno 40-50e za dvije osobe...moze neki primjer posto ce i to brzo doci na red ali ako je bas toliko skupo cekacemo onda neka bolja vremena
e da...jos ovoje li sigurna linija do Budapest?
Last edited by kb8; 10-08-16 at 07:54.
@kb8 Kad cujes ovakvu izjavu, racunaj da je bio u zemljama u okruzenju. CG jeste lijepa drzava, ali ovu izjavu cujem samo od nekoga ko je bio na izlet do DU i sa Grandom autobusom do Francuske.
Ovo sto si napisao za Brazil je to sto pokusavam da kazem Mojsiju. Znam da nije bilo preskupo, a za tosak tamo to je vec stvar dubine dzepa putnika
Npr. krevet u hostelu ti je 40eur po osobi, tesko da ce da se nadje ispod toga. Eventualno 70-80eur za noc za 2 u nekom airbnb (pricamo o sezoni a ne kad pada kisa ili snijeg). Na Islandu imas 2 opcije ili da se iznajmi auto 60-70eur po danu (isto ti je uzeo ga 1 dan ili 5 dana), ili uzimas bus ture koje su preskupe i ides sa gomilom turista.
Rucak za 2 u nekom jeftinijem restoranu ti je oko 60-70eur, pivo je 7-10eur, kafa 4-6eur, u supermarketu isto ako ce da se sprema cijene su 4-5 puta skuplje nego kod nas za vecinu stvari. Ulaz u svaki muzej park prirode ili znamenitost se placa 15-30eur. Za odredjene setnje i to ne moze se poci u svojoj reziji nego samo sa vodicem sto ti je opet 40-60eur po osobi itd.
Tako ne racunajuci letove 5 dana island
Smjestaj 350
Rental car 350
Hrana 350
1000eur bez ijedne ture ili placene ulaznice, bez nasutog litra goriva ili islaska do lokalnog pubaMislim da dvoje sa kartama i svim nemaju sta da traze ispod 2000eur za 5 dana, i to skromno da to provedu. A dje da odem na island da ne popenjem glecer ili da ne odem na farmu haskija da se provozam sankama
![]()
Ja ga cuvam kad udjem u 30te, jos je rano za ovako perverziranje![]()
Last edited by Gandalf_White; 10-08-16 at 08:29.
One Ring to Rule them all...
a brate mili...pa ljepse otici 20 dana na Tajland, Bali, Vijetnam, Kambodza i slicne destinacije
Mi planiramo jedno 10-12 dana rentacar na ring road, plava laguna, gleceri... 3k max. Nije malo para ali makar znas da si kvalitetno obisao destinaciju.
600e brazil? Ja ne mogu jeftino kartu da nadjem, a ne mogu sa zenom u favele da spavam. Vidim da hoteli nisu skupi, oko60-70 sa pogledom na more na kopakaanu. Kkad si u brazil oces da ga galis
Ne sporim ja to da nije value for money - island je islandAli ja imam neki svoj stil.
Recimo za to 3000eur, posao bih 3 nedjelje u Etiopiju i 2 nedjelje u Jordan i ostalo bi mi da provedem 2 nedjelje u GruzijiI to bih se perverzirao
35dana > 10 dana![]()
3 destinacije > 1 destinacija
Tako ja razmisljam![]()
Last edited by Gandalf_White; 10-08-16 at 09:03.
370e avio karta i smjestaj u jednosobnom stanu 410 za dvije osobe, dosta dobrom na sred kopakabane...100m od plaze, centralni dio
karte su bile promotivne preko AlItalie...
3k? Taman sto Gando kaze, bolje obici 2-3 kvalitetne destinacije nego jednu![]()
Alitalia, odakle let? Rim?
Nisam nikada putovao sa Alitalijom, ali od mnogih kolega i stranaca znam da niko nema zelju da se vozi sa njima![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ma to je samo prevoznik... isto ce te dovesti da tacke a do tacke B... ista *****
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Pg-Rim-Rio-370e odlicni su bili
Javi ako naletis opet na tu cijenu, odma bi uzeo, inace iz pg nema nista ispod 800-900...
A cesto kad naidjem na neke extra povoljne cijene izbacim odje pa prati malo![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks