Ne prodajem, imam oko pola litre, daću ti 0,1l (jer se tako razblažuje....0,1l dimera i 1l vode u prskalicu) probaš pa vidiš da li ti odgovara...ako ti se svidja kupiš, a ako ne...onda tražiš kod hemka iz PG ili pahmonta sa CT.
Donijecu sledeci put kad budem dolazio u PG.
Fabia imas manja pakovanja Dimera kod Scekica na zabjelo i u Bolex. Oko 7e je boca, a imas 25e bidon od 10l
e cus nije covjek cuo za dimer-a sa cim si mislio da onaj opere megana patkicu sa taksija sjedista tapacire i motor? sa cetkicom? ili je platio detaljno 50eura? i proda ga kao nov. vidji kako je suv motor hahahh a onda za mjesec dana kad krene da izbija glib iz sjedista a tapacir samo radi sklap
f6
Ja sam mislio da je to oprano i da nema sto da se dira.
E koji si ti car :lolblue: :lolblue:
P.S. Fala dobri ljudi.
TAKUMI
Ne, nisam rekao da nastaje smrad, vec da pocnu da se razmnozavaju mikroorganizmi. Kada dostignu odredjeni broj, I pocne njihovo raspadanje onda se pojavljuje smrad, a to move biti od 2 do 4 mjeseca od kada zasnuju koloniju. Da, dovoljno je par minuta ventilacije da se isusi isparivac.
Koliko kosta zamjena zubčastog kaiša i pumpe za vodu za golf 5 dizel automatik..
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ima li sajtova ili placeva da se mogu pogledat auta u svajcarsku?
Jeli probao neko? Preporucujete li neko sredstvo? Sipa li se na pun rezervoar ili......
Fabia jel Maki u Donju Goricu?
Koji je od auto placeva najkorektniji?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Sa cijenama nije ni malo korektan....
Dosta ljudi hvali mondo....
Mada najbolje ti je da sam nađeš auto... Dacu ti broj čovjeka u njemačkoj koji će ti provjeriti auto i ako se odlučis njemu uplatis oko 250e... I platiš slepu 650e....
Kad ti dodje auto onda još speditera, mašinski, sisevica i onda ga registrujes
Tako ja završih na kraju. A pola godine sam gledao autodiler i placeve...
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Last edited by stefke; 12-05-16 at 16:36.
Dje ima da se kupi Valleo filter za klimu sa kucistem(golf 3/4)?
Sent from my iPhone 6s Plus 128gb using Tapatalk
Zeros u Nk
Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pasat 4 1.9tdi lampica od akumulatora gori. Cetkice ili Kais?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
^Kažeš da je dobar majstor za mehaniku?
Tvrdim.
TAKUMI
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks