Nema na cemu.
poyyyy
TAKUMI
E prao sam auto na hiljadu mjesta i svugdje nagrde ili nesto preskoce,ali sto ga opere u Nk na bulevar momak Mica Bojanic to je kao da je auto iz fabrike izaslo.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Raznosi kako radi. Ali vidio sam kod njega nema da primi 20 auta odjednom pa da ih na brzinu opere i smlati kako tako. Nego jedno po jedno sve.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
đe da naručim sprej ili farbu u boji od auta po onom kodu? radi li to ko provjereno od ovih boja i lakova da ne lutam do svakog sad?
Kod Kića u Zagrič pođi i nećeš pogriješit. Tačno pored pumpe Petrol u Zgradu onu ne mož promašit.
tnx...fyi ima i na NK semafore prva kuća boje i lakovi LUNAS se zove, brkaju sve što poželiš...9e u spreju količina za jedan branik recimo...
Ima i preko puta mašinske škole (tačno preko puta teniskog terena) ne znam kako se zove radnja al isto odlično prave, sprej im je oko 7eura.
Dje kupiti metlice brisaca za octaviu a5 da su kvalitetnije ?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Bosch u Castellanu. Prije toga ocistis staklo vodobrusnim 3000, pa onda polirkom i na kraju magicnom.
TAKUMI
Kaži mu cijenu tog Bosch-a u Castelanu, i sigurno ce poc u Gintas.
poslato s Jadrana
A samo mu jos treba
Vodobrusni kom 1
Polirka kom 1
Magicna moze iz kuhinje
Sto to pricas Fabija? Sto je 5 eura? Za MB oko 50€, za Puga ~40€! Imam račune u svesku.
poslato s Jadrana
Preporucite mi neke sijalice dobre H4, da ne stavljam sad ksenone pa da moram zahtijev mijenjati da mi promijeni zvoncica ime u biznismen niksic.
Znam da su bile u castelanu philips diamond lights ili tako nesto
Edit:
Philips xtreme vision 130 se zovu. Zna li neko koliko kostaju
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Last edited by AmFi; 10-08-16 at 23:10.
daj broj ivanovica za ravnanje diskova il nekog ko jos to radi
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks