LolČina
maf.
izduv ti je spulja, to je tuzanski naziv , fabia uveo, malisor jedan ............
nego elem passatlija bjelopoljac, odjedaman ne vuce turbo na 2k no na 3k , i ponekad upali lampice abs i proklizavanje dok ne ugasis pa upalis posle sve normalno, ovo drugo nevezano za turbo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
LolČina
maf.
TAKUMI
sto da mu radim ? ili da mu tepam po malisorski?
Ma posto ti znas malisorski tepaj ga kod Makija da ti ga skenira i da ti ga zamijeni. Maki ti je inace polu-malisor.
TAKUMI
nemo bez mene , no da ja to bacim u smece a?il da ga nazovem mljaf senzorqini i a vozim tako ? ;p
**** mi bizija u pićku ako te kuzim. Uglavnom, podji zamijeni. Oko 100 je.
TAKUMI
eo sad cu,
sarafciger
bremse cleaner 4 eur i ono 10 min posla sve ukupno
auto radi ka sat
Sarafciger torx sa rupom tako da...
TAKUMI
jook bre bremseniger unutra prsk prsk, ka black kad strca posle 3 sekunde onanisanja i sve cisto, ako zasteka rastavicu ga pa mijenjat na trecu loptu
jel koristio neko ovo?
na foru upališ kola klimu cirkulaciju i ventilator na najjače, aktiviraš bočicu i zatvoriš kola 15min da ov vrti kroz sistem, kasnije provjetriš...
5,5e u okov
zdiba mi kad ugasim klimu a ostane samo ventilacija
![]()
ja cu ovih dana testirati to pa ti javljam
kupljeno u okov![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ne pomaže ti to ništa, evaporator trebaš fizički da očistiš, drugog rešenja nema, ovo ti je činjenica, nemaš ga što kupovat![]()
kolko para je je čišćenje i đe?
ima li potrebe da opet radim komplet freon ulje vakumiranje, pretprošle god sam to kod onog momčića u GGoricu
Ne znam koji auto vozis, samo ukucas npr. "bmw e46 evaporator cleaning" To je dusa posao, ne znam ko bi to mogao da ti odradi, ali ti je to jedini način, evaporator izgleda kao hladnjak, ima ono saće itd. i na njega ti se svakakve bakterije skupljaju i prljavština i to je uzrok smrada, i trebaš fizički da ga isprskaš i opereš sa hemikalijama onim tipa arf gril, cilit bang, ono za wc šolju itd - što jača hemija antibakterijska da se makne guba sa njega, evo vidi na šta to može da liči i zbog čega smrdi http://s31.photobucket.com/user/deme...c_100.jpg.html
to je posao dizanja kompletne armature na vecini auta
sprej i vozi...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Zato se prije no se zaustavis izgasis klimu I pustis samo ventilaciju. Na taj nacin isusis sistem, ako se klima ugasi sa motorom onda ostanu kanali vlazni, a vlazni kanali su pogodno the za razvoj raznih bakterija (u prevodu, smrada). Sprejevi mogu da pomognu samo u nekoj pocetnoj fazi razvoja bakterija. Dakle, preventiva je da uvjek prije gasenja automobile par minuta pustite samo ventilaciju.
Smrdi i na novo auto, tako da bok.
TAKUMI
sto se tice onog dzeka iz auta. nisu u pitanju bile ni maglenke, ni sirena ni drl vec dzek od mikroprekidaca (senzora ili sta je vec) za haubu.:glee:
Treba mi ovo:
Pere ludo.
TAKUMI
dimer ili ivasol tako nekako trazi....ima firma na ct i hemko pg....
Imam ti ja....dimer se zove, bitno je samo razblaziti ga pravilno, da ne "izgori" lak.
Prava stvar...vidi na toyota/lexus temu(zadnje 2-3strane) kako sam oprao mog yarisa....Izasao je kao nov!
Ja bih samo felgen sa ovim. Felme na Priusa su mi bile prljave i nikako ih nisam mogao ocistit. Pazi sad na sto lice.
Prodajes li? Koliko je? Koji je omjer sa vodom?
TAKUMI
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks