Kad bi ovo mogli kod nas.
https://www.instagram.com/p/BH76-CpA53V/
Moguce jer ti je elektronski servo. Vrisnuo je meni bio uz buljaricu kao 700 kila da su mi bile u ruke
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Kad bi ovo mogli kod nas.
https://www.instagram.com/p/BH76-CpA53V/
Zimus mi je dijagnostikovan los alternator dok je samo proizvodio zvuke (slicno skripanju; zvuk koji sam snimio - http://picosong.com/t4Dm/ ) pri paljenju auta uz povremeno tesko paljenje. Dok je ovog mjeseca pocelo POVREMENO paljenje ABS i ESP lampica i gubljenje sistema istih. A sto se tice serva to mi se desilo samo jednom danas (sto ne znaci da nece ponovo pri mnogo gorim okolnostima) kad sam skrecao, bukvalno sam izgubio volan na 2-3 sekunde. Pogledam u dash i vidim da mi svitka (cini mi se prvo Volan zajedno sa Akumulatorom) sve naravno se zavrsilo u 2-3 sekunde.
U pitanju je audi a3 "8l" 2002 benzinac.
Citam nesto http://www.audi-sport.net/xf/threads...-light.152634/ ali ne bih rekao da razumijem sve u potpunosti. Radije bih posao kod nekog ko je strucan da pogleda ovo, prije nego sto pocne da zamjenjuje pola auta![]()
Last edited by Sharpz; 17-07-16 at 00:27.
Zar taj Audi ima elektricni servo?
TAKUMI
Mosh si mislit.....a tek skripanje bendiksa a ljudi mu dijagnistikovali alternator hmmm....
Oće li mi neko objasniti od stručnjaka.
Krećem za Petrovac (od vodovoda) krećem malo brze 80/90 posle podvoznjaka 110km - zbog čega mi se vozila iz lijeve trake sklanjaju u desnu traku?
Vozila iz Srbije/Njemacke..... Kako kad to nije nikakva brza traka kazu forumasi nego mozes u obije trake da ides 60km i napravis kolonu kao fabija do kolasina..
Zato sto su ti ljudi nekad vozili po autoputu pa znaju da je desna traka za sporije
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
A ja kad bi te vidio u retrovizor bi se iskljucio pola sata iz saobracaja, a ne iz trake da ti se sklonim.
Tako je.
TAKUMI
Daj log od skeniranja.....![]()
Treba ga skenirat u momentu kada su upaljene lampice.
Da li si radio nesto oko trapa?
TAKUMI
Zato sto su dobri ljudi, a i ne bi da ih naguzi neko... Samo reces putuj s andjelima i maknes se trkacima - ja barem... osim ko vozi na cik cak... tu volim da se "uparim" sa najsporijim i da nerviram ljude
Na autoputu jeste, na bulevaru nema podjele traka po brzini niti ih je kad bilo (barem kod nas)...
+1
saobracajna kultura, a i neko nepisano pravilo i navika sa autoputeva - osloboditi jednu traku, u ovom slucaju lijevu, po navici "brze trake" sa autoputa, kako ne bi dolazilo do zagusenja saobracaja.. Koja bi uopste svrha bulevara bila, kad bi dva kamiona jedan do drugog vozili 40km/h? Imaju pravo jel? jer nema brze trake..
Stvarno kreteni... Ako vam se ide istom brzinom kao što ide onaj iz trake pored, prebacite se ispred ili iza njega i guslajte
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ma to jeste stvar kako opste, tako i saobracajne kulture, ali vecina onih koji pizde na dva paralelna auta tamo su u 2% slucajeva situaciej dje dva auta idu ispod ogranicenja... no je muka sto im neko remeti Bogom dano pravo da ga tamo nagaze, jer put nije za sve no samo za njih... to je ona nervoza za volan, dje ne gledas nista, no samo da stisnes, preteknes, po potrebi obidjes nekog i sa desne strane, ali samo da prodjes...
Zbog takvih imas situacije poput jucerasnje u Becice da zbog nervoze i jurnjave i ne gledanja naguzis nekog ispred sebe ko je stao pjesacima pa to izadje na crno svima...
Prema Sozini nije ista situacija (kao ni na X lokacija na CT/BD) - tamo su po dvije trake, dje jedna jeste "brza" za preticanje...
Ono kroz Zeleniku je bulevar, kao npr sv Petra ili Dzordza Vasingtona... to je ko da reces da neko mora bilo kojim od bulevara kroz grad da ti se skrajnjuje jer si ti brzi?! Nema veze sto ceka da se prestroji lijevo ko ga jebe nek ode desno da ti prodjes...
Odje narod jedino i postuje nepisana pravila.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Prije godinu i po - dvije se isto meni desilo. Upalila se lampica od ABSa, volan se ukocio i papucica od kocnice.. Tada je problem bio alternator koji je sve radio ok do prije par dana. Prije par dana mi se isto desilo ali srecom tacno ispred elektricara koji mi je rekao ili da je akumulator los ili da je nesto alternator zaribao. Auto smo upalio na kablove i ostavio sam ga da radi 10-15-20 min i sad je sve ok bilo. Ja pretpostavljam da je do akumulatora jer mi je auto bio ugasen, a vrata su bila otvorena i sva svijetla u njega upaljena, cak je i muzika radila neko vrijeme dan prije. U pitanju je bila opel astra, a tati se ovo sve desilo isto na pezoa i problem je bio neki osigurac koji je dotrajao i valjda pregorio pa je radi sigurnosti `sve izbacilo i pogasilo u auto`.
But if you never try, you'll never know..
Veca protocnost nije isto sto i brza protocnost. Radi prve situacije se radi bulevar. Svaki kulturni vozac ce se pomjeriti desno ako mu blicnes/svirnes. No sto neko napisa, kod nas vise vaze nepisana no pisana pravila, stoga smo tu gdje jesmo sto se saobracaja tice.
Sent from my Motorola 8400
E jedva cekam auto put da vidim kako ce se ponasati nasi vozaci,vec ih vidim kako ce da brzom trakom polako voze pogotovo gospodje sa cigarom u ustima,telefonom u rukama i psom u krilu.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks