Zeleni karton 20 Eura
20-25e čini mi se...
#fakenews
Zeleni karton 20 Eura
Ljudi sad zvah auto moto savez kazu da mi pored zelenog kartona treba ovlastenje za upravljanjem tudjim motornim vozilom.? Auto se vodi na moju firmu i imam putni nalog itd potpisan i pecatiran ali kao to nije dovoljno?
Cimaju li oko tog ovlastenja da ne dajem 25 eura za to?
Last edited by lucke91; 03-05-16 at 12:02.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ne znam Fabia kakav je biznis, nego je covjek tražio oglas, pa nije našao, a ja naleceh sad na oglas. Reko da mu pomognem.
Jes ga pozdravio? Jok nisi naravno.
Covjek je primjer za nase "majstore".
TAKUMI
Glupo mi bilo da kažem pozdravio te Fabia
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Djelovi za MiNI 1.4d
Dje naci?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
To je to.
TAKUMI
A ljudi kako gatate za 25e da vas madjar vrati sa granice ili hrvat. Nidje vise vam to nece trazit. Ionako su natege posebno hrvati ...
f6
Ja imam info da po novim propisima ne treba medjunarodno punomocje, samo zeleni karton
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Kad sam se vracao sa planine, logicno nizbrdicom nakon cestog kocenja, primijetio sam da mi par puta kocnica propada... ukocim, ali jedva... podjem kod majstora koji je rekao da je sve u redu, da je auto isprobavao 2 puta i to a duze dionice, da jedino moze biti glavni mehanizam ( tako nesto) ali da on misli da nije...
uzeo sam auto, stvarno nije bilo problema, do danas kad mi se to opet javilo...
dakle, kocim i pocne kocnica da propada i na kraju je stisnem do poda kada ukoci...
pasat 6 je u pitanju...
smijem li vozit auto, to se javi rijetko...
Mirise mi na 5ti cilindar,ili mozda na pumpu za glicerin
Sent from my iPhone 6s Plus 128gb using Tapatalk
Po opisu isti problem sam imao, ali totalno isti, poveo sam ga kod majstora povezao ga na kompjuter i vidjeo da mi je crkao senzor ABS-a nekakav prsten senzora na prednji desni tocak, on ga zamijenio i uzeo 20 eura za orginal senzor i ruke i rijesen problem, nikad mi se vise nije desio gore navedeni problem i propadanje itd.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
a ako ti to ne upali, spremi pare za glavni kocioni
p.s. ne vozi brzo, i nadam se da ti je rucka dobra, mene je tako izdao isti u sred voznje
inace - zna li ko kako se emergency koci sa lektronskom rucnom? trazih po netu, ne pise nidje... ima li neki safe mode, da mi ne zakljuca tocak direktno pa na krovda zavrsim - sve ovo za ne daj boze, necu da se poprecujem okolo![]()
Pasat 6 je po tom pitanju hendikep auto....rucna nedaj boze ti nece pomoc jer elektricna rucna kasni par sekundi dok stegne aparate...brzinom preko 15km elekricna rucna nece reagovati probaj na nekom poligonu radi sigutnosti....
Djelovi mini 1.4d dje naci
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
koliko mi se cini to je toyotin motor? iz yarisa
f6
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks