Razumije li se ko u struju? Smijem li umjesto akumulatora 12V 8Ah stavit 12V 7,5 Ah?
Sta je muka pasos i licna i vozacka strana i auto strane table.bar i ja tako radim kad idem svojim...
Razumije li se ko u struju? Smijem li umjesto akumulatora 12V 8Ah stavit 12V 7,5 Ah?
Moze, stavi
Ja ne bih to stavljao, uvijek ako mozes stavljas vecu amperazu, manju ne bih stavio nikad, mada nije neka razlika u tvom slucaju....
Dje ce se najprije naci posuda za vodu za Polo 1999, kolezi mi treba... Hvala...
Edit: na otpadima nemaju, ima na eBay od 10 EUR pa na dalje ali sam nasao i kod Cekovica, za 10 EUR tako da eto, cisto informativno...
Last edited by Ben Dover; 03-08-16 at 10:35.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
A za astru 50-60e trazili, majku im!
But if you never try, you'll never know..
Pa uzmi tu u cekovica na otpad ce ti uzet toliko za neku glibavu.
Injekcija, Passat 1.9 TD(i) 110 KS. Ono malo crijevce sto ide od dizne do dizne, nabija pritisak i ispada posle 20-30 km voznje. Sto bi moglo da bude?
TAKUMI
Neko je prckao oko filtera nafte i mozda je previo preliv ka tanku.probaj produvaj povratno ...
Ona plasticna racva na filteru ima isto ulogu za vracanje nafte nazad i sl.
Kad ti bude auto na termin zovi....
Ma ne znam hocu li ga uopste primit jer nemam vremena za kemijanje ali ako bude beda zovem.
TAKUMI
kako se kaze na engleski stopa motora bih da vidim ebay ima li sto posto odje nemaju sve cetiri a kad mijenjam sve bi ih mijenjao
engine mount
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Koga biste preporučili za lakiranje, (ogrebotina u vidu linije sa strane), ispravljanje udubljenje pored štop svijetla na blatobranu dimenzija 15cm sa 7 cm, u obliku trougla, i poliranje farova ?
![]()
Imaš inb.
Preporucite mi nekog da povedem auto da mi usisa, dosao sam s mora, puno je pijeska i cuda...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znam to nego mi nidje ne ociste stakla, nidje ne usisaju pored siceva prostor, a istresti patosnice umijem i sam i preci krpom instrument tablu
E to se svuda radi. Makar kod mene u onu mojuto dje si i nalazio te sto prleru pola auta je drugo
znam jednu dobru nalazi se iza roki pistolata onim puteljkom. Tamo smo mi sa placa auta vozili
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Zahvaljujem dobri ljudi
Pozdrav ljudi
ima li ko da preporuci dobrog majstora po PG da radi "masiranje lima" ?(steta nastala od grada)
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks